Навчання світло? Бокс і біолог

Р

Я мав два друзі в різних готелях Єгипту в різні часи. І зіткнувся з такою ж проблемою.

Історія ящика.

Дімітрі: Сісти в кімнаті після заходу сонця. А потім я бачу муфту на підлозі, здоровий, ми не маємо такого. Я не звернув увагу спочатку, а потім я дивлюся на інший, а потім я бачу іншого. Починався з'ясувати де. В результаті короткого пошуку я дізнався: вилучення з підлогових дверей. Він забрав взуття і почав знищити їх. Штани, до речі, дуже міцні, ви вдарите їх слизкою, і він лягає на другий, потім випрямляючи свої кінцівки і люки, як термінатор далі на своєму бізнесі. Він побив їх, побити їх, і більше і з них, назвав сина за допомогу. Ми б'ємо їх двома тапочки і немає кінця і ні кінця. Ночівля була на війні, не забуваючи достатньо сну. Вранці ми пішли в готель, щоб скаржатись на комахи. Ми приїжджаємо, ми покажемо, і нічого не на підлозі. Ці мурахи не з'являються протягом дня, і всі падені, очевидно, з'являються з ними. Ми думали, що мурах пішли і заспокоїлися. Наступна ніч, однакова історія. Сонце встановлено, вони тут. Моя сина і я знову торкнувся, ми не отримали достатньо сну. Кілька корпсів залишилися як докази. Вони показали локальні муфти, вони прогулялися, дивляться, подрібнюють. На третій ночей однакова історія. Уранці не чекали, захопили адміністратора шкірою і продемонстрували антійську армію. На наступний день ми переїхали в інший номер, а старий номер був замовлений лікування від комах. ?

Історія біолога.

Віктор: Я бачу муфту в кімнаті, я знаю, що вони не ходять окремо. Почати перегляд. Де інші і де вони з'являються. Я дізнався, що вони були розводять з підлогових дверей. Я отримав дух від дружини, замочивши вану з нею, протріть поріг, через яку мурахують мурах. Все ще ми скидаємо мирно. Ви знаєте, що мурахунки керуються фероном, якщо ви її поклеїте, вони зупиняються в кімнаті. ?

Фріда