523
Історія про самовизволення.
У самому знаменитому і великому місті жив старий цар, ведучий. цар мав дочку, наречену. Принци були відомі своїм обличчям і розумом, і тому багато дуже хороших людей захотіли її здивувати. Серед цих костюмів були княгині, воєводи та гості торгівлі.
Принци призначили день, коли наречені можуть приїхати до неї і скажуть голосно перед нею і перед тим, хто сподівається подарувати дружині. В цей день, і всі вважають себе краще, ніж всі інші.
На призначеному добу всі кімнати одягаються краще і зібрані в камеру, до царя. Не було допущено напад князя давньої сім'ї, раби перенесли великочервону книгу за ним.
Принц - сказав він
- Принцеса, моя родина дуже відома. У цій книзі є понад сто поколінь.
І князі прочитав довго у своїй книзі, і в кінці він сказав:
до І я поставлю дружину в цій книзі! Вона проведе в своїх камерах, і буде виглядати зображення предків найвідоміших.
«Принци, - сказав емінентний голос, «ім'я голосно і страшно». Моє життя дружини буде мирним, а люди поклоняться її, за моє ім'я страшно до них.
"Принци, - сказав скарб, який занурився за кордоном, "Я заповнить дружину перлами, вона проведе через смарагдове поле і паде в солодкий відпочинок на золотому ліжку. й
до Що ви доводите до своєї дружини? запитав царя.
- Я вірю в себе, співак відповів. Смішуючи, наречені дивилися один одному, старий король виглядав з дивовижним, і князі просили:
до Як зрозуміти віру в себе?
Співак відповів:
- Принцеса! Я чув багато вашого розуму, але де ваші роботи? Нема такої, як віра в тебе. Зроби, князі, замаринувати принцесу давньої сім'ї, і читати ваше ім'я кожен день в його книжці і вірити в рубцевій книзі! Приїжджайте, принци, змащуйте еміентний торговий гість, заповніть свої камери з блискучим золотом і віріть в це золото! З миром, золотом, червоними книгами, закривайте себе, принцеси! Я не можу заповнювати цей номер золотом, а де я ходжу, вони не читають книжки з червоними книжками і золотом не цінні. Я не знаю, де я збираюся, я не знаю, де мій шлях, і я не знаю, де я збираюся, і я не маю обмежень, для я вірю в себе.
- Зачекайте, що король перебив співачки, але ви маєте право вірити в себе?
Відповідав нічого і схнувся життєрадісна пісня, цар посміхався на неї, князі слухали радісно, а обличчя всіх стали чіткими. Тоді співачка сіла сумну пісню, а камеру мовчало, і в очах княж. І всі були німими, і цар опустив його голову.
- Я вірю в себе, співак сказав, і ніхто не сміється.
- Я вірю в себе, і це віра веде мене вперед, і нічого не стоїть на моєму шляху. Тексти пісень, а це означає: У мене є золото, буде моє ім'я, написане в рубцевих книгах, але я вірю не в золото або в книзі, але тільки в собі, і з цією вірою я буду штампувати, і смерть буде легко для мене.
до Але ви отримаєте від світу. Не пропустіть тебе. Ви будете самі, і це буде холодно для вас, для кого все не для нас.
Не відповідав співачки і знову звучать пісні. Він сян про яскраве сходу, він заснить, як природа вірить себе, і як він любить природу і життя. А царські брови розгладили, а князі посміхалися, а співачка сказала:
- Я бачу, що люди не будуть розглядати мене ворогом, і я не відриваю від світу, для мене співати, але пісня живе в світі, і світ живе в пісні; без пісні не буде миру. А король, людина, яка має любов для всіх природи, не знайдеться в собі любов до чоловіка? й
І князі віддав її голову, і цар сказав:
- Ви не вірите в себе, ви вірите в свою пісню.
Співак - сказав він
до Пісня тільки частина мене, якщо я вірю в моїй пісні більше, ніж у себе, я буду знищити свою владу, і я не буду співати мої пісні спокійно, і люди не будуть слухати їх, як зараз. Я зустрілася з дружиною. Тексти пісень, а це означає: Може вона вірити в себе і по цій вірі дати щастя багато!
- Хочу вірити в себе; хочу піти далеко; хочу подивитися на схід від великої гори!
І всі марвелі. І вітер розірвав зовні вікна, а дерева зігнуті, а дощові хмари поїхали на суху землю, він вірив у себе.
Р. Рєрич
TEXT O VEGATERIANST ПРО ПЕРЕГЛЯДИ E.Rerich "AGNI YOGA"
Симптоматика квантового переходу, трансмутації та воздушення. Найновіші: