Важкі поради всім дорослим від десятирічної дівчини

Іноді молоді діти думають про те, що здається очевидним для дорослих і приходять до абсолютно несподіваних висновків. І ці думки іноді можуть навчити старшого покоління багато.

Веб-сайт Я хотів би поділитися з вами деякими думками з 10-річної дівчини про важливість не мислення в стереотипах і як вона може бути корисною для виховання дітей.

«Це все почалося з чединою. Один звичайний ранок в австралійському зоопарку, звичайний івентна подарувала дівчині дочку, і це новини, охопивши близько 15 000 кілометрів в годину, став предметом ранкової дискусії трьох московських сестер і матір'ю.

доЯким був чередна названа една? Чи вона sly? доТрохи проповідаю.

Мама подумала і досить швидко, хоча невизначено, викласти версію, яка, швидше за все, так, подрібнити і пошкодити навіть. Але в першу чергу це було просто викликано чередою, а тільки потім, постраждаючи від шкідливої природи, вони почали називати всі не дуже приємні люди.

- Як і з поросятами, скажімо, "або там з лисками. Вони були брудними і непристойними, і тепер ми називаємо всі неглибокі і ненависні люди поросят і лисиця відповідно. Так робить приплив. Я думаю.

Я знову дивився на картину. Echidna був так милий і навіть посміхається. Як це може бути шкідливим?

Я вирішив перевірити мій мами версію. Але не було нічого особливого Дуже швидко стало зрозуміло, що визначення «покоївки», яку ми присуджуємо всілякі неприємні люди, приїхали з іншої Єчидини.Міфологічна істота, півдіяльник, який був неймовірно чоловічим

Австралійка echidna була реабілітаційована, але я не відчував задоволення - це здавалося б, що версія, яка echidna мала поганий темп, здавалося б логічно, і пішов перевірити, що було дійсно там з поросят і лисками. Виявилося, що поросят не брудні, але дуже чисто. Також виявилося, що хитрість лисики підтверджує тільки те, що вона плутає доріжок, скільки тварин роблять.

Коли я закрив мій комп'ютер, я раптом думав, що дорослі не обмежувалися тваринами. На жаль, вони надають своїм людям особливості. Якщо ми можемо описати людину в одному слові, якщо у нас є право прикріпити будь-який знак до людини.

Наприклад, в нашій сім'ї є сприйняття, що мій батько, бабуся і мій старший брат дуже розумний на столі. Моя сестра Альена є найбільш схожою на лінію мого да, і з якоїсь причини вона вважається, що вона занадто має дивний ген для «прозорості». Коли Алена сидить на столі, і навіть в компанії її батька, бабуся або брат, кожен відразу починає захоплювати, що щось буде сплитися або зламати прямо зараз. Я думаю, що вона просто грає разом з батьками.

Я, для одного, я вважаю дуже небайдужим у своїх справах. Я не можу сказати, що це мій улюблений, але я насправді люблю його, коли це чистий і чистий. І я, безумовно, можу і я хочу поставити свої власні речі в порядку. Але один день мій мама, після того, як я провів два години, роблячи ідеальний стіл, сказав:

- Чи прийшов Альена і сортувати його?

Не сталося, що я зробив це себе, бо вона вже присудила мені недбалість, прикріплена до смерті. Ні, ніхто не псує мене для неї і думає я гірше інших дітей. Так само сортувати з точністю шахти. І я сильно не згоден з фітингом одна характеристика.

Ну, скажемо, що це всі погані риси, і що добрі батьки вирощують тільки позитивні риси у своїх дітей. І я скажу вам, що ви не повинні зробити це.

Наприклад, в нашій родині діти діляться чимось: Я смарт, Альена – атлетика, Поліна – музика. Наші батьки дуже горді. Ми впевнені, що саме в цих функціях ми розробляємо та знайдемо наше додаток.

Я чую годинник, починаючи з чотирьох років. І не думаю, що я щаслива. Коли не існує одного класу, щоб відповісти, кожен дивиться на мене, коли мій мама не встиг пояснити щось молодшим дівчатам - вона надсилає їх мені, і якщо я не знаю щось або зробити помилки в моїх дослідженнях, вона сприймається як універсальна трагедія. Я не знаю багато і я хочу, щоб ніхто не дивився. У той же час я люблю співати і насолоджуюся вокалом, але з яких причин ніхто не приділяє уваги цьому хобі шахти. Ні, вони оцінюють мене і йдуть на мої концерти, але коли хтось запровадив, вони говорять,

- Олеся Олеся. Дуже смарт.

І Альена? Намагатися жити до своїх невин, що вона була спортивною, вона підписала на кожну секцію. В даний час вона має 14 годин спорту на тиждень, і кожен сподівається, щоб зробити великі речі, і вона просто дуже втомилася. І я знаю, що це, безумовно, віддаю, але наш спортивний тато неймовірно гордий своєю дочкою. У той же час, Альена набагато краще, ніж мене на іноземних мовах, і я краще за те, що в школі піонерська команда. Але я ніколи не зданий атлетичною, і Альена розумна.

Я чув, що ви дорослі всі грають ваші частини. Хтось міцний бос, хтось покоїв мами, інший божевільний хіппі. Це власний вибір. Але не мітайте своїх дітей. Підберіть свій шлях. Ми дійсно хочемо, щоб вам було якомога простіше думати про те, що ви приїжджаєте до нас. Ми не тільки вирощуємо кожен день, але кожен час. І ми всі смарт-, і спорт, і музичні, і авквард, і скромні, і підсилювачі.доІ все в одну хвилину. Ми хочемо виростити в собі ті риси, які ми любимо, і видаліть ті, які заважають нам. Просто дайте нам це.

www.boredpanda.com/crazy-hair-day-4/