Словенія в ЦІЙ МУШИНА!

р.

У нас є пара друзів, пара. Після вечері, як правило, я допоміг дружині очистити стіл і почати миття посуду. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я не можу сказати, що я єдиний в будинку миття посуду, але я не бачу нічого особливого про це. На мій погляд, допомагаючи вашій жінці першим обов'язком чоловіка.

Спостереження за своїми діями, дружини другу, не заздрістю в голосі, сказав чоловікові: “Погляд, ви не можете чистити пластину за вами вдома!” Для чого чоловік відповів: «Чому ти хочеш мене?» «Чому потрібно?» Тамаготчі, які повинні бути очищені і fed, можна завантажити в телефон. й

Я ніколи не розумію ставлення багатьох чоловіків до своєї душі. Чому ви думаєте, що господарські хори – це просто робота жінки? Що про чоловіка? Покладіть ніготь в стіну? Але, почекайте, ви не забиваєте ніготь в стіні щодня, а господарські хори потрібно робити щодня. Чому все це падає на жіночі крихкі плечі?

Коли я почав розповідати ці аргументи другу, він був непристойним: «Наші діди з часів пам'яті жили, як це: бабуся дивляться домогосподарства, і чоловіки працюють!» І перед жінками було більше обов'язків: і будинок, і худоби, вода з колодязя перетягувалася і варилася в духовці. І тепер у них є всі затишні в домашніх умовах, машинні машини, праски з паропом, багатококерами і посудомийними машинами: вони не потрібно нічого робити, тому мити самі страви, і я втомився на роботі.

Я згоден, наш бабуся не був простим, і сучасні жінки дуже допомагають побутовій техніці. А тепер жінки теж працюють на рівних підгинах з чоловіками (Я не говорю про «доліки з очима», чия бочка буде аксесуаром). У нашій сім'ї ми приїжджаємо додому від роботи, допоможи дружині варити вечерю і чистити, потім розслабляємо разом. Я вірю, що моя жінка не повинна стояти окремо всі вечори плити і мийки, поодинці з дитиною, а потім втомлюється, щоб збити ноги. Я хочу бачити поруч з мною красиву і не катування дружиною господарських хорів. І це, перш за все, моє занепокоєння. Якщо я не допоможу їй, вона не встигла мені або себе. Якщо я не можу допомогти коханню?

Подруга приймала, що він мав господиню.

«Чому? Я дивився. «Я втомився від дружини». Я соромлюся з нею, вона постійно перебуває на кухні, завжди нещасливий з чимось, нескінченно пом'якшуючи з дитиною, не слідувати собі, вона завжди має головний біль... ми маємо один раз на місяць, а потім примітивний. Змінено після весілля... Тексти пісень, а це означає: Ось новий - красивий, завжди добре занурився,... чарівний. Я багато часу, і я зацікавлений в ній. Я попросив його, «У вас буде розлучення?» Подруга була здивована: "Офіс не!" Чому? Дружина нічого не підозрює. Мій будинок чистий і завжди варений, що більше мені потрібно?

Я став хворим і неприємним... Вже багато моїх друзів думали. Що таке споживче ставлення у жінок? Як це? Коли ви були молодими і красивими, вам потрібно, і тепер ви можете подивитися на новий? І дозвольте дружині мити і прасувати? Ось так низько! Ми не звіряємось! Сім'я є величезною і важкою роботою для двох людей! Тільки два люди можуть будувати міцну і дружню сім'ю. І якщо ви поставили всі турботи про жінку, вона просто не встигає нічого іншого.

Це не ваші дружини, які змінилися, це ваше ставлення до них, які змінилися. Поки ви були знайомства перед весіллям, ви подарували їм квіти, подарунки, компліменти, дати. Що робити після весілля? Ви приїжджаєте додому вночі, чекаєте дружини готувати вечерю, а потім посидіти на комп'ютер або телевізор. У вихідні поїдуть друзі без дружини.

Право? І весь цей час займається приготуванням, очищенням, миттям, прасуванням, дітям. Де буде мати силу і, головне, бажання ставити себе в порядку і посмішку, як раніше, коли ви зустрічалися?

Не вірю мене, я ніколи не зрадився на дружині. Я не збираюся, не потрібно.

Чому торгівля невеликими речами? Зрада? Чому ризикуєте, що ви будуєте разом протягом декількох років? І я не хочу іншого, моя дружина досить, вона мій друг, і коханка, і дружина. Якщо ви любите жінку, вам не потрібно іншого. А якщо вам не сподобалося, то людина - чесно її визнати і прогулятися по всіх чотирьох сторін. Тільки якщо перед весіллям ви впала в любові з добрим і лаконічним дівчатам, а після весілля вона стала бором, то це ви, перш за все, щоб відлякувати за це!