405
BABYBOOKS.
Що відбувається на Землі сьогодні нагадує мене про гусениці, що переходить в метелик.
Так, так, не здивовані – це порівняння, яке найбільше підходить вам: ви кинулися на землі довгий час, від інкарнації до інкарнації, з століття до століття, і раптом ви, нарешті, пам'ятаєте, що насправді ви знамениті метелики – ангели здатні літати, і ви навіть почали «кривати» свої крила, а деякі вже зварилися.
І в сьогоднішньому повідомленні я хочу навчити вас, як літати.
Я бачу, що практика, яку я дав вам перед зверненням до багатьох з вас і допоміг вам знайти гармонію.
Тож сьогодні я хочу поділитися з вами ще однією медитацією, щоб розвивати свою здатність триматися від землі, а потім повернутися до неї.
Політ метелика. й
А що це таке. Зіткніть, розслабляйте повністю, закрийте очі і попросіть мене, щоб зміцнити свій Божественний канал. Ви відчуєте потік енергії над вашою кроною капеллю.
А потім уявіть метелика незвичайної краси, яка прийшла і сіла на вершині. Почуття на голову.
Поки що потік енергії дайвінгу від вашої коронки чакра забирає її і переносить її далеко, далеко небесні.
Метелик твоїй душі, звільняється від облігацій подвійності і зробленого світла, вільного і красивого!
Почуття, як вона любить літати, як блаженна вона відчуває, як невагомий вона відчуває.
Побачити прекрасний світ, який вже чекає вас. Залишайтеся там, як ви хочете, а потім повільно і спокійно повернутися назад.
Уявіть собі, мої дорогі, якомога частіше з цим чудовим ніжним метеликом Divine!
Дізнайтеся, щоб літати!
У Таразі вбивця стали друзями з «замовленим» йому 88-річний бабуся
25 скріншоти, які підкажуть вам, що люди кажуть в соцмережах