527
ЗДОРОВ'Я ТА ЗДОРОВ'Я:
Енергія негативних емоцій впливає на слабку точку тіла, а специфічні захворювання є наслідком цього. Коли людина подолає захворювання, виникає ризик іншої хвороби. Негативна енергія захворювання залишається всередині і продовжує працювати. Наприклад, відновлено нормальне функціонування шлунково-кишкового тракту. І через деякий час з'являється чергове захворювання. Це прояв стабільного патологічного стану (ППС). Термін "УПС" був створений академіком Н.Бехтерєва, тільки його використовують як найбільш підходящий в цьому випадку.
Негативна енергія захворювання утворює спеціальну енергетичну програму в підсвідомості, яка в будь-який момент може спровокувати хворобу. Він знайде слабку пляму і проявляється як захворювання. У зв'язку з тим, що людина постійно бореться з ними. Причиною цього є стійке захворювання. В системі енергетично-інформаційних взаємодій організму і при перших провокує тільки функціональні розлади. Але це просто прелюдії. Несвідома програма готовності до захворювання долає межі природної опори, зміни внутрішніх орієнтацій, щоб хвороба стала значенням, а здоров'я сприймається як різновид дратівливого відхилення. ДБЖ змінює не тільки внутрішні принципи, але й стандарти сприйняття.
Тому важливо запобігти розвитку захворювань, нейтралізувати енергетичну програму хворого здоров’я. Припустимо негативну енергію можна перетворювати в нешкідливий бризок, а для цього потрібно змінити його заряд від мінуса до плюсу.
Звичайно, я даю приблизний опис глибоких несвідомих процесів, він не містить безліч нюансів і індивідуальних характеристик, властивих кожній людині. Але головне - корекція несвідомої патологічної програми захворювання. Зміна заряду енергії, досягнення внутрішнього балансу не залишає за собою приміщення. Баланс хвороби та здоров’я – це позитивна сила здоров’я та негативні несвідомі програми балансу між собою. Людина в такому стані не повинна хворіти.
Активно відчувають негативні емоції є одним з найбільш потужних дестабілізуючих чинників. На жаль, їх поширеність в реальному житті провокує схильність людини до недуг. Тому необхідно видалити вже існуючий СПД і створити в рамках такої системи сприйняття, яка буде стояти перед емоційним негативним як барикади і зупинити хворобу на далеких підходах.
Вся система охорони здоров’я спрямована на поширеність позитивного емоційного настрою у людини. Але для зміцнення результату і створення внутрішнього балансу необхідно освоїти спеціальну практику, сформувати програму внутрішньої цілісності і заповнювати простір, виведений з ДБЖ.
Позбутися від ДБЖ починається з фокусування на «рядці внутрішнього натягу». Почуй все шлях від вершини до промивання. Уявіть, що кругові хвилі розслаблення від неї, які знімають напругу.
При досягненні глибокого розслаблення слухайте відчуття «рядки внутрішнього натягу». Це так, як вона вкрита брудною, грубою скоринкою. Ці програми захворювання. Вони повинні бути знищені. І зробити це, розбити скоринки, розбити її. Ментально витягніть нитку, і скоринка, як сухі глини, почнуть згорнути на шматки.
Після зняття стружки своїми психічними руками зніміть залишки негативного бруду. А потім знову уявіть кругові хвилі — видаліть залишки негативності з організму.
Коли ви завершите цю дію, уявіть посмішку у грудях - як би всередині грудей, ваші явні губи розтягують у вигляді і ніжну посмішку. Спочатку це буде образ вашої уяви, але незабаром буде реальне почуття м'якого, торіонного тепла в грудях. Поруч з круговими хвилями, розумово поширюють її в усіх напрямках. Заповнюємо внутрішній простір.
Чоловіча робота вимагає концентрації і може здаватися важко. Але намагайтеся, і незабаром ви дізнаєтеся, що ця практика проста і ефективна. Хочеться, і ви можете сформувати застрахований бар'єр для хвороби і неприємностей всередині!
Заповнити інтер'єр світлом посмішки. Це створить додаткові сили для боротьби з хворобою.
Шерстеніков Н.І., «Атлас самодопомоги».