407
ПРАКТИКА - "Бодигар"
Створіть «полу міцності» між руками. Якщо ви можете зробити це, немає проблеми. Якщо ви не знаєте, як, потім помістіть руки на рівні живота своїми долонями один до одного на відстані 20-30 см, а потім повільно знижуйте і розподіліть їх - при цьому відчуття "полу" зазвичай відбувається самостійно.
Ви можете спробувати «згорнути» пальмами рук, так як при перекачування сил в простір, що відокремлює їх, можна просто тримати руки ще, захопивши «спокійливість», яка їх розділяє. При необхідності використовувати всі ці техніки – одна з них буде працювати.
Після створення поля, скажуть «ГАР» – поле буде слухняно приймати сферичну форму – в цій формі вона стає стабільною і може існувати без нашої підтримки. Ми створили зовнішній варіант нашої сили, який ми можемо працювати без звичайних обмежень.
Концентрат на м'ячі і скажіть такі слова:
«Я зателефоную вам Гардіан мого тіла.
Ви рухаєтесь в ній, через всі його структури, вільно рухаючись без опору.
Ви знайдете ураження і закріплюєте їх, відновлюючи цілісність конструкції боділі.
Знайти вогнища захворювання і знищити їх повністю і без залишків.
Ви виявите іноземні структури і ви віддаєте їх від мого тіла.
І коли все коригують, знищують і розбухають, ви зупинилися в нижній частині живота, створюючи відчуття фізичного комфорту.
Але тут теж ви відстежуєте стан всіх бодібних споруд і перейде на найменший знак загрози.
І тоді ви маєте справу з цією загрозою - це дуже легко для вас.
Я даю вам це право.
Після того, як ви сказали, що написано, структура «блюка» почне змінюватися – вона прийде в інший внутрішній рух. Як тільки ви відчуєте це, кладемо «блон» в животі – це простіше зробити через область пупка. Іноді його рух всередині тіла пальпований, іноді це не має значення, в будь-якому випадку, Гардіан буде працювати. Для того, щоб перезапустити його. Простіше кажучи, ви просто повинні покласти руки в області пупка і сказати, "... Тримає - він відразу буде між долонями. Після того, як праві слова - сказав він.
У майбутньому зникне необхідність зробити це – Гардіан стане стабільною структурою вашого тіла і буде працювати без вашої участі.