Найпопулярніші та актуальні європейські анекдоти за 2016 рік

Ахмед квацитів в Берліні і простягається на землю через отвір в зубах.

З'являється фея і говорить,

- Я соціальна ліберальна фея! Я прийшов тут, щоб зробити три побажання.

- Подивіться на отвір у роті! Я хочу бути запечена і всі мої зуби вставлені!

Неймовірно з'являв ці слова, ніж право на безкоштовне стоматологічне лікування та протезування для соціальних іноземців негайно пропущено, а устань з білосніжною Голлівудською посміханням.

- Я пропустив чотири дружини і п'ятнадцять дітей, а також батькам дружини, братів і братів. Я хочу всіх нас жити в розкішній віллі і завжди є багато грошей!

Ахмед закінчився, ніж він знайшов себе в красивій віллі! На столі є текст закону про сім'ю, що відмовляється від соціальних іноземців, а також банківські друковані видання з інформацією про отримані переваги. Будинок повністю мебльований і обладнаний електроприладами відповідно до закону про надання допомоги при купівлі меблів і побутової техніки для соціальних іноземців.

Ахмед не знає, що ще потрібно запитати, оскільки він все ще має одне бажання. І сказав він,

- Хочу стати справжнім німецьким. Не тільки громадянство. Я хочу бути синьо-ялена білявка і бути називається Fritz Schultz!

До того, як він міг закінчити вирок, все зникне, і він знайшов себе ще раз присідання і посипання землі через отвір в зубах.

до Що відбулося? Він попросив фею.

до Що таке шампан, пан Шульц, щоб бути державою! Ви повинні подбати про себе! Знайти роботу!

Веб-камера

Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження