СЕКРОТЕТ НАШІХ (І СОЗДСЬКІХ) ББУШЕК ....

Якщо люди кажуть більше 100 років, варто слухати.

100 порад:
1) Якщо ви починаєте будь-який ризиковий бізнес, не зв'язайтеся до храму (за вашої релігії) і світіть свічку для здоров'я ваших ворогів і для їх репутації.

2) Не скажеш hello перед кроком по поріг приміщення, інакше він заявлений, можуть виникати проблеми пам'яті.

(3) При виході з ринку, не дивитеся і запитайте всіх, поки ви не менше 5 кроків від нього. В іншому випадку є можливість взяти з собою проблему (включаючи пошкодження) когось, хто в цей момент буде виглядати вас в очах або запитати про щось.

(4) Бажано не відтворювати придбані картки, нехай вони залишаються з майстером не менше 12 годин. В іншому випадку може бути відмова в грі - карти знають, як помстити.

(5) Якщо у вас є поганий сон і ви не хочете, щоб це сталося, ви можете це зробити. Візьміть щіпку землі з квітковогопоту у вашій кімнаті, викладіть його на долоню, виходите на балкон і виведіть його з слів:

«Я не дупу землю, я даю сон. Так що це буде!

(6) Так що після спілкування з хронічним пацієнтом, його проблема не приєднується до вас, можна, залишивши, просто перед порігом, збивати: Моя (ім'я) з вами, і ваше (ім'я пацієнта) З повагою!

7) Якщо ви несподівано щасливі, спробуйте не сказати нікому про це, а не показати насильну радість. В іншому випадку можливе самовключення.

(8) Ожиріння іноді придбала ONLY тому, що при відвідуванні людина фінішує або фінішує пиття самостійно. У цьому випадку існує висока ймовірність зловживання глутонічною демоном. Це зрозуміло, що для того, щоб уникнути цієї проблеми, ви не повинні закінчити їжу самостійно. Правило діє тільки до гостьових випадків.

(9) Стійка на західному боці вашого офісу може бути реальною причиною вашої відмови від роботи.

10) На довгу дорогу часто допомагає цей прийом. Займіть палубу нових карток, щоб завжди з вами.

11) Якщо ви продаєте майно, бажано рекламувати на зростаючому місяці. Переконайтеся, що кількість знаків в оголошення розділяється на 2.

12) Якщо ви одягнете одяг або ювелірні вироби, які ви успадкували від родичів, то під текстом нехай вони будуть намагатися або носити тим, хто не пов'язаний з вами.

13) У домі, яка пройшла спадкування, протягом року не рекомендується запрошувати людей, які раніше не були.

14) Ніколи не обговорювати сімейні питання з п'яленою особою, звичайно, якщо ви хочете зберегти шлюб.

15) Щоб не викликати неприємності, не рекомендується заточувати ножі і ножиці на заході. Ви можете зробити це.

16) Якщо ви йдете до лікаря, бажано вибрати лікаря протилежної статі з вами. Так само правило стосується випадків контактування фахівця в галузі магії.

17) Про ваше інтимне життя, особливо про деталі, не варто розповісти нікому від друзів. Вважається, що в цьому випадку виникнуть проблеми в цій сфері життя, або відносини з постійним партнером будуть погіршуватися.

18) Любовні заклинання і лапси видаляються набагато простіше і швидше, якщо ви швидко протягом трьох днів до ініціювання відповідних церемоній.

19) Якщо у вас часто виникають важкі мрії, а в той же час скандали з близькими і в той же час речі не йдуть добре, то не зашкодити діагнозу пошкодження, так як є висока ймовірність, що ви пошкодили.

20) У будь-якому випадку, не об'єднайте алкогольні напої, так як таким чином псування приноситься до п'яти для того, хто потім п'є цю рідину.

21) Іноді бесіда може бути ознакою долі. Щоб зрозуміти своє значення, розкажіть кілька друзів про це – іноді це допомагає зрозуміти сутність Знака.

22) Досягнення успіху в кар'єрі якомога швидше, якщо в період зростання місяця давати блювотні монети жовтого металу. Ви повинні сказати, "З серця."

23) Cacti зменшує шкідливе випромінювання з сучасних технологій. Але вони також приймають життєві енергії з людини, тому не повинні бути біля хворої людини!

24) Якщо ви повинні бути оброблені в стаціонарі, є рекомендація повернутися додому. Коли ви повернулися, відкривши двері або переправивши поріг, скажте собі:

«Це краще бути вдома і не йти там! й

25) Окулта і релігійна література рекомендується читати в солясті, подумати кожне слово.

26) Якщо під час руху не допускається перезавантаження автомобіля (або пішохода - якщо ви прогуляєте), то не намагайтеся це зробити: це можливо, щоб Вищі сили таким чином не допустити зустрічі з непотрібною людиною.

27) Багато, наступні традиції, помістіть хрін над передніми дверима, сподіваючись, що це принесе удачу. Отже, хрін можна прикріпити до дверей, не гірше. Вам потрібно лише повісити його, але за жодних обставин цвях її!

28) Якщо ваш чоловік приваблює в магазин деякими невидимими зусиллями, тоді як немає необхідності придбання, і це відбувається часто, то на енергетичній площині це може означати, що він (далі) незадоволений сексом або підсвідомо шукає різноманітність, інший партнер.

29) Я не рекомендую вам спробувати на вашому одязі, годинники, окуляри, взуття, заголовок.

30) Жителі між осіб тієї ж назви (Мірослав і Мирослава, Євген і Євгенія) повинні бути зареєстровані тільки на зростаючому місяці.

31) Фотографії і фотографії на стіні впливають на вашу енергію і поведінку. Зображень покійних родичів приносять до життя нугу, сумності, депресії; життя – почуття провини і невдоволення в житті. Картини з хаотичними композиціями - небезпека, мерсі. Зображення мисливських сцен приваблюють насильницькі енергій. Сім'я фотографій викликає відповідальність за своїх близьких.

32) Запити, зроблені вам у спинці, через вікно, що виконується вами, швидше за все, не доведеться добре.

33) Якщо ви отримали погрозливий лист, або є текст, написаний вашим ворогом, ви можете продовжити наступне. На будь-якій металевій поверхні, обпалюють папір з неприємним текстом, при цьому кажучи:

«Це не громіздка або громіздка, але кео в очах. Він спалює, жалюзі ви, жалюзі ви. Так що це буде!

Письмова повинна бути виражена по всій печінці паперу. Промийте в туалеті.

34) У понеділок ви не повинні почати новий бізнес, зробити пропозиції про шлюб, укласти комерційні угоди.

35) Через паркан власного будинку (дані) не сходження і стрибок. Вважають, що таке проникнення на територію є недійсним.

36) серйозно хвора людина не рекомендується дивитися в дзеркалі, особливо після заходу сонця: хвороба може погіршитися.

37) Ви можете віддати свою удачу, наприклад, таким чином. Чотири оцки витягуються з колоди нових карток, їх ознаки (місце) розрізають в центрі карток. Пісок заливають на картки, а при повільному поході кожної картки він каже:

Як пісок протікає через отвори, так від (ім'я ілайдера) все удачі і прибуток буде потоком, і прийде мені! Наприкінці просіяння піску слід сказати «так це буде!»

Після цього кеси згинаються разом, пришивають чорною ниткою і кидають на ваш ворог.

38) Увімкніть будинок особи, який запросив вас вперше, переконайтеся, що сидіти на стільці після нього, і отримайте трохи перед ним.

39) Коли ви залишаєте свій рідний місто, скажте, "Чи ви." А потім, коли ви входите в іноземне місто, ви можете сказати: «Ди ти!», те ж саме слово виражене, коли ви повернетеся до рідного міста.

40) Якщо варити або обсмажити м'ясо, переконайтеся, що кількість штук не дорівнює 13.

41) Якщо посуд зламаний, шкаралупи слід викинути відразу, якщо ніч на час розбиття (час після заходу сонця). Якщо страви розбиваються при переїзді на нову квартиру, то фрагменти викидають тільки на наступний день до початку дня.

42) Якщо чоловік або син крадіжки, ви можете це зробити. Наріжте нігті на руках, копайте отвір під заставою поруч до будинку, киньте там цвяхи. Як ви захопили його, скажете:

Сирна земля, підв'язуємо руки, щоб вкрасти чоловіка Божої. Не важливо, де він пішов, він не буде йти, щоб руки не піднялися на чужому товари. Точно.

Потім до місця, де закопують, потрібно залити сіллю з нової упаковки і сказати:

«Блок, сіль і сіль, всі шляхи злому для людини Божого».

43) Якщо ваша квартира відвідала неприємні люди, з якими у вас була негативна розмова, після їх вильоту світли свічку на місці, де вони були.

44) Якщо страви зламалися на прогулянці, це не хороший знак. Схарди повинні збиратися без дотику рук, в кулак. У той же фістці кладуть будь-яку ласощі з меморіального столу і коли темрява настає, кулак з усіма його змістами слід вийняти на вулицю і залишити, де люди не йдуть, мовчуть додому без погляду, і відразу вимити або, принаймні, вимити руки холодною водою.

45) Якщо гість приїхала до будинку під час купання малюка, нехай йому залишається в будинку до кінця лазні. Крім того, мати малюка необхідно залити воду з шрифту на ногах гостя.

46) Рука подається через поріг, якщо ви хочете позбутися від болючої любові. У цьому випадку з рукою можна сказати:

«Для цього, тирант-прочитати, доставити його. й

47) Значне збільшення енергії, швидке відновлення після захворювання допоможе такий рецепт. Кладка соснових голок, лушпиння однієї маленької цибулини, 1 столова хибка коренів пшеничного решетки, 1 чайна ложка кореня солодки. Все поміщається в окропу і вариться близько 20 хвилин. Фільтрування. Під час дня потрібно пити весь бульйон, він повинен бути близько 2 літрів.

48) Якщо чоловік вийшов, намагайтеся в будь-яку п'ятницю, щоб взяти гвоздику з своєї взуття і сказати на гвоздикі: «Полювання, ходьба, їзда, їзда». Час і честь знати! Потім забивають гвоздику назад, кажучи:

"Це будинок, ось поріг, тут ви дорогі!"

49) Коли ви кладете нову сіль в соляному шейкері, скажете:

«Сіль для їжі, але харчування для нас. й

50) Я не рекомендую залишатися довго (наприклад, відпочивати на лавці) в тіні лікарень, судів, правоохоронних та адміністративних установ, житлово-комунального господарства. З цих будівель завжди погана енергія.

51) Якщо вся сім'я сидить на столі, то давайте найстарішу початок їсти спочатку, а потім всі інші.

52) Якщо ви повинні носити щось важке або незручне, рекомендується сказати:

"Лорд, допомогти мені!" Після цього слід бути простіше.

53) Під час весілля необхідно переконатися, що одностатеві друзі (други) не стоять поруч з спиною весілля.

54) Якщо ви потрапляєте на перетин або вул., скажете:

На тій же нозі мій ворог!

55) Не спить або відпочиваємо в «пошті чоловіка» – лежачи на спині своїми руками, складеними перед.

56) Якщо ви забудете щось, спробуйте цей метод. Зав'язуємо вузол на ручку, кладемо її під подушку на ніч, і роздягаємо її вранці.

57) Очищення головного мозку (після травм і закупорок) здійснюється таким чином. 2 чайні ложки насіння цибулі-чорного подрібнити в розчині, залити 50 г. 9% оцту і наполягати 10 днів в темряві. Процідити і дати хворого запаху перед їжею. При приготуванні і відразу перед застосуванням цей настій читати:

Вода Дніпра, надана Дажбогом, ви протікає від луків, від крутих берегів, промивають луки і круті береги, промивають і людина Божого (ім'я) і відривають від нього всі домішки. Так що це буде!

Курс процедур становить 10-14 днів, запускаються на зменшення місяця. Протягом курсу пацієнт п'є курячий бульйон відразу після інгаляції цього настій, а тільки потім можна їсти.
Цей метод відмінно очищає мозок, знімає закупорки і набряк.

58) Ніколи не сидять на будь-які гроші – вони можуть залишити вас.

59) Інформування жінок іноді вдається відмовляти чоловіка від своєї коханої. Вийняти сміття в домашніх умовах і сміття. Підставка з відро біля сміття може, жінка каже:

«Я буду стояти на сході з хребтом, на захід з обличчям, і попросити сил невідомого: так само, як мені не потрібно цього сміття, тому чоловік Божий (ім'я чоловіка) не потребує жінки (ім'я). Відтепер і назавжди. З повагою!

Траш може потім гасити. Вам необхідно залишити без зайвих зусиль.

60) На Ваш день народження рекомендується надати 12 баклажанів. Це щасливий.

61) Якщо жінка хоче погасити її любов до людини, вона може зробити наступне. Нехай він йде на кладовище, знайде могилу з ім'ям, як її, кладемо пам'ятник і скажемо:

«Плазити мене, мертва земля. Як і мертвий чоловік, він не пересуває свою руку, він не любить своє серце, він не хворий, щоб моє серце, жінка Божої (ім'я хій), буде охолонути чоловіка (ім'я чоловіка). Нехай мій любов спати, піти в могилу, не прокинутися ще, і моє серце не довгає (ім'я чоловіка), вона назавжди буде закрита від нього. Тепер, назавжди і коли-небудь. З повагою!

Ви повинні залишити без пошуку назад, не кажучи вже нікому, поки ви перехрестя першого перетину.

62) Після серйозного свята, вранці, коли стан не хороший, можна це зробити. Вам потрібно м'яти спирту. 20 крапель м'ятного спирту в склянці холодної води і пити.

63) Якщо фотоальбом знімки людей, які знаходяться в кварелі, розміщені один під іншим, це не добре. Фото таких людей слід розміщувати на різних сторінках і на одному рівні.

64) Якщо ви потрапили щось, це означає, що деякі ваші секрети будуть відомі іншим.

65) Якщо хтось інший лист або телеграма було помилково доставлено вам, щоб неприємні новини.

66) Зламаний бузок на вашому чоботи може означати, що ваша улюблена людина готова заманювати вас або обдурити на вас.

67) Якщо курити, намагайтеся не давати незнайомцям світло в руках - це може спровокувати дихальні захворювання.

68) Ніколи не починайте кварель і не з'ясуйте зв'язки в присутності дитини - це може дуже травмувати його енергійно.

69) На робочому столі негативно накопичується в лівому куті. Відчуття іноді кладуть свічку на лівому куті робочого столу і дайте її обпекти не менше 3-5 хвилин.

70) Я не рекомендую приймати іграшки, привезені з Єгипту та Туреччини в подарунок. Це особливо вірно для іграшок у вигляді тварин, не від своєї локалізації, істот від чужих міфологій і масок різних шманів. Якщо ви робите, то ви не зможете позбутися від багатьох магій.

71) Якщо ви придбали предмет для будинку, то виявилося, що учасник вашої сім'ї купили однаково, то не варто позбутися від подвійного - нехай він залишається в вашому будинку якомога довше. Якщо ви повертаєте його, не дивитесь ослаблення енергетичного потенціалу та вразливості до ворогів.

72) Якщо ви підходите до особи, яка представила себе як ваш друг, а потім виходить, що ви ніколи не знали - це поганий знак, і ви не захочете повернути досвідченому магію.

73) Якщо ви раптом хрящі або кашель в процесі написання, то відразу ж скажете:

«Я не підготував їжу для неприємностей, але для здоров’я. З повагою!

74) Якщо ви читаєте книгу, вона вийшла з рук, це ознака неприємностей або хвороби. Ви можете легко підібрати книгу, натиснувши:

"Не про мене!"

75) Запор може відбуватися з того, що людина, приймаючи їжу, натискаючи на всі кнопки. Щоб уникнути цього, краще розблокувати верхню кнопку, сидячи на столі.

Якщо ви купуєте сильні напої або сигарети, ніколи не стежте за свинцем продавця, який просить вас за зручність обчислення певного рахунку (коробка). Якщо ви робите, є хороший шанс, що ваша вставка до куріння або пиття буде сильніше, ніж бажання грошей і гроші енергії може піти на обмін з енергією ... і куріння.

77) Не зберігайте монети і ключі до квартири в одній кишені - це для сімейних карель.

78) Якщо у вас немає грошей на когось, і він, не сплачуючи попередню борг, попросить знову запозичити, не давати, інакше ви самі можете мати фінансові труднощі.

79) Не курити цигарет на перетині, в підземному проходженні або віолончелі, тримаючи гроші в руках, в той час як водіння минулого похоронного процесу, коли розсипання спирту.

80) Для збільшення успіхів і осіб протилежного сексу іноді допомагає цей метод. Чоловік несе у грудях кишеню картку дамі сердець, а жінка - царя того ж костюма. Він одягає образ себе. Картки повинні приходити з нової палуби.

81) Рекомендовано, що серйозний життєвий катаклізм (адентифікатор, операція, серйозне захворювання) постраждала особою, яка сприймається як сигнал. Після цього сигналу всі випадкові гроші (фінінги, виграші, бонуси, подарунки) краще подарувати бідним, а ще краще - дітям-сирітам.

82) Не менше одного разу на місяць, це корисно для цього. Приготувати їжу, а перша ложка цієї їжі заливають в сотейник і ставлять на підлогу - це для будинку, краще бути друзями з ним.

83) Якщо у вас є серйозна мета, але ви відчуваєте сильні перешкоди, перешкоди, в тому числі від людей, то намагайтеся взяти по батькові над неназваним могилою будь-якого кладовища. Не потрібно нічого сказати - речі будуть покращуватися, як ви подбаєте.

84) Вважається, що Ваш собака буде більш слухняним, якщо ви даєте її харчування і скажете, «Я заробив його». Ви заслуговуєте!

85) Весільний рушник має сильну енергію. І якщо чоловік, дружина або їх спільна дитина хворіє, то можна обернути голову цим рушником - хвороба буде швидше йти.

86) Якщо шматочок хліба падає з рук людини, то це може означати, що бджіл незабаром прийде до нього. Це може бути друг, який не має грошей.

87) Спробуйте не залишити гостей останнього. Але якщо ситуація така, то крок над пороєм з лівою стопою. «Останньої дружини священика!»

88) Якщо чоловік йде на важливу зустріч, де він може бути обдурений, дозвольте дружині сказати в спині:

«Лорд, захист його (ім'я чоловіка). й

89) Якщо у вас є труднощі продажу вашого майна, ви можете це зробити. Знайдіть гарний будинок, який подобається багато людей. Стати поруч з ним і сказати,

«Як багато людей люблять цей будинок, тому нехай шахта буде». Вам потрібно поговорити 7 разів, після чого ввімкніть ліву плечу і скажіть «так що це буде!»

90) Картки розмежування краще купувати з невеликим переплатою. Це краще робити на новий місяць або повний місяць на нооні.

91) У мансарді не слід їсти, курити, провести романтичні дати, сухі ягоди і фрукти, повісити одяг, вирішувати фінансові та інші важливі питання.

92) Не рекомендується шукати в очах п'яти, божевільних людей, а також вуличних гіпсах. Чи не дивляться на очі людей з явними дефектами в появі.

93) У туалеті не рекомендується повісити фотографії, фотографії, дзеркала.

94) Сонце з головою на північ або схід.

95) Шукаю себе в дзеркалі, ніколи не скажете, що ви погано дивитеся, так як в цьому випадку є великий шанс привертати захворювання.

96) Вважається, що кнопки, капелюхи, мають нестандартну форму, добре накопичують негативну енергію. Те ж саме стосується взуття та сукні з глибоким вирізом.

97) Гаманець змінився тільки в тих випадках, коли він вже повністю зношений і не може виконувати свої функції зазвичай. Стара не відкидається, але є «похилого загиблого».

98) Якщо ви бачите автомобіль кілька разів на день з трьома ідентичними цифрами, це знак. Це означає, що ви повинні перенести важливі дії в життя.

99) Якщо транспортний засіб, який ви подорожуєте в раптовому прориві, це знак. І його значення це: ви не повинні зробити важливі покупки в цей день, взяти кредит, підписувати контракти, вирішувати будь-які важливі питання життя.

100) Хто псує вас на плечі, знімає волосся з вашого одягу, свідомо або несвідомо, дає вам деякий вид негативної програми.

На парних днях рекомендується маррі, закохатися в коханні, знайомитися, робити серйозні покупки, дарувати подарунки не пов'язані з незабутніми датами;

до Непарно рекомендується продавати нерухомість, повернути грошові борги, розлучення, зачаїти дитину, розмаїти гроші;

Якщо дата ділиться на 3: зручно виконувати лапси, знімати негативні програми, покарати відступники, розсаду рослин, розсаду;

Якщо дата ділиться 5: бажано виконати обіцянку, робити процедури води, магічні операції з вогнем і водою.

Якщо дата розділена на 7: зручно розпочати лікування будь-яких хронічних недуг, майстер-комплексних магічних прийомів, зміщення.

Спробуйте змінити зовнішній вигляд (волоса, одяг), переміщати меблі в будинку, змінити ліжко.

Під час будь-яких дій, пов’язаних з підвищеним ризиком до життя, з часом доцільно сказати: «Год з мене, я з Богом!»

Для того щоб не хворіли, мудрі люди рекомендують ставити в приміщенні тапочки в нічний час з носками в будинку, а ті туфлі, в яких вони ходять по вулиці з носками на вхідні двері.

На породі дівчини вода після першого купання дитини заливається в малинове дерево (відзначає красу в багатьох чарівних школах), а при пологах хлопчика - на перехрестях: для щастя. Не потрібно нічого сказати.

Якщо він раптом пробивається в боці, потрібно тримати дихання і сказати: «Вражений!»

Якщо ви повинні попросити прощення від кого-небудь, переконайтеся, що в цей момент у вас є невелика банкнота, яку ви повинні потім жертвувати бідним.

Не зберігати сумки, валізи і т.д. під ліжком. В іншому випадку ви будете мати мрії, які ви не повинні мати. Це тільки стосується ліжка, яку ви спите.

Якщо ви готуєте блюдо вперше, то щоб зробити його смачним, візьміть пенні до найближчого перехрестя на кухню і залиште його там.

Сісти вниз до треку є старою ознакою. Але вони сидять (і не всі знають це) не тільки для переспів, але для того, щоб багаторазово розумово повторити: «Для хорошого, і назад – ще краще. й

Я не рекомендую дарувати квіти з вашого будинку. Після такої дії існує можливість проблем, так як важко взяти удачу разом з горщиком, навіть без проведення спеціальних обрядів.

Іноді навіть людина, яка є негарантом магії, може повернути втрачену удачу, якщо він знаходить вбитий птах або тварина, захоплює його біля місця, де він був розташований і одночасно говорить:

«Я захоплю тебе і мій збій. З повагою!
Від Бабця Сундук.

Щоб позбутися від больових відчуттів, прикріпіть шматок фольги до хворого місця з відбивною стороною

Тексти пісень, а це означає: Тоді скажеш собі, «Що б виходили, кинув. й

Якщо ви хочете приділити більше уваги представникам протилежного сексу і галантно доглядати за вами, перш ніж залишити будинок, потрібно подивитися в дзеркалі і подумці або вголос сказати:

Люди, щоб побачити, щоб показати себе!

Під час прибирання будинку, при видаленні брумового полотна, скажімо: «Що прийшли, пропущено брум. й

При обміні великих векселів або обміну на іншу валюту необхідно подивитися на самі гроші, а не особа, яка надає вам послугу.

Ведмеді радять не залишити будинок з порожніми кишенями. Бажано мати гаманець або принаймні кілька монет.

Працює, пов'язані з прибутком, краще завершити по непарних днях, і всі інші дні.