Візуалізація Stargate - бажання виконати

499.00 Р

Перед тим як приступати безпосередньо до техніки, розслабити своє тіло і заспокоїти розум. Використовуйте процедури, які ви знаєте. Тільки після повного релаксу ви починаєте малювати ментальні фотографії.

Уявіть, що ви підходите до великих воріт.

Чудово красива. Розглянемо їх детально. Карнизи, ювелірні вироби, вставки з дорогоцінних каменів, золоті вагонки і бес-реліфів і т.д. За цими воротами ви знайдете щось чудове, красиво, приємно, що ви, безумовно, заслуговуєте.

Відкриті ворота і ви вводите гарний світ. Нехай ваша уява бігти дикою. Продаємо повітря, квіти. Сенсор теплий бриз ... Чим більше ви відчуваєте, тим краще.

Ви приїжджаєте до красивого будинку, ви знаєте: ви чекаєте там, приїжджайте, подивіться, зайдіть в велику яскраву кімнату. Вони дійсно чекають на вас.

Кожен має свій власний. Maybe охоронні ангели, можливо, викладачі - ментори, улюблений бабуся. Не важливо, хто живий чи ні. Вони доброзичливі і гостинні.

Ви скажете привіт до них. Зайдіть тут.

Перед ними є стіл, папір і ручка. Потім ви берете їх і напишіть їх вниз. Я так-і-со (ім'я від народження), таким-і-сумчасним (або після такого часу) хочу і заслуговують такого-і-так. Підписка.

Ви даєте їм цей папір, обов'язково подякувати їм, повернутися до воріт, повернутися до світу. Просто не поспішайте відкрити очі. Залишайтеся трохи в хорошому стані.

Привітання.

Повідомляємо, що в разі, якщо ви не приймаєте, то найгірше – буде виконано, але тільки для того, щоб справити вам особисто. Завжди пам'ятайте, що

Техніка була розроблена П. Лейманом та Л. Лейманом.