507
7 речей Я не знаю про себе, поки я стала мамою
Материна трансформує жінку і відкриває абсолютно нові сторони в неї. Ви можете знайти, що іноді достатньо спати тільки пару годин на ніч, і ви можете зробити загальне прибирання в квартирі вчасно, щоб це зробити через 20 хвилин.
Мати-два Лорен Хартманн написав дивовижну статтю про свої нові здібності, які не знали раніше. Ми вВеб-сайт Я думаю, що багато мам визнають себе.
Мати навчила мене багато нових речей. Але більшість всіх, як мати, дізнався про себе. Змінює жінки, і це лише частина моїх здібностей, які я ніколи не знав, що я мав раніше.
1,1 км Я ніколи не був хто-небудь «сильна жінка». Я люблю комфорт і затишок і не переносить бруду. Але як мама, я знайшов, що мої межі постійно розширюється. І я зрозумів, що я був крутим. Я відштовхував дитину вагою більше 4 кілограмів без болючих. Чи не так круто?
2,2 км Ніяких дисків багатозадачний, як материнськість. Я дізнався, щоб зробити кілька речей одночасно, заощаджуючи час і зусилля. Я також зроблю до списку, так що я не повинен йти до того ж місця кілька разів. Мій чоловік робить задоволення від мене, відправивши мене фотографії себе з упакованого автомобіля і кажучи, Хай! Де я? Я, він не має своїх потужностей.
3. У Я завжди намагався порадувати всіх, але стати матір'ю, я зрозумів, що хтось ще не так важливо мені. Мапа Я перевизнаю свої значення або просто стати більш впевненими. У будь-якому випадку, тепер я не звертаю увагу на негативні думки про себе і жити власними правилами.
4. У Я не як незалежна, як я думав, що це займе армію помічників, щоб підняти дитину. Звісно, якщо у мене не було, я носила все себе. Але це неймовірно важко. Я дуже вдячний родині та друзям за підтримку. Спочатку я спробував впоратися самостійно, але я швидко зрозумів, що потрібна допомога, і це абсолютно нормально. Не соромно запитати когось.
5. Умань Мені потрібно менше часу, ніж я думав, це просто дивно, як маленький сон, я повинен бути повноцінним членом суспільства. Я люблю думати, це деякі секретні трюки всіх мами.
6. Жнівень Я професійно розтягував час між походами у ванній.
Я зазвичай приймають душ один раз на тиждень. Це правда страшно, але чекаю, іноді я просто не маю достатньо часу в день (або ж, майже завжди). Я дуже добре з поганим волоссям. Я не чекав брудних волосся, щоб добре виглядати.
7. Про нас Діти можуть дратувати мене весь день, але як тільки вони падають, я почав пропустити їх Звуки божевільні, але любов для дітей настільки сильний, що я закрию очі на що-небудь. Іноді вони просто приводять мене божевільними, але незабаром я запустив їх і подивіться на свої фотографії на мобільний телефон. Я знаю. Як стати батьком, ви можете подумати про те, що ви повинні знати.
by garrettrossphotos.tumblr.com - Інтернет-галерея ексклюзивних предметів інтер'єру