Причини подразнення:

1,1 км Інтелектуальні люди говорять про те, що ми дратуємо нас про людей. Або ж, що ми не хочемо прийняти і розпізнати. Ті риси характеру, які ми не маємо, в іншій людині ми можемо просто не помітити, або лікувати їх байдужими.

2,2 км Ми не живемо до наших очікувань. Чим ближче людина до нас, тим більше «заради» ми розглянемо його, тим більше ми вимагаємо від нього. Але він має свої цілі і прагнення, і він не повинен бути щасливим.

3. У Ми часто дратуємо успіхи інших. Це тому, що ми порівняємо наші слабкі сторони до міцності інших. Це те, що ми навчалися нашими батьками, нашими вчителями, наше суспільство, яке заохочує конкурс, який непереносимість помилок, які не піклуються про індивідуальність та особистісні нахили людини.

4. У Ми занурюємо в матеріальність, вважаємо матеріальні речі цінними, тими, для яких ми даємо гроші (що так важко заробити!), і ми не цінуємо справжні цінності – людські відносини, які ми отримуємо безкоштовно.
Ми любимо речі і використовуємо людей. В інших словах ми лікуємо людей як речі.

5. Умань Ми не живемо в даний час, але ми обурюємо минулим і переживаємо про майбутнє. Як часто, замість того, щоб насолоджуватися радістю в даний момент, даючи і прийняти всю любов, повагу, вдячність, ми зіпсували все, що з спогадами про нашу негативну реакцію на будь-які дії людини, або страхи про майбутнє, які ми не зможемо тримати цю любов і повагу.

6. Жнівень Це суспільство ми створили. І змінити його, ви повинні почати з себе. Саме для всього суспільства кожен окремо і колективно відповідальний.
Звичайно, ви скажете, що може бути людина?
Я завжди запитую себе, «Якщо я не маю, хто? й
Відповідальність за свободу.

Що виходить з цього:

1,1 км Неприємний і відхилений від себе генерує не схожий з іншими, оскільки світ навколо є лише відображенням світу всередині.

2. Негативні емоції (які самі життя) забарвлюють всю реальність в відповідних тонах. Привертаємо так звану «чорну» смугу.

3. У Коли ми сердитися, ми віддаємо нашу владу. Це, ми заявляємо, що ці люди можуть впливати на наше життя. І звичайно всесвіт завжди говорить про те, що «Я слухаю і я будую. й

Що робити про це:

1,1 км Пам'ятайте, завжди пам'ятайте, доки вона відчувається цілою істотою, що ми є одним, що ми є одним. Що ви не можете виграти за рахунок інших, але ви можете виграти разом. до Мозаїчний код В цьому світі душа прийшла до вирішення власних проблем, і ніхто нічого не кидає.

2,2 км Прийміть себе всією любов'ю, припиніть порівнювати себе іншим. Прийміть як наші віртуї, так і наші вини, для «в кожному темному куті душі можуть бути скарби» (код Мойсе).
А коли ми приймаємо і любимо себе, ми будемо автоматично любити і приймати інших, як вони є.

3. У Ми працюємо над тими людьми. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

4. У Ми завжди відкриті для того, щоб відповісти на поведінку іншої людини. Не можна відреагувати автоматично, рефлексивно (відповідає, що звучать або радіє в похвалі), але вибрати, створити свої почуття, що є, бути креативним в цьому питанні.
Поза «69»