Батько збитої дочки розмістив ці фотографії в Інтернеті. Після 1 години неймовірна сталася!

Ця неймовірна історія відбулася в канадському місті Троєс Рівієр з Мелісою МакМахон і Симоном Босклайом. Дуже щасливі люди. Життя здавалися ідеальною. Меліса незабаром стала вагітною і пара шукала, щоб мати дитину.

Простала вагітність без ускладнень, а в призначеному часі дівчина народилася, яка була названа Вікторія. Дитина була міцною і здоровою. Меліса і Симона не можуть бути щасливі з нею і відчували в сім-му небі з щастям!

Але неприємності прийшли з того, куди не очікувалося. Одного разу медсестра прийшла до Меліси і взяла її дочку, нібито для тестів. Коли вона не повернула 10 хвилин пізніше, її батьки звучали тривогу.

Виявилося, що Вікторія була викрадена невідомим нападником, який занурився в стаціонару під пазом медсестри. На щастя, злочинець потрапив в об'єктиви камер безпеки. Один з них навіть записав малюка крупним планом. І камера на вулиці зняла момент, коли жінка у вигляді медсестри з дитиною в руках сати в маленькому автомобілі «Toyota Yaris» в червоний колір.

Перегляди

Коли Симон і поліція шукали камери, він потрапив до нього! Він запросив поліцію на дозвіл на розміщення припинної рами передбачуваної медсестри онлайн.

Сімон і Мелісса розмістили заклик на допомогу на своїх сторінках Facebook. Вони розмістили фотографії своєї дочки, а також картину малюка. Крім того, фотографії надали детальну інформацію про час і обставини скорочення. І всі, хто зацікавив, щоб розподілити запис на своїх друзів якомога швидше.

Швидко розповсюджувати новини в Інтернеті. За час встановлення ідентичності кримінального суду.

Чотири студенти їдуть в кафе. У зв'язку з тим, що на телефоні з’явилася інформація про те, що вони лякаються. Друзі, зателефонуйте, і Charlene Plante визнали малюка, як свого колишнього сусіда!

«Спілка злочину здавалося дуже знайомим мені. Ось що мій номерний знак виглядав так! З картини в Інтернеті була поганою якістю, я сумнівався, чи це було чи ні. Ми поїхали до старого будинку і побачили червоний Toyota, який був написаний під фото. Після цього ми відразу ж звернулися до поліції, каже Чарлен.

Поліція негайно кинулася до виклику. Підтверджено підозри у Charlene Plant. Дійсно, її колишній сусід був малюком! На щастя, сама Вікторія була прекрасною, тому дитина відразу повернулася до батьків.

Тепер кримінальне право очікується. І батьки Вікторії не приховують своїх рад при поверненні своєї дочки. «Це диво, що фотографії врятували нашу дитину в годину!» Я дуже вдячний всім, хто поділився нашим закликом допомогти онлайн або просто натиснути «як», - сказав Мелісса.

Тепер, що все закінчилося добре, ви можете тільки радіти з вашими щасливими батьками. А якщо цей сюжет потрапив до вас, то обов'язково поділіться своїми друзями!

:

Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження