30 лапок Сальтіков-Щедрін. .

1,1 км Якщо я закохався і прокинувся в сто років і я запитав, що відбувається в Росії, я відповість: пити і крадіжку.

2,2 км Я бажав щось: не за конституцією, а не сєврюжин з хріном, а не ким ламатися.

3. У У всіх країнах залізниця обслуговує перевезення, а в нашій країні також для крадіжки.

4. У Коли і що бюрократія не переконувала, що Росія вільно підійшов і з'їла?

5. Умань Російська влада повинна тримати своїх людей в стані постійного зловживання.

6. Жнівень Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

7. Про нас Якщо на Святій Русі людина починає дивувати, то він стане струнким сюрпризом, і тому він буде стояти смертності з стовпом.

8. У Суворість російського законодавства пом'якшується незгодою їх реалізації.

9. Навігація Ну, це не так, брат. Ми не тільки їсти яблука, але гілки перерву все! Дядько Софрон прогулявся минулим мусом гасіння і він відвертав все!

10. Ми не маємо посередині землі: або в хауті або в ручці!

11. Ні, очевидно, є кути світу Божого, де всі часи переходять.

12. «Мон чер», - сказав Крутитсин, «приховати все порівну сьогодні, і завтра нерівність прийде в себе. й

13.00 р. Алас! Протягом чверті години я думав, що час пити горілку.

14. Сьогодні Мама, без чоловіка, як живе з чоловіком. Сьогодні релігії сміються при прецепції. Ми досягали куща, під кущем одружилися - і це в шапці. Вони закликають його цивільне шлюб.

15.00 р. Для того, щоб вкрасти успішно, потрібно тільки спритність і жито. Злодій особливо необхідний, тому що невеликий крадіжку можна прорізати.

16.00 р. У великих літерах друкувалися слова абсолютно незначними, і всі важливі були представлені в найменшому шрифті.

17.00 р. Успішність.

18 років Метою промульгації законів є два рази: деякі промульговані для великих народів і країн замовлення, інші, так що законодавці не доторкнуться до свічок.

19.00 р. Ви хочете мити шию для великої або маленької вирізки?

20. Освіта повинна бути реалізована за допомогою модерації, уникаючи кров'ю, якщо це можливо.

21. Ідиот в цілому є дуже небезпечними, не тільки тому, що вони обов'язково злий, але тому що вони відчужуються всім міркуванням і завжди йдуть попереду, так як якщо дорога, на якій вони знаходилися, належить до них окремо.

22. “Коль Персида”, – пояснив Коль Персида, “як ви не маєте грошей... ви знаєте?” Немає грошей, і всі раптові є!
до Але, пн-чер, якщо вони вимагають оплати?
- Дивитися! Ви не знаєте, що це просто! Ви повинні платити, і знову кредит! Більше оплати Це як всі держави живуть сьогодні!

23. Ступід, в грубому розумінні слова, Струнніков не можна назвати, але він був тільки таким розумним, що, як кажуть, жирні свічки не їсти і скло не витерти.

24. У розмові лежить брехня, і є матір усіх пророків.

25. «Ще задоволення б я кинув тебе, курячий син, з вікна, кабі...» і інші сидять і думають також: «Ще задоволення я даю вам, брелок, на обличчі, кабі...» Уявіть, що це «каба» не існує – який обмін думками раптово відбуватиметься між співрозмовниками!

26. Ті, хто думають, що тільки ті Пішісарі, можуть вважатися гідними громадянами, які, бояться з страхом, сідають в полосках і трембл. Ні, вони не є громадянами, але принаймні без використання піскі.

27. У словах «не помітили» вже ціла репутація, яка не дозволить людині зануритися в абіс абсолютної неправомірності.

28. Багато людей, як правило, плутають два поняття: «Фатерланд» і «Your Excellency».

29. Тексти пісень, а це означає: Це страшно, коли людина говорить і ви не знаєте, чому вони кажуть, що вони говорять, або якщо вони ніколи не закінчуються.

30. Сам талант безбарвний і набуває колір тільки в додатку.