Життя в зоні комфорт!

Дзвінки до «збереження зони комфорту» в останні роки почали відроджуватися тонкістю, і навіть дратівливими. Що таке зона комфорту? Це місце, де ви відчуваєте себе добре, це не так? Тож чому треба залишити його?Веб-сайт Це дуже цікава стаття про комфортну зону і чи є ми її правильно.

С ***

Моя назва Поліна Рибалова. Автор кількох освітніх і освітніх проектів, в тому числі проекту Willding про розвиток заповіту.

У три роки я побіг 7 марафонів, 50 півмарафонів і 4 ультрамаратони, в тому числі 100-кілометровий ультратрайл, який відбувся третій рік. Як правило, люди люблять, щоб заохочувати інших людей, щоб вийти з зони комфорту.

Зображення персонального тренера росту, експерта з особистої ефективності, є образом тренера з палицею, який викликає питання про своє життя і виходить за межі затишного тампона, який зазвичай розуміється як зона комфорту.

Що таке зона комфорту? Вважають, що зона комфорту є місцем, де нічого не буває, тьмяне маршій місцевості. Тексти пісень, а це означає: І тільки ви берете крок за межі, все починається магічно змінити навколо, і чудеса починають виникати в житті. Але дива не може бути те, що ми очікуємо.

Вважається, що розвиток відбувається в ситуації, де є постійний виклик, виклик. Коли ви постійно покажете на себе паличкою, ви скажете самі, «Ком разом, рег!» і підкоріть нові вершини.

Наука і власний досвід пропонують іншим чином. Розвиток відбувається з точки зору відпочинку. Кілька прикладів з різних полів.

Мир не про лежачи на дивані (хоча іноді про це теж), але про внутрішній стан. Сучасна психологія зарекомендувала, що психологічний розвиток дитини відбувається лише тоді, коли він відчуває себе безпечним. І дорослий розвиток, теж. Думка піраміди Маслоу та її нижніх рівнів – безпека є однією з них.

Розвиток дитини у вомбі відбувається відповідно до природного плану, якщо мама подбає про себе. Але природа також загинула - під час вагітності жінка захищена від стресу гормонально, тому що розвиток краще в стані спокою.

Однорічна дитина, яка починається ходьба. Вона бере її кроки, відходить від матері, а потім повертається до «безпечної бази», зони комфорту. Тому що якщо немає комфорту, немає сережки.

Я бігуна. Мої тижневі діапазони від 40 до 70-80 км на тиждень. М'язи працюють під час бігу, але зміни м'язів відбуваються після вправ, коли м'язи знаходяться в стані спокою.

Ви знаєте, чому нам потрібен сон? Є різні гіпотези, але всі вони згодні, що нам потрібно спати для відновлення - тіло відпочиє, але мозок не замерзає під час сну - процеси консолідації пам'яті, процеси відновлення відбуваються в мозку.

Бордом - ресурсний стан. Якщо ви відчуєте себе, це дивно, що може слідувати. «Чи не завадить ранок». Я з'ясував, я переїхала в ліжко.

Термін інкубації - це прихований процес і розгортається, коли він темний, теплий і спокійний.

Що неправильно з постійним приводом? Постійний привід, як інгаляційний без висихання. Привод подає певні гормони. Одним з них є гормон кортизол, гормон, що входить до групи глюкокортикостероїдних гормонів. Який на короткій відстані допомагає організму мобілізувати і загоєння ран. Але довго перетворюється в ворог і починає знищувати наше тіло.

Природа - циклічна. Періоди натягу заміщуються періодами релаксації. Холодний дає спосіб нагріти. У нас є симпатія і парасимпатична нервова система. І якщо ми ігноруємо цикли, ми вводимо в куточок.

Чи можливо виїхати з зони відпочинку? травень. Якщо ви розумієте особливості нашого гормонального пристрою. Ми розробляємо тільки ситуації, в яких є «оптимальний натяг», які ми відчуваємо як стан потоку.

Основою мотивації є також гормони - адреналін і допамін. Якщо занадто багато з них є почуттям зайвої мотивації, ми чуємо, нерв, наша ефективність низька. Якщо держава депресії (не плутати з державою спокою), відсутність гормонів призводить до того, що ми лежимо на дивані. І найчастіше недолік відбувається саме тому, що ми рухаємось, щоб нам було “направлено” до стану виснаження.

Як створити комфортну зону для себе? Я люблю образ, який приходить, коли ви скажете, "Додати своє життя на утримання", "звичайне життя".

Подумайте про те, що ти щасливий, відчуваєш ті моменти радості. Подаруйте собі шанс бути сумним. Відпочинок. Я беру себе двомісячним відпочинком на рік. Моє життя дозволяє. У цей час я читаю фантастика, бігти за насолоду, грати з дитиною, лежати на дивані, і зробити інші приємні речі. Я намагаюся максимально розслабитися. Але в повсякденному житті я маю успішні періоди натягу і релаксації кожен день, що дозволяє мені залишатися продуктивними на високій замітці і залишитися в комфортній зоні більшого часу.

Я хочу закінчити історію про тренера. Я зазвичай бігти і готувати для гонщиків без тренера. Коли питання підготовки до сотні прийшла до останнього джерела, одна була виправдлива, але ще більш ляка була знайдена одна з паличкою, яка розповість мені, як важливо для того, щоб вийти з зони комфорту весь час, не відчувати себе шкода за себе, а не кинутися, а пучок інших «ні». Для того, щоб погасити свій голос. І я зумів знайти той, хто мене вчинив. Для кого відновлення не було порожнім словом, завдяки цьому я прийшов на дистанцію в кращій формі і вийшов на третій місце.

Подумайте про те, що якщо ваш внутрішній голосовий зв'язує вас до дивана, і не існує способу виходу з нього, то зараз потрібно лежати на дивані до тих пір, поки це займеться. Поки вона падає (навіть, якщо ви вже не завадите себе клінічною депресією).

Мій син любить Kung Fu Panda. Головний герой, панда По, в другій частині прагне знайти внутрішній мир. Він робить багато зусиль, поки він усвідомлює, що внутрішній мир приходить, коли ви налаштуєте себе. І в той момент все стає можливим і зрозумілим, він отримує надпотужність.

Тож не слухайте всіх, не слухайте себе паличкою. І пам'ятайте, що потрібно бути ніжним. Навіть ніжний. І більш ніжний. А потім у вас є можливість бути в місці. де відбуваються справжні дива.

Автор Поліна Рибалов

Веб-камера