У Таразі вбивця стали друзями з «замовленим» йому 88-річний бабуся

Валентина Петровна Басова працювала на хімічному заводі. Будинок переднього працівника заробив двокімнатну квартиру. На неї було прийнято Марібан Омарова. Довіряється вона. А потім вона запропонувала старій жінці виглядати після неї і в обміні запитала її у спадок квартири.

Марібан просудив Валентину Петровну, щоб піти в нотаріус, нібито проконсультуватися. Там старі жінки слизькі папіри для продажу квартири, «зкопані її мозкові клітини». Вона підписала папір.

Після цього, за словами пансіонату, Марібан намагався отрути її - приніс всі сорти супів і супів. Стара жінка заливала їх унітазом і навіть скаржалась до міліції. Але давні жіночі скарги не взяли серйозно.

Після чергової пропозиції Баба Валя вказувала Марібан до дверей. Вона пішла до суду. Але рішення було прийнято на користь пенсіонера. Зроблено Омаров сердитися.

Через тиждень чоловік звернувся до відділення поліції з заявою про затримання вбивства. Він був запрошений до приватної бесіди з заступником начальника Євгена Мухатаю.

Ельхем Аллахвердієв, 22, хто був засуджений двічі, сказав, що власник квартири він орендував його, щоб вбити його бабуся з дому. Вона нібито кинула її $3 млн. Він загрожував, що якщо це сталося, він може знайти наркотики.

Хлопчик був туманний. Він вирішив, що при відмові Омаров буде шукати інший виконавець, щоб він погодився.

Поліція вирішила організувати секретну операцію. Елем був обладнаний аудіореєстратором і відправлений на Омарову. Коли я сказав, що я точно, хто вбив. Хлопець відмовився виконати замовлення самостійно, але назвав нібито другу. Подзвонити йому Расул.

Расул «заслужений» і вимагав 150 тис. тг за виконання. Клієнт сказав, що жертва має 3 млн. тг під матрацом - навіть якщо він бере їх, і вона не має грошей сама. Він не вірив мене і сказав мені, щоб платити йому $30,000.

28 грудня в ОП-2 було взято невизначення Баби Валя. Вони сказали йому, що він збирається вбити його. Вони попросили його відтворити смерть. Після кріінгу пансіонер погодився.

У той же час будинок No 38 на вул. Крупській було захоплено новинами, що її бабуся загинув. Визначають, що це було старіння.

З квартири пансіонату три заступники начальника, вигин з тяжінням, виїжджали закручену ковдру, а сам Баба Валя відвідала друзів на іншому кінці міста.

Наступного дня Расул зустрівся з Омаровою для розрахунку. Марибан загинув, що не було грошей. Ельхам потім дав їй $25,000, нібито в оренду, щоб бути передані до Расула. Вона тільки дала хлопця $15,000.

«Killer» надала фото нібито з корпсом і сумкою старої жінки. Коли Омаров був заарештований.

Ельхана Баба Валя розглянула її спасителя. І він, суддя, його поїздка до міліції пояснюється просто.

«Ця бабуся зберегла війну. І я залишився живим! Якщо вона загинула зараз кимось віллою - це не буде добре і неправильно, - говорить хлопець.

: рибакі.net

Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження