5 Причини, які ви ніколи не повинні знати енергію:

1) Ігнорування головного мозку лік--

Якщо ви постійно створюєте мез у вашій кімнаті, навіть якщо ви його покатуєте з усім серцем, то десь в підсвідомості є дуже важлива ненаповнена робота, яка ще більш важлива, ніж те, що ви робите в даний момент. Ви не хочете залишити в цьому моменті навіть лінь, але досить сигнал про потенціал енергії, який ви можете отримати, зробивши свою роботу. Цей сигнал надсилається для того, щоб отримати стільки натхнення, скільки потрібно для того, щоб впоратися з усіма вашими питаннями пресування, коли ви ігноруєте його, починайте перекласти питання пізніше (особливо якщо ви не вірите в виконання завдання на всіх) - сліпий підсвідомий вирішує, що ви вже зробили роботу (психальний дискомфорт все ж залишиться, він також буде їсти його) і повільно починає їсти цю енергію, як порожній живіт їсть. Енергетика їсть так само, як вона повинна бути отримана, в результаті - зламана, слабка людина, ви самі. В результаті задоволення від занедбаного бізнесу не працює другий, ви перебуваєте в просторі «похилого часу» – не хочете нічого робити, але ви не отримуєте найменше задоволення від недбалості.

Вся енергія прихована в дії, і це найважче, щоб зрозуміти. Де ви отримуєте енергію для запуску? Але просто візьміть його і починайте прокат цього слайда, наповненого всім необхідним. Якщо ви коли-небудь дивилися Чоловіки в чорному кольорі, ви повинні пам'ятати сцену, де основні персонажі відкривають черепну коробку одного з крихітних іноземців, які контролює чоловіка в голові. Таким чином, уявіть собі таку відчуження, розслабтеся і просто стежте автоматично, як ви виконуєте дії, дозволяйте собі розкіш зробити помилки, ви тільки дізнаєтесь, навчите м'язи волі, щоб дати йому роботу в режимі зручно для неї, але не заперечуйте його задоволення стати міцним, оскільки це може зробити.

2) Контрадикція-

Відповідність до речей також може бути пов'язана з страхом руху вперед в житті. Наше життя - це боротьба з власним тілом і справа набагато більш глибока, ніж захворювання - точка полягає в тому, що якщо ви живете, що тільки ваше тіло, яке потребує тільки його базових потреб (пшениця, харчування, ліжко), душа втрачає від цього. Необхідність душі повинні бути вирівняні з потребами тіла, це ідеальний пакет, це щастя, але, звичайно, все не так просто, оскільки є також протиріччя. Контрадикція є найбільш непристойним компромісом в битві між душею і розумом, коли ніхто не перемагає битви. Контракції є перешкодами, які не дозволяють людині стати себе. Всі вони створюються зовнішнім світом, величезними зборами людей, яким хтось з лідерськими якостями колись сказав щось. Не потрібно пояснити, що така людина може бути неправильною.

Одна з суперечок є спільною фразою «Ви повинні стати кимось». Хтось. Будь-який. Але це не наше середовище, яке ми не робимо нічого, але люди, які потребують? Як це було б, якщо ви почали робити нові правила? Вони не будуть любити це, і вони будуть любити вас дуже, дуже швидко. Я не маю сумнівів у другому, навіть якщо я не знаю вас особисто, що у вас є речі у вашому образі, у ваших хобі, які ви не можете змінити, оскільки є навколишнє середовище, яке не дозволить вам зробити це. Що таке «всеоне» автоматично означає успішний мільйонер, з його бізнесом, стильно одягнений і, в цілому, ручний і не один інший. Що про інші варіанти?

Якщо що-небудь, пам'ятайте про час, щоб фотографувати себе на камері був сором'язливим до того, як слово selfie прийшла. Не чекайте, поки все, що ви любите, це дуже дивно, і ви не можете чекати.

(3) Подача енергії вампірів--

Людина може спинитися навколо інших людей з багатьох причин. Один з найважливіших - він був просто не схожий на дитинство, звідси небезпечне бажання порадувати інших. Така людина стає безглуздою і безглуздою, вона дуже важко отримати затвердження від іноді повного незнайомця, що виглядає дуже дивним ззовні.

Дуже важливо не впадати під етикеткою вічних цуцелянтів, адже є величезна кількість людей, які взаємодіють з іншими ґрунтуються виключно на досягненні власних справ. Якщо ви хочете, щоб вам було якомога простіше думати про вас. Відповідаючи тим людям по-різному, ніж вони хочуть, і вони знизяться самостійно. Людину, що ви “розраховані” негайно починати бджільництво дуже дивно, він буде, як це було, щоб точно показати таку реакцію, що він негайно розкриває всі свої картки, якщо ви тільки поведієте незрівняно. Імовірно, це буде деякі непристойно в'язниці або дуже чіткий акт, але ви будете робити все, щоб врятувати себе, якщо ваші ноги були зрізані, не б ви? Якщо людина це робить, значить, що ви відчували важливу частину своєї енергії, без якої він стає відключений. Ви відрізаєте ноги, і ви насправді отримаєте свою спину.
Вони не завжди свідомо роблять це, тому що інакше вони не мають енергії.

Ви не повинні бути дуже сердитися на них, будьте спокійно тим, хто не знає, як жити, але не в будь-якому випадку дозволити собі їсти, або навіть не гинуть далеко.

(4) Відповідність пускати

Один спосіб або інший, утримуючи щось в голові, що ви пошкодуєте, ви робите те, що ви з'їсти себе з внутрішньої сторони. Енергетика створюється і не йде в будь-яку точку, і її необхідно вкласти кудись, це правила. Таким чином, один спосіб або інший, погані речі починають трапитися, що пригнічує цю енергію, і так багато, щоб ви більше не мали такого «вільного часу» для всіх цих бульбіт. Так енергія дійсно так торкається тим, хто не цінує його.

Тепер спробуйте уявити, що минуле не існує. Нема в минулому або майбутньому. Всі наші страхи, які зникли в той же час, для страхів про майбутнє, є результатом невдалого минулого і нічого іншого. Якщо ви не боїтеся собак, то, швидше за все, ви ніколи не були атаковані ганглом променевих тварин, якщо ваш будинок ніколи не спалений, і ви не втечу в терорі, то навряд чи ви встановили датчики диму, і пожежогасник не варто. Ці ризики завжди є. Цегла, кутикул, гість працівник, все, ви не боїтеся від нього, тільки тому що логічна причина не дозволяє такої можливості, люди в загальному навчанні тільки від власних помилок.

Але чесно, чи допомагає страх? Ні, не їсти душу. Регуляція про минуле, про що не існує, є гідністю, яку потрібно позбутися від відразу, якщо ви хочете жити нормальним життям. Що ж не існує майбутнього. Це просто дивне слово, і ви вільні, щоб протистояти загальноприйнятим нормам і “децективним” (або, можливо, розповісти йому правду?) вашого мозку, як ви бачите fit. І якщо ви знаєте, що це тільки зараз допомагає вам, чому він повинен слухати тих, хто стверджує, що це логічно? Будь-яке, що допомагає не дивно.

(5) Нестійкі межі можливо--

Останній пункт безпосередньо продовжує четвертий. Після того, як ви усвідомлюєте, що зараз є тільки зараз, виходить, що минуле ніколи не існувало. І є тільки ви. Трохи відчуження всередині черепа цієї дивної людини машини. Можливо, ви є деякі більш високий інтелект, мета якого полягає в тому, щоб потрапити в цю машину і зробити її життя дивно незалежно від того, що? Ну, ви і ваші чужі друзі мають дивну розвагу, що ви можете зробити тут, тільки для поширення руки.

Ви можете змінити повільно або зробити це миттєво. Покажіть вам історію: один день, повернення з довгого походу, мій друг і я поїхав в проміжне місто на шляху будинку і вирішив, що ми будемо спілкуватись з кожним, і з кожним іншим, виключно англійською мовою. Я відразу переконався, що я був Нью-Йорком, і величезний похідний рюкзак допоміг створити образ. Ми попросили на напрямки англійської, замовленої їжі та спійманих фраз, які захочилися пасторами та клієнтами ресторану, які іноземці припинили. На шляху я починав співати пісню я не пам'ятаю, але дивилися дивовижні. Проходячи літні жінки щурів "Америка" під нісом, а деякі життєрадісні дівчата фотографували з нами. Перетворення відбувалося миттєво, тому що минуле перестало існувати. Для мене є тільки подарунок, в якому нічого не було дивно, і нічого не було прийнято. У цій оболонці я міг зробити те, що я не знаю, що я можу зробити в шахті. Але що змінилося? Питання, які зміниться для вас і зміняться? До вас.