577
Які чоловіки бігають з вогню
Сайт публікує цікавий пост LJ blogger Morana, в якому автор пропонує досить цікавий погляд на проблему сімейного непорозуміння. Ви знаєте, що? Чоловіки залишають, вірять мене, не від перерослих бікіні зон. І навіть не їсти фігури. Це набагато глибше. Приїжджайте, залийте собі якусь каву, зробіть серце-серце.
Про половину моїх тридцять років друзі вже розлучилися. Серед тих, хто перевищує сорок, це 80%. Нерідко причиною розлучення є жінка. Тітка sigh: мене і волосся з зони бікіні воскові. Пройшов в спортзал регулярно. Я такий скарб, і він пішов в будь-яку сторону. Що це?!
Ви знаєте, що? Чоловіки залишають, вірять мене, не від перерослих бікіні зон. І навіть не їсти фігури. Це набагато глибше. Приїжджайте, залийте собі якусь каву, зробіть серце-серце.
Чоловіки і жінки дивляться будинок по-різному. Для жінки, будинок є її елементом, її царство, де все повинно бути ідеально. Її хрест, її битва, можна сказати.
Коли жінка бачить непристойний будинок, відкидається в голову.
ЮУІУЮІУЮІУЮ!!! Атак! Про нас Зниження можливості захисту! Відразу кинути всі сили для усунення перешкод! ЯУЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
І в цілому вона приймає рішення. Ми пам'ятаємо, що в межах свого будинку відчувається, як вона на роботі, так і важливіше. Дуже важливо і відповідально.
- Приватний чоловік! Боротьба! Усунення унітазу кота! Збийте дерево!
Але не можна сказати, що навіть якщо це відбувається підсвідомо. Так вона просто говорить щось, як це:
до Що ви робите, чт? Дерево ще не може стояти, весь будинок знаходиться в голках! І кішка соромить туалет!
Якщо в будинку, який приїжджає до юної пари, також підсвідомо сприймає будинок як власний, і її дружина обіє її рандом, все ще гірше.
Кількість сирен в будинку подвоюється!
Що таке будинок чоловіка? Будинок є печерою, де він може приховати від бур’янів життя. Захищений замок, назад. Єдине джерело миру.
Цей протиріччя з непристойною, нечутливою дружиною можна приїхати до нас! Я прийшов на відпочинок і це це.
Так я консультую жінок, щоб зберегти цю різницю в розумі при плануванні побутових хорів. І не буде занадто захватним у бажанні зробити все чудово, особливо своїми руками.
Я насправді думаю, що Чоловік має право отримувати від своєї дружини наступні дії. Вони роблять будинок, який повинен бути для чоловіка, місця відпочинку.
Автор: Моран Моран
Веб-камера
Про половину моїх тридцять років друзі вже розлучилися. Серед тих, хто перевищує сорок, це 80%. Нерідко причиною розлучення є жінка. Тітка sigh: мене і волосся з зони бікіні воскові. Пройшов в спортзал регулярно. Я такий скарб, і він пішов в будь-яку сторону. Що це?!
Ви знаєте, що? Чоловіки залишають, вірять мене, не від перерослих бікіні зон. І навіть не їсти фігури. Це набагато глибше. Приїжджайте, залийте собі якусь каву, зробіть серце-серце.
Чоловіки і жінки дивляться будинок по-різному. Для жінки, будинок є її елементом, її царство, де все повинно бути ідеально. Її хрест, її битва, можна сказати.
Коли жінка бачить непристойний будинок, відкидається в голову.
ЮУІУЮІУЮІУЮ!!! Атак! Про нас Зниження можливості захисту! Відразу кинути всі сили для усунення перешкод! ЯУЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
І в цілому вона приймає рішення. Ми пам'ятаємо, що в межах свого будинку відчувається, як вона на роботі, так і важливіше. Дуже важливо і відповідально.
- Приватний чоловік! Боротьба! Усунення унітазу кота! Збийте дерево!
Але не можна сказати, що навіть якщо це відбувається підсвідомо. Так вона просто говорить щось, як це:
до Що ви робите, чт? Дерево ще не може стояти, весь будинок знаходиться в голках! І кішка соромить туалет!
Якщо в будинку, який приїжджає до юної пари, також підсвідомо сприймає будинок як власний, і її дружина обіє її рандом, все ще гірше.
Кількість сирен в будинку подвоюється!
Що таке будинок чоловіка? Будинок є печерою, де він може приховати від бур’янів життя. Захищений замок, назад. Єдине джерело миру.
Цей протиріччя з непристойною, нечутливою дружиною можна приїхати до нас! Я прийшов на відпочинок і це це.
Так я консультую жінок, щоб зберегти цю різницю в розумі при плануванні побутових хорів. І не буде занадто захватним у бажанні зробити все чудово, особливо своїми руками.
Я насправді думаю, що Чоловік має право отримувати від своєї дружини наступні дії. Вони роблять будинок, який повинен бути для чоловіка, місця відпочинку.
- З повагою Він повинен бути 1000% впевнений, що ніхто не зателефонує йому коза, програшу, лідачу в домашніх умовах. Не кажучи вже про найгірші епіти. Ви ніколи не можете розшукати свого чоловіка. Як, однак, не переносить неполадок для себе. І якщо ви самі можете відштовхувати щось у серцях, таких як: «Хто жик, ти знову занурився, ти нічого не можеш нічого робити, ти розлучаєшся з однією ніжкою.
- Сила. Так, чоловік має право на порцію тиші в домашніх умовах. Це місце, де він може спати і трохи відпочивати від бур’янів життя. Я знаю, що ідеально неможливо досягти. Чи можна штучно збільшити шум в будинку? Не напляскване материко-праворуч, не відмовляється, не лікує. Заслужений сон, тримайте тишу. Коли ви розбиваєте тишу з висиханнями і гратами, ви майже витримаєте розлучення з двома ніжками.
- Краса і гармонія. Я думаю, що чоловік має право на естетичне виховання, самосвідомість дружини. А чистий, затишний будинок. Тепер ми будемо говорити про поділ побутових обов'язків у робочих парах. Але в такому крайньому випадку є миючі засоби, які приходять один раз на тиждень, іноді простіше платити пару сотень для очищення і забути.
- Енергетика. Будинок сортує місце для перезарядки його батарей. У будинку є все, що можна зробити для втрати енергії. Його улюблена їжа. Можливість дивитися хороший фільм. Можливість взяти ароматну ванну. Люблю дружину, яка не віддає інтересу до життя.
Автор: Моран Моран
Веб-камера