Добрий працівник вирішив кинути, але його бос був один останній запит.

Після того, як час був фореман. До тих пір, поки він не міг пам'ятати, він побудував будинки все своє життя, але став старим і вирішив піти.

- Я пішов, він сказав роботодавцю. - Час відьми. Я бачу дружину онуків.

Власник не хоче залишити чоловіка, тому він запитав його:

- Я погоджуюсь, але в одному стані: побудувати інший будинок і взяти вас на пенсію.

Узгоджується передпокій. За проектом будинок був призначений для маленької сім'ї, а робота була окропом. Координація, перевірка, пошук необхідних матеріалів.

У пенсії, тому він поспішав. У деяких місцях щось не було зроблено, щось спрощене, купили не найкращі матеріали. Він знав, що він не робить роботу добре, але він знайшов для нього коштовності останнього проекту своєї кар’єри. По завершенню роботи фореман назвав майстер.

Він дивився навколо будинку і сказав:

до Це ваш будинок! Ось ключі, ви можете переміщатися. Всі документи були підготовлені. Це подарунок від вашої компанії протягом багатьох років.

В той момент був готовий до падіння землі! Він був дуже сором'язливим, а інші застібається своїми руками, привітав його на своєму домі і думав, що він був пишним з сором'язливістю, і він був пишним для власної недбалості. Він знав всіх помилок на плечі. І тепер він мав жити в тільки будинку, він побудував погано.

Ми всі чола. Ми будуємо наше життя, як перед нами. Ми робимо невеликі зусилля, помилково думаємо, що результати цього конкретного будівництва не так важливі. Чому додаткові зусилля? А потім ми усвідомлюємо, ми живемо в будинку. Все ми робимо сьогодні питання.

: маркетій.ru

Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження