Психологи. Як отримати здоровий.

Спочатку легко відварити тягар захворювань, а з часом набагато складніше відварити. Так що не відключитися до понеділка, що потрібно зробити для здоров'я сьогодні.

Як і з якими психотехніками можна допомогти вам з болем?
Незалежно від того, що це болить, біль - це наш сигнал тіла, який щось неправильно. На жаль, не завжди патологічний процес супроводжується болючим ефектом. Ми знаємо, що деякі дуже серйозні захворювання призводять до серйозних етапів. Однак у всіх випадках, якщо виникає біль, це завжди сигнал: звертайте увагу на це місце, до цього органу, до цієї системи.
Наша увага при цьому наша енергія. На Сході, де є найдавніша культура уваги до тіла, психіки і всього тіла, який був протестований для багатьох тисячоліття і продемонстрував свою ефективність, вони говорять: де увага є, є пропаганда.

Прана – енергія. Всі енергоносії, або, як правило, краще сказати в сучасних мовах, енергетично-інформаційних процесах, де наша увага спрямована. Відповідно, увага може бути оброблена, так як порушення, пов'язані з відсутністю енергії, це в першу чергу дегенеративні процеси: анемія, неправильне харчування тканин і т.д., і процеси, пов'язані з гіперенергією, тобто запальними процесами, які характеризуються збільшенням температури, тиску, відчуттям лопу. Таким чином, будь-які хворобливі прояви можна лікувати за допомогою уваги за допомогою різних психотехнік.

Як зробити це технічно?

Для цього найбільш підходяще місце відпочинку.
В першу чергу сидять комфортно і спокійно, якщо ви найзручніша сидінь. Ви можете, навпаки, отримайте і розслабляйте, злегка відштовхуючи руки, таким чином відтіняє тон м'язової тканини; кинути голову трохи, зловивши стабільну і нестабільну позицію легкого балансу. Послухайте внутрішні процеси в організмі, відчуйте своє тіло, а також ваші думки, пов'язані з функцією двигуна.
Можливо, ваші руки будуть мимовільно підніматися вгору, або ваша голова почне струшувати, або ваше тіло почне робити кругові рухи або сходу з боку в сторону - через ці мимовільні процеси, внутрішня свобода тіла відбивається. Повністю здавалися цими внутрішніми відчуттями руху: це може бути сходу стегон, плечовий свічок, деякі внутрішні нестерпний мотив може навіть розбризнути - злегка допомогти йому розбризти, дати йому можливість вилити, довести процес до максимуму.

Чи є це держава, коли ми не контролюємо тіло, і сама тіло диктує, що це потребує?
Точно. Тексти пісень, а це означає: І тільки організм знає краще, ніж всі лікарі світу і всі ліки поєднуються, що це дійсно потребує. Наші органи знають більше про це, ніж будь-який медичний довідник. Тіло, як правило, говорить нам один спосіб або інший, що він потребує, і ми, як правило, ігнорувати ці відключення. Необхідно, навпаки, щоб дозволити організму викинути ті рухи, мелодії, які він хоче. Якщо ваше тіло починає відхиляти в одному напрямку, нехай це.
Видаліть затискачі вашого тіла і ви побачите результат.

Так, допомогти вашому тілу знайти затиск (поширити основну) який приносить вам тільки проблеми все життя. Як тільки ви знаходите його і в той же час відпрацьовуєте рухи, ритм шляху його видалення - ви відразу будете відчувати себе простіше. Довірте ваше тіло, його мимовільні рухи: ваше тіло знає, як допомогти йому.
Біблія говорить про те, що Бог у вас є. Кожен з нас є частиною Бога, і Бог врятує вас. Хочу сказати, що молитва сама на тлі такого стану одночасного розслаблення і концентрації, коли все тіло допомагає їй, незрівнянно ефективніше, ніж це в державі, відносно говоріння, сидячи на нігтях, коли ви не можете молитися концентровано, тому що ваша концентрація не на молитві, але на які бажали вам, болить.

Але поїдемо прямо до здоров'я тіла: як тільки ви відчуваєте свій хомут і викинете його, ви відчуєте, що є глибокий релакс, який не заважаний в будь-який інший спосіб.
Вам не варто уявити, що ваша хвороба йде, але що вона вже пройшла – і ви здорові, а також, що ви вже успішними, і саме те, що ви хочете це ідеально.

Що потрібно робити після затиску і видалити?
Після того, як ваша проблема зникне. Уявіть себе без цієї проблеми. Однак завжди формулювати ідеальний стан і уявіть себе рівно в ідеальному стані: ваша проблема не відходить (не може зайняти століття!), а саме, він вже пішов, це просто не існує.

«Я не маю болю». Я гарна. Мої рухи світло, вони гладкі і спокійні. Я не маю труднощів робити це. й
Звичайно, які дії ви визначите на основі власних проблем. Іншими словами, закрийте очі і уявіть себе як здоровий, хороший, яскравий, молодий, красивий, швидкий, енергійний, що ви хочете бути.
Порівняно з абсолютно всі методи лікування, психологічний метод непропорційно дешевше і багато разів ефективніше - він не має побічних ефектів від препаратів і звільняється від наркозалежності. Також важливо, щоб ви лікували себе, відповідно до вимог вашого тіла, який краще знає про те, що потрібно для здоров'я.

Як довго це лікування триває?
Не більше 10-15 хвилин. Якщо ви падають після сеансу, це не погано. Дуже добре виконувати його перед сном, але потрібно розрахувати, що не менше 10 хвилин психологічної роботи і не падають дупа. Для тих, хто працює на роботі.

Як часто слід проводити такі психологічні тренінги?
Спочатку кілька разів на день, потім раз на добу, потім при необхідності. Як придбання будь-якої майстерності, для новачка цей процес більш трудомісткий, хоча в разі цього способу особливо не варто говорити про свою трудомісткість. Я повинен сказати, що будь-яка практика від його постійного використання втрачає гострість першої радості того, що ви отримуєте, але це почуття замінюється силою стабільності.
І більше. Для того, щоб яскраво уявити себе здоровим і успішним, вам спочатку потрібно зрозуміти таку важливу річ, як ідеальний результат, адже ми особливо важливо не результат процесу. Тому ви повинні подумати, що ваша хвороба йде, але що вона вже пройшла - і ви здорові, і ви вже успішними, і саме те, що ви хочете, щоб він ідеально був. Наприклад, студент, який має труднощі в математикі, уявляє, що він може вирішувати проблеми, які він вирішує їх спочатку в класі, і що вирішення проблем дає йому задоволення.

Якщо ви страждаєте від серцево-судинних захворювань, то розумово уявіть, що у вас здорове серце, і не набухає на своє здоров'я, але яскраво уявити ситуації, коли, завдяки здоровому серці, можна працювати щасливо, наприклад, в країні. Після того, як серце добре працює, ми не помітимо її - ми бачимо його тільки трудомісткими і спортивними експлуатацією. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
З артеріальною гіпертензією ви розуміли себе, що ваш артеріальний тиск є нормальним, і ви легко проїдете довгі відстані на нозі, ходьба в сором'язливому листопадному лісі. Однак, якщо ваша гіпертонія пов'язана з хворобою нирок, не забудьте психічно розповісти себе, що ваші нирки добре працюють, стабільні. Тобто, знаючи свої можливості та інтереси, поступово розширюючи область психічного впливу. Після цього буде фізичний вплив.

Однак слід розуміти, що все це не робиться на ходу. Правильно, правильно зробити ваші побажання - це також вимагає значних думок. Не одна читає книги на бігу, але з яких причин багато помилково вірять, що ви можете займатися релаксацією, опанувавши психотехніку і мислення через ваші цілі в житті, а також причини існуючих захворювань в швидкому темпі, між собою. Не вірно. Щоб проаналізувати, які проблеми є і які ці проблеми пов'язані з. Тоді ви можете визначити, що ви відсутні і чому. Звичайно, не все можливо, часто час вже втратив вирішувати деякі проблеми, але зрозуміти головне, щоб сформувати ідеальні результати - що потрібно мати в результаті ідеально, а не деякі проміжні. Це може і завжди бути зроблено.

Якщо ви бачите фігуру краще і краще в стані релаксації, то це дійсно поліпшить. І нічого не буває з тим, що завтра фігура буде трохи краще, ніж сьогодні, поки вона не погіршиться. Але більш ефективно мати чітке, яскраве, барвисте уявлення про себе з ідеальною фігурою.

Є певні важливі нюанси: дуже добре супроводжувати ідеальний кінцевий результат з деякими додатковими деталями: наприклад, щоб побачити себе в кулінарії плаття. Ця специфіка грає велику роль як в нашому житті, так і в наших психічних уявленнях під час релаксу.
Кожен бачить успіх самостійно. Уявіть себе в машині бренда, який ви хочете ідеально. Паралельно, в тій же машині, дайте такі деталі, які допоможуть вам знайти успіх з більшою ймовірністю. Наприклад, можливо, ви сидячи на вашому автомобілі з деякими цікавими людьми, які є прикладом успіху і благополуччя.

Сама людина йде на здоров'я. Розслаблення буде працювати більш ефективно, якщо ви уявите, наприклад, не тільки що у вас є здорові суглоби, які ви відчуваєте легкість в всьому тілі, невагомість цього тіла, але також добрепортний ваговий рюкзак на спині і як ви сходження з цим наплічником уздовж гірського шляху.
Пам'ятайте, що це самопрезентація. Кожен знає, що хоче більшість, і може сміливо уявити її уяві. З тих пір, як це не потрібно, щоб потішити по всій вулиці, це може бути найпривабливіші ідеї про щастя, радість, здоров'я, успіх. Якщо щось взаємопов’язане з Вашим здоров’ям, уявіть, що в ідеалі цей фактор інтерференції не існує. Наприклад, якщо ліза не перешкоджає виконкому фізичному культурі, то уявіть, що у вас немає ніякої лізи, що ви є незвично енергійною людиною.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Психотехніки – це дуже «роди», які дозволяють кожній людині ловити «спокійну рибу», а можливо, «птих щастя». Іншими словами, вони дозволяють «насиченим» життям з здоров'ям, успіхом – по суті все, адже психіка контролює все. Однак, я хотів би наголосити, що кожен, хто хоче використовувати психотехніку, потрібно зробити конкретний внесок в це: необхідно думати про своє життя, проаналізувати його. Внесок не завжди виражається за грошовими витратами, але завжди виражається в часі, в уваги до проблеми, які вирішуються. Якщо особа не оплачує певну кількість енергії, увагу, знання, проблема не вирішить за будь-яких інших обставин. Тому дарувати людині не рибу, але в нашому випадку - психотехніка) - по суті, кожен з нас - майстер його життя і його долі.