Вчимося відрізняти важливі та вторинні.

Вища освіта не є показником інтелекту. Красиві слова не є показником любові. Гарний зовнішній вигляд не є індикатором красива людина.
Вчимося цінувати душу, вірити в дії, дивитися на речі.
Кілька секретів щасливого шлюбу

Робота з відносинами. Багато людей думають, що одружитися є найважливішим, і це "наче і для всіх". Звичайно, це може бути постійним, якщо ви налагоджуєте ефективний зв'язок з вашим партнером, і постійно намагайтеся покращити відносини.
Як зробити шлюб ідеально?

Робота з відносинами. Багато людей думають, що одружитися є найважливішим, і це "наче і для всіх". Звичайно, це може бути постійним, якщо ви налагоджуєте ефективний зв'язок з вашим партнером, і постійно намагайтеся покращити відносини.

По-перше, просто необхідно обговорити багато питань разом, не вгадувати, не читати думки або побажати, що ваші думки будуть читати, а саме обговорити і переговори. З трьохвіальних дискусій побутових обов’язків на великі покупки або інвестиції.

По-друге, вам не доведеться спрощувати важливі речі, як і раніше, наприклад, в кімнаті, так і в інших країнах. Продовжувати робити речі, які ви робили під час знайомств, судді, перед шлюбом.

Поділіться своїми почуттями. Особливо негативно. Так як в нашому суспільстві прийнято приховати наш гнів, роздратування, відродження, ми часто пригнічуємо їх, розтягнемо їх. У той же час наш позитивний досвід заблокований. Емоційна нейтральність створюється між партнерами і охолодженням. Але важливо пам'ятати, що ви не повинні бути відмиті або зробити претензії проти іншої особи, ви повинні сказати, як ви відчуваєте, коли ваш партнер це або це. Наприклад, «Я дуже хвилююсь, коли ви пізно, я відчуваю себе чуйним і несправжливим, коли я не знаю, де ви, і коли ви будете повертатися» замість «Ви не дзвонили знову, ви знову повернулися назад». Про те, як ви відчуваєте.
Прийміть ідею, що ваш чоловік або дружина є окремою особою з власними інтересами, побажаннями та потребами. Не варто визначити себе з іншим, важливо мати щось більше, ніж кохану людину. По-перше, це просто не цікаво поговорити “з собою”, і потрібно мати особистий простір життя, а значить, добре зустрітися знову і поділитися досвідом. Так само, як вечеря, так і в театрі.
І найголовніше, пам'ятайте, чому ви одружені, щоб поділитися своїм життям коханою людиною. Ваше спілкування з дружиною завжди повинно бути на передній стороні. Ви створили сім'ю, тому що ви любили і хотіли бути щасливими. Не працювати, оплатити рахунки або зберегти на новий автомобіль. Звісно, діти - квіти нашого життя, але вони схильні рости і йти. І ви будете залишатися. Якщо ви хочете, щоб ви не бували в шлюбі.