Медитативна техніка достатку і цвітіння:

Релакс повністю, приймаючи комфортне положення:
Уявіть себе в природі в будь-якому красивому місці - можливо, на зеленому луку, де мурмури струменя або на білому піску біля океану. Насолодіться часом, вражаючи всю красу в деталях і уявіть собі насолоду і захоплення живописом. Тепер починайте ходьба і ви знайдете себе в абсолютно різній обстановці, можливо, це буде море золотої пшениці, на якій хвилі працюють, або ви будете плавати в озері. Продовжувати блукати і дізнатися більше і більше дивовижних місць – гори, ліси, пустелі – насолоджуватися кожним малюнком.

Уявіть, що ви плавите на човні в тропічному рай, де незвичні плоди ростуть на кожному дереві в щільних лісах. Уявіть, що ви приїжджаєте до величезного замку, де ви тепло зустрінете музику і танець, ви привели до величезних скарбів і даруєте вам дозрівання багатства, дорогоцінні метали, дорогий одяг в кількості більше, ніж вам потрібно. Використовуйте свою уяву, щоб уявити себе подорожувати світом, знайти або подарувати вам все необхідне і багато іншого.

Уявіть, що світ чудовий рай, в якому все життя сповнене і рясно.

Насолоджуйтеся життям. Якщо ви хочете, перейдіть на інші планети, де ви знайдете однакову кількість. Ваші можливості безмежні! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

Позитивні халати для абундації та процвітання

• Всесвіт багатий і має достатні ресурси для всіх. Абунданс - це мій вірний стан. Я готовий вітати його з задоволенням.

• Бог є вічне джерело всіх мого багатства.

• Я вже багата і щаслива!

• Більше я можу поділитися.

• Всесвіт є абсолютним достатком!

• Я готовий прийняти багатство і радість, що життя пропонує мені.

• Я відповідальний за створення світу, який повинен бути місцем радості і достатку для всіх.

• Я легко і безперешкодно досягати фінансового успіху.

• Я вже насолоджуюся великим багатством!

• Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! На мене приходять нескінченні багаті.

• Я багата уявою і реальністю.

• У мене є більше, ніж достатньо грошей.

• Я отримую ____________________ місяць, який штрафує за мене.

• Щодня я багата.

• Я насичений, здоровий і щасливий.

р.