19 Devushku Locked В Інтернеті Zato, Что на Vígala Фото No Makiyaja

19-річної британської дівчинки (Maisie Beech), яка не приховує те, що вона любить яскравий макіяж, вирішив показати справжню силу макіяжу і розмістити на своїй сторінці в Facebook фото його природного вигляду, а для чіткості додано фотографії з обличчям, зроблені лише половина. Але дівчина, яка вирішила показати, що макіяж здатний, чітко не чекала отримати флерію образів у відповідь на опубліковані фотографії.

19-річний британський пляж Макі, який не приховує того, що він любить яскраві макіяж, вирішив показати справжню силу макіяжу

Дівчина розмістила фото її природного зовнішнього вигляду на її Facebook сторінку, і для чіткості додано фотографії з обличчям, пофарбованими лише навпіл-

Але дівчина, яка вирішила показати, що макіяж здатний, чітко не чекала, що вона отримала флерію ізолятів у відповідь на фотографії, розміщені

Макія сподівається, що його приклад зможе виставити багато Інтернет-провайдер, який отримав популярність тільки за рахунок свого пофарбованого обличчя, і в кінцевому підсумку став об'єктом нападів на капелюшники

Дівчина, яка на природі має червоне волосся, блондинові вії і практично не брови, була написана, що вона негрісно і непристойна, але деякі коментатори пішли ще далі і писав, що вона, ймовірно, має рак

Маісе був шокований від голоду, що вона відчувала і писав у відповідь: Я хотів показати, що я люблю макіяж і зробити його для себе, але я не боїться показати, як я дивитися без макіяжу. Жінки не повинні бути критичими або називають підробленими, якщо вони надягають макіяж, а не повинні бути ізольовані, якщо вони не зношуються макіяжу взагалі."

Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження