Кращий урок, який я збираю дитину, "Не намагатися бути як всім іншим".

З дитинства ми навчимося обманювати правила і не виділятися з натовпу. Полегше спілкуватися з іншими, тому що всюди вони візьмуть на себе. Батько двох синів Зах, не погоджується з цим наказом і, на основі власного досвіду, ділиться думками про цю тему на своєму блозі.

Ми вВеб-сайт Ми вважаємо, що діти просто повинні бути самі, і батьки повинні пояснити це для них.

Під час свого дитинства всі діти повинні мати певні погляди, поведінки та інтереси, які повинні бути на рівній нозі з колегами у школі. Ми любимо те ж саме одяг, слухали ту ж музику і весело відпочивали в тих же місцях у вихідні дні. Продовжуємо навчання, поки ми нарешті зламали. Деякі пішли в коледж, деякі пішли працювати, і деякі відчували втрачені. Я один з останніх.

Все моє життя я спробував імітувати когось, щоб відповідати навколишньому середовищу і розвивати здібності, які суспільство диктував мені. Після закінчення я не мав ідеї, що робити. Я воював отримати вищу освіту, але я втратив. Вчителі моєї школи дарували мені хороші сорти для нічого, враховуючи мене смішний хлопчик і бадьорить мене.

Ви можете подумати, що я пишу це для дітей, але я дійсно хочу, щоб привернути увагу батьків. Бажаю батькам запрошувати мене. Вони надихнули мене, щоб бути креативними. Але це не було.

У мене є два сини близнюки. Я не думаю про те, що вони повинні бути, будь то вони повинні бути бульбовані в школі, або будь то вони повинні бути центром уваги. Він є природним для батька, щоб думати про майбутнє своїх дітей. Я не збираюся працювати і дивитися їх кожен рух. Я просто хочу допомогти, якщо вони потрапляють в неприємності.

Я хочу, щоб допомогти дітям приймати дії, коли вони повинні, і зберегти їх від зайвих речей, коли час не прийшов. Я розумію, що кожен йде самостійно і робить свої власні рішення, але я вірю, що батьки повинні допомогти дітям з раннього віку і дати їм такі життєві уроки.

Я не маю ідеальної формули для виховання дітей. Я нова до цього. Я маю лише шість місяців батьківського досвіду і я, ймовірно, зробив багато речей неправильно. Але я хочу, щоб діти не бояться бути різними. Я намагаюся заохочувати їх, щоб не відштовхувати їх від мене.

Я хочу пояснити своїм синам, що робить вибір завжди страшним, але це не означає, що неправильний вибір. Поясненняяк?доЦе не означає себе. Хочу сказати дітям, які дуже важливо отримати освіту, і що іноді є часи, коли це не так багато. Але головне, щоб бути близькими до них, слухайте свої питання і завжди намагайтеся знайти правильні слова у відповідь.

Türkçe, English, Українська...