652
Ми щасливий і негативний досвід купівлі касового реєстру
Я гарна довіра. Він завжди займав свій бізнес серйозно, і тому він займався розвитком. Я власний маленький магазин. Ми працюємо з клієнтами або постачальниками. Коли питання купівлі комерційного обладнання виникло, це було оперативно, але я навіть не міг уявити, що в наш час покупка касового реєстру може призвести до багатьох проблем. Я розповідаю вам все для того, щоб.
Коли ми вперше відкрили, ми не мали касового реєстру, продавець працював на звичайному калькуляторі. У зв'язку з цим в магазині були недоліки, і було прийнято рішення купити його таким чином. Як милосердя замовляємо касовий реєстр в першому магазині. Товар прийшов в поштову пошту. У своїй зовнішній вигляд касовий реєстр був досить якісним, але парадоксально, після парі днів почався «червоний» папір для перевірок. Ми закликаємо до цього інтернет-магазину "Вондерлі" спочатку не відповіли на всіх, а потім звернулися на адресу сервісного центру. Як виявилося пізніше, така адреса не існує, і ніхто ще не відповів на дзвінки. Вони намагалися оплатити ремонт самостійно, але майстер сказав, що якість цього касового реєстру залишає бажати кращого, і було прийнято рішення позбутися від нього взагалі.
Після такого гіркого досвіду я був дуже серйозною щодо вибору касового реєстру для мого магазину. І все ще знайшов відмінний інтернет-магазин «Лібра АКСІС Україна», де я наказав. Так, якщо хтось запитує мене “де купити касовий реєстр – тут”, я відповідав без зцілення. Розкажіть, чому.
Я вивчав каталоги багатьох інтернет-магазинів. Більшість з них, виходячи з мене, видаються китайські безцінні касові реєстри для іноземних, інших магазинів, значно завищені ціни їх товарів. Я прийшов через справу, коли я знайшов дешевий і якісний пристрій, замовлений і відправлений інший. Звісно я не взяв його. Для мене був достатній досвід. І тепер, нарешті, я пощастило бути на сайті «Лібра АКСІС Україна». Ціни дивилися мене, товари високої якості. Я вирішив зателефонувати консультантам і уточнити, чи відповідає така ціна, я сказав, що все правильно - ціна актуальна. Консультант був дуже розумним, розповів про особливості різних касових реєстрів і допоміг вирішити на вибір. Дуже швидко. Машина працює без скарг, і вартість мене значно дешевше, ніж перший «семі-робочий». Так, я щиро рекомендую замовлення тут.
20+ Фотографії, які зроблять вас студентами
Найкращі паби в Києві, а також інформація, яка допоможе вам познайомитися з ними детальніше