р.
Іноді, втомлений світлих книг, потрібно уважно прочитати такий роман, над яким потрібно ретельно подумати - роман з тисячами свічок і мільйона сюжетних ліній. В кінці дня ми обіцяємо себе, що ми підемо до ліжка. А потім ми читаємо ще одну сторінку, і іншу, і іншу.
Веб-сайт Я збираю 10 книг, які ви не можете відірватися, поки ви не знаєте все.
Карлос Руіз Сафон, Тінь вітру Лабіринтська книга. Книга, яка занурює нас в майже містичному світі Барселони, в абсолютно різні координаційні системи. Єдиний захід виділяється ланцюжком інших: зустрічає з гріхістером незнайомцями, любов до красивих таємничих жінок, хитрощими шляхами темного минулого і таємницею, яка невибагливо змінює життя всіх, хто доторкнувся.
Один день Микола Не знаю, хто він. З'являється зображення зношених протягом багатьох років, і не дзеркально розповість, що під ним. І в спробі знайти своє вірне само, Микола залишає за собою двуни Англії на грецький острів. Тепер він має різне життя, де є кімната для експериментів, привидів і багатьох інших речей. Читати, але пам'ятайте: нічого не може бути абсолютно певним.
Крістофер Приест «Гламур» Річард Сірий відновлює в стаціонарі від травм, витриманих в бомбі вибуху. Він пам'ятає нічого атаки або тижнів до нього. Він був дуже здивований приходом певного Сусана Кулі. Згадуємо, що вони зустрілися у Франції влітку. Судан каже, що вона ніколи не була до Франції. Як ви знаєте, що як вона і Річард має чарівність?
Маркус Зузак, Я Ам Життя Еда Кеннеді, як кажуть, не працює. Драйвер mediocre таксі, слабкий гравець карти і абсолютно лоусний серцетроб, в житті якого нічого особливого коли-небудь буває. Я жив, що так, якщо я не випадково згасився банком. Це де він став месенджером. Хто вибрав його за цю роль і для якої мети? Запитайте, що простіше.
Юліан Барнес, Англія, Англія Що таке справжня Англія? Краї дикої романтичної Робін Ход легенди? Країна, де живе символ королеви? Земельна ділянка двох невід’ємних віртуозів, відхилених до перебігу часу, Beatles та гарного пива? Не відомо, скільки ангелів можна вписувати на кінчик голки, але відомо, що вся Англія може вписуватися на острові Вайт в тематичному парку. Давайте весело!
Джонатан Каррол, Земельна ділянка У сонному містечку Галена, все пішло: одна людина була електрика, собака приніс настойку дев'яти цуценят, і хлопчик, який їсти морозиво не сміється. У якій точці все виправда? Зручний, приємний і абсурдний роман, страшний і смішний одночасно. Ви читаєте, ви боїтеся, і ви смієтеся від губ.
Lars Saabi Christensen є величезний, потужний, багатогранний роман, в якому навіть незначні символи живуть їх життя від початку до кінця. Книга схожа на мозаїчну панель, де не два фрагменти однакові. І герої тут так живі, так думають, що мимоволі стає страшним, що ти, читач, раптом знайшов себе в чужій голові.
Dina Rubin "Petrushka Syndrome" Роман, де є божевільна Прага, будиночок, ляльки нерозпушуються від людини, девілі, жінки з шерстю і багато дивних збігів. Описи настільки барвисті, що це подобається їсти ароматизоване повітря з скибочками, і все недостатньо. А коли пристрасть відірвати героїв, де любов до чоловіка і жінки - це синдром, діагностика і одночасно знеболюючим.
24 лютого 1920 р. в Берліні одна з близнюків юної єврейської Frida народилася мертвою. І в наступну кімнату мама загинула у пологів, а малюк залишився вихованцем. На тій же ніч народжена вечірка в Мюнхені, яка скоро підніме одного брата і спробує знищити інші. Про те, що люди готові врятувати близьких.
Китай Мієвіль, місто та місто У сливах міста Бешель знайдено тіло жінки. Проблема, вона не може бути з цього міста. У Уль-Ком, де всі мешканці Бешель замовили ввести: є суворі правила на цій справі. Обидва міста в цій книзі є героями. І ми чекаємо на великий комплексний детектив з багатьма ділянками.
Попередній перегляд: Samantha Dodge
через samanthadoodles.tumblr.com