♪ ♪ ♪

Щодня ми отримуємо від наших духовних довідників (або як вони називають – охоронців) відчуттів життя.

Ви не можете вірити мені прямо зараз, але я кажу, «Що дня ми обов’язково отримуємо від наших духовних довідників (або опікунівських ангелів, як вони називають) відчуттів життя». Якщо ми навчимося бачити такі знаки всюди і довіряємо наші інтуїції, ми розуміємо, що вищі сили завжди підтримують нас і допоможемо нам.

На жаль, ми так занурилися в наші проблеми, чуйність і досвід, які ми не помітили явних відчуттів життя. Вони всюди! У будь-який час доби, в будь-який час доби, в будь-якому місці і в будь-яких обставинах. Як це відбувається? Давайте подивимося на те, що таке життя і як їх дізнатися.

1,1 км Відео

Це може бути будь-яким, що ви можете бачити з очей. Наприклад, ви не можете приймати рішення, якщо ви повинні прийняти нову пропозицію роботи, подумати, перевернути і раптом відкрити журнал, і ви вловити фразу: «Чи не шкодуєш!» Підпишіться на нашу розсилку! Так само ви можете прочитати не тільки в журналі, але на рекламному щиті, книгу, в інтернеті, на листівці, яка розподіляється на вулицях і так далі. Але ви не повинні прочитати все, що ви бачите і подивитеся на розумні, це зазвичай буває непередбачувано і випадково, вид випадкового.

Візуальні відключення також включають зображення, які природа показує вам. Це може бути хмара у вигляді відповіді на Ваше питання, лист дерева, квітки або щось інше. Коли я мав чоловіка в житті, який став чоловіком, серця почали ловити очей. І хмари у вигляді сердець і тріщин в асфальті у вигляді сердець і багато іншого. Тексти пісень, а це означає: Тоді я думав, що це не збіглося. Це сталося.

Для того, щоб дізнатися такі відчуження життя, потрібно почати їх занурення. Щоб зробити це, потрібно свідомо зупинити всі люки, позбавляючи, і почати бути в момент «все і зараз». Тільки тоді ви можете зрозуміти, що ваш охоронець ангел розповість вам.

2. Аудиторія

Вони можуть чути. Неважливо, де або з яких: від телевізійного екрана, коли ви просто перетворили його, від випадкових пасів-by, скребки фраз, які вітер приніс вам, на радіо від звучання пісень ... Головне не просто слухати, але чути.

3. Інтуїтив.

Коли ви просто думаєте про щось. Незрозуміло, чому або як це можна пояснити. Я просто думаю, що це. Цей голос інтуїції необхідно слухати! Є думка, що інтуїція є розмовою між Богом і чоловіком, і є якусь правду в цьому. Ви просто повинні довіряти більшим силам і слухати свої почуття, не логічні.

4. У Зошит

Такі відчутти життя з'являються до нас у сні, і вони ніколи не ігноруються! Ці мрії, які дуже чітко і яскраво нарізані в нашу пам'ять, викликають емоції і враження – вивіски зверху. Є навіть профектні мрії, але вони знімаються тільки тим людям, які відкривають свої душі своїм духовним провідникам, довіряють більш високі сили.

5. Умань Когнітивні

Це пов’язки – події, які відбуваються в нашому житті, щоб передати нам інформацію. Для того, щоб бути чітким, я даю вам приклад від мого життя. Коли я був молодий, я хотів поганий хлопець. Я знав, що я не хочу зустріти його, я поінформував більш високі повноваження в різних формах. Моя сім'я та друзі сказали мені про це, у мене була сни, мій інтуїційний кричав: «Не потрібно!», але я був украдений у своїх бажаннях. А потім один день привернув увагу до мене і запросив мене до кіно. Він був зимою і я пішов, щоб зустрітися з ним. На спуску з мосту я захопив на сходинки, бо це лід і впав, вдарив мій хребт. Це не серйозне поранення, тільки дуже сильний синус, але я пішов на дату в будь-який час, хоча це був очевидний натяк життя: «Не ходите там!» Кінець історії був, що він болить мене багато, і я не міг відходити від зради протягом тривалого часу. Що я впав, то був когнітивний лік. Як правило, наші ангели вдаються до них в екстремальних випадках, коли всі інші відчуття життя не працюють.

Для того, щоб дізнатися ознаки, щоб зрозуміти, які вищі сили попереджають вас про те, що ви повинні спочатку вірити в них. Також можна відволікти від метушів, не перестати нескінченних думок у вашій голові і не просто дивитися навколо, але див. Не просто слухати звуки, але слухати. І не просто відчувати, але відчувати. Ви просто хочете жити свідомо.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное