587
Next Star Wars Директор Хотів зробити фільм і простір
Американський режисер Colin Trevorrow, обраний як голова зйомок дев'ятого епізоду фільму saga "Зоряні війни", хоче розбити стереотипи. На кінофестивалі Sundance він оголосив, що він буде знімати новий епізод на регулярній плівці замість сучасних цифрових камер.
Я не можу зробити Star Wars іншим чином, але на плівці. Це історичний фільм – все, що відбувається в ньому, давно. Щоразу я збираюся зробити історичну плівку, внутрішній голос каже мені, «Не було цифрових фотокамер назад». Режисер сказав, що він зняв Юрасицький світ, оскільки він не хотів, щоб дійові сцени виглядали як «єдина битва між двома комп’ютерами. й
Йокінг або ні, Ю.Я. Абрамс також знімав сьомий епізод фільму, а режисер наступного, вісім-го епізоду також використовувати класичні технології замість цифрового.
І якщо використання плівкових камер виглядає досить реально, то ще один запит режисера вийшов більш дивним. Треворроу заявив, що він зробив запит, щоб зробити фільм «на землі» – тобто безпосередньо в космосі. Я просив, якщо я міг зробити Star Wars кіно для IMAX в космосі. Я ще не відповів. Але зйомки в космосі для ІМАКС вже підійшов!
У контексті повернення до походження фільму, можна згадати останні фільми Тарантіно, які знімалися не тільки на плівці, але на досить старій версії 70 мм. Наприклад, в Росії є тільки один комплект, призначений для 70 мм плівки, але більшість з них ненадійні умови.
Фільм Тарантіно з 70-мм примірниками фільму формату «Ультра-Панавежн 70» тепер (у січні 2016 р.) представлений в єдиний московський кінотеатр «Жовтень». Не вдалося знайти повне робоче обладнання відповідного стандарту, а для нормального проекції його елементи повинні бути зібрані з різних дистриб'юторів плівки.
Colin Trevorrow - американський режисер, сценарист, продюсер і актор. Він відомий як режисер, сценарист і продюсер таких фільмів, як Юраський світ і безпека не гарантує. У 2013 році отримав нагороду за кращий дебютний фільм.
Джерело: geektimes.ru/post/270154/
НАСА представила відео пружину Dawn над Ceroy
Розділ Lockheed Martin пропонує зробити вітрові турбіни з геометрією змінного леза