Як очищається Земля?

Так само з сльозами, але сльози різного розміру, ніж людські сльози!

Земля очищається двома способами: по пожежі і водою. Деякі країни очищаються від вогню, інші водою, для деяких енергій, деякі низькі коливання, повинні бути очищені водою, інші по пожежі.

Покажіть мені щось, що я можу пояснити словами: Я дивлю Землю і деякі джерела енергії, що нагадують небулі. Є кілька шарів, і найтемніші шари дуже близько до Землі.
«Симе з цих небулів, які є енергією, можуть бути повністю очищені водою, а також іншими (в залежності від країни і на енергій, що випромінюють від думки-форм людей, що живуть там), повинні бути очищені від вогню; цілком можливо, що є країни, які повинні бути очищені від вогню і води.

У деяких випадках планета Земля буде шекеном, що робить його чіткими для людей, які це час, щоб зупинити створення продуманих форм страху, страждання та насильства. Як тільки люди розуміють це і починають випромінювати набагато менше таких думаних форм, після чого буде створено мир: Земля повернеться до стану відпочинку, елементи також заспокоїться.

Все буде проходити, для всіх необхідно пройти прохід, чи буде людина або волю тих, хто правила планети Земля! Ви можете зробити акуратно або більш суворо, але все повинно відбуватися в відносно короткий час.

Прийміть ближчий погляд на людей навколо вас, і ви побачите, що багато з них зараз дуже страждають, не розумійте, що відбувається і повністю дестабілізовані. Вони більше не здатні керувати своїм життям без втрати віри в них. Ця ситуація не може тривати протягом декількох десятиліть, оскільки вона створює занадто багато страждань, чи на рівні планетарної свідомості або на рівні істоти, оскільки думки форм людей впливають на різні царства, навіть Мінеральне королівство страждає від людських думок.

Пам'ятайте, що думка людини може бути як творчим, так і руйнівним. Творча – еволюція – думка походить від більшої свідомості людей, від їх душі, від їх божественних частинок, а також руйнівних – ворожіння – думка походить від нижньої свідомості людини. Уявіть величезну масу енергії, утворених своїми думками, які заповнюють простір вашого світу! Дуже чутливі і сприйнятливі люди можуть страждати від усіх цих думців, оскільки вони відчувають їх і можуть навіть інтегрувати їх у життя.

Керуйте думками! Коли з'являється низька вібраційна думка, розчиніть її в Light і Love.

Коли люди розуміють велику владу думки, а також велику силу всіх думок, вони будуть розуміти, чому їх світ є настільки дисфункційним, чому ніщо не функціонує нормально в ньому. Зважаючи на це стан життя і свідомості, люди доброї волі можуть зробити трохи зараз, але цілком можливо, що в самому найближчому майбутньому всі люди прокинуться. У самому найближчому майбутньому люди можуть реалізувати силу творчості, силу любові, яка знаходиться в них, а потім перехід життя в правильному напрямку може відбуватися всього за кілька хвилин.

Будьте обережні про продумані форми. Пам'ятайте, що думаючі форми, що об'єднання з усіма їх схожими формами думки, можуть створити величезну силу егрегора: конструктивний егрегор, провідний людськість в світло і любов, або егрезор деструктива, сильно гальмуючи польоти людськості вгору.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Місія людини полягає в тому, що він постійно народжує тисячі і мільйонів дітей, ім'я якого є «сухами»!

Ваші думки є справжніми живими істотами, які ви надішли в світ, не розуміючи його.

Великий надії.

Ми хочемо, щоб дати вам велику надію! Знайте, що люди сильно зміняться через допомогу ваших душ, допомогу хто ми, і допомогу ваших керівництва! Людина змінює багато! Всі зміни у вас і навколо вас, навіть якщо ви не помітили його.

Дивитися на те, що відбувається на вашій планеті: клімат повністю втрачений. Ми вже сказали вам: Наприкінці часу, до того, як Земля переходить в Світло, земля більше не зможе годувати дітей, а не через перенапругу, що дійсно існує, але оскільки клімат не буде таким же, як раніше. Приправи і різні царства також будуть небалансовані, всілякі функціонування, але тільки для деякого часу і маленького хаотичного, як людини.

Перед тим як починаються деякі трансформації, люди будуть діяти в дещо хаотичний спосіб; тому багато людей навмисно вмирають (мають віддають перевагу говорити про навмисні відкликання, не хочуть використовувати інше слово), оскільки деякі люди мають таку хаос всередині, хаос у своїй свідомості, що вони більше не здатні впоратися з життям в третьому вимірі; вони воліють скорочувати їх життя, яка, безумовно, помилиться, але в цьому новому циклі, який ви почали, нічого з колишньої реальності.

Ми, звичайно, відхиляємось від цих навмисних відкликань, тому що це один спосіб не приймає наші враження. Що ми говоримо, що в ці часи лорда Карма набагато більш пізніша: враховуючи величезну кількість енергії, які кожен в цьому світі отримує, життя стає більш і складніше, ніж коли-небудь.

Пам'ятайте, діти Землі, що у вас є все, що вам потрібно в межах, ви даєте велику угоду про допомогу, тому покладатися на цю допомогу; приймати всі зміни, які приходять, навіть якщо вони не зрозумілі для вас; налаштувати себе, щоб пересуватися щодня в Light, Wisdom і любов. Ми не відповіли, навіть у разі дуже важкого і неперевершеного досвіду життя! Прийміть, будьте в стані прийняття.

Багато людей стають в курсі власних змін, поява чого іншого в них. І багато хто з них повністю з'являються: вони відчувають, що вони не на їх місці, що їх життя сповнена зазорів і пишності; вони не розуміють, де вони йдуть, що вони тут і як вони повинні бути наступні.

Поступово все стане чітким у свідомості людей, життя стане чітким, і вони запитають менше питань і страждають менше.

Ви часто виникають моменти «попадання» реальності, і ви можете помітити, що ці моменти випадають і забути не пов'язані з будь-якою несправністю у функціонуванні вашого тіла людини, вони просто результат величезних трансформацій і трансформацій, які відчувають людство.

Дитина, яка потрапляє в цей світ, страждає і висихає: у вугрі матері він так добре захищений, і надходить в цей світ, він повинен адаптуватися до дуже різних енергій, які неймовірно важко для свого тіла порівняно з енергією світу, де він був.

Так, важко увійти в світ щільної матерії, і це також важко жити трансформацій, в яких кожен бере участь сьогодні; набагато зручніше жити в звичному і знайомому світі, ніж пустити все, що ви знаєте, піти в незліченні горизонти. Якщо ви хочете зустріти велику, дуже велику сім'ю братів Галактики.

Здоров'я

З точки зору здоров'я, ви завжди повинні візуалізувати себе в ідеальному стані і ніколи не маєте сумнівів про здоров'я! Як тільки ви маєте сумніви, ви починаєте випромінювати думки, які протилежні від того, що ви хочете.

Що ви зателефонуєте поганим здоров'ям не дуже людський характер. Просто подумайте про своє здоров'я, ви помітите свою думку з цими думками, і тому ваше тіло. Ви завжди боїтеся з чимось: тільки у вас є якийсь недуга в тілі, так як ви відразу ж думаєте про те, що «похилість».

В цілому, це нормально реагувати таким чином, вона характерна для людини, але намагатися вийти за межі такого функціонування! Відстежуйте кризову думку про хворобу і не допустити його зростання свідомості, кажучи: «Мій організм працює ідеально, Я в хорошому здоров'ю!» Якщо ви скажете, “Я в хорошому здоров’ї”, то ви маєте програмування, що в самому собі. Ви зможете зберегти хорошу програму здоров’я. Якщо ви скажете, “Окай, я хворий, я маю біль як тут, так і там”, то ви налаштуєте програму поганого здоров’я в собі!

Ви повинні розуміти, як ви працюєте в цьому плані. Звичайно, перед тим, як ви в ідеалі здоров'я, потрібно виготовити деякі з енергій, які вже вбудовані в вас, які потрібно перетворювати в енергії світла. З тих пір, як твої клітини перенесли енергію страхів і страхів попередніх життєвих переживань, вони повинні бути запрограмовані, і нова програма може бути встановлена, якщо вони постійно заповнюються світлом.

Ті, хто ви називаєте «Майстри» або «Великі ініціати» знали вплив думки та всіх його наслідків, вони не потребують ліків, які загострили себе. Тим не менш, вони навіть не повинні зацікавити себе, так як вони завжди візуально себе прекрасно здорові, як на рівні їх фізичних і тонких тіл.

Програма відмінного здоров’я встановлюється не тільки на рівні фізичного тіла, але на всіх рівнях одночасно, в тому числі на рівні трьох тонких і дуже важливих органів: етеричне тіло, емоційне тіло і психічне тіло. Не можна розпочати програму відмінного здоров’я, а душа занурюється в страждання!

Тому необхідно постійно працювати для збереження миру і миру у вас, зберігаючи їх у вас.

Якщо ви налаштуєте себе програму здоров'я в стані тривожності, страждання і страху, то ви не досягнете успіху: програма здоров'я не буде працювати, тому що ви не врівноважили себе внутрішньо, нехай достатньо.

Так ви повинні зробити роботу поінформованості і відпускати себе першим. Ця робота дивує так неймовірний, що ви не можете навіть уявити.

Ми повторюємо: для успішної роботи необхідно видалити всі психічні страждання і рани, необхідно послухати себе і стежити за внутрішнім життям.

На Вас чекають світлі роботи, досвід духовного досвіду. Звичайно, вони будуть відрізнятися для кожного з вас, оскільки вони будуть залежати від рівня відкритості Вашої свідомості.

«Для досвіду духовних переживань» означає, що ви будете мати більший доступ до пробудження свідомості, щоб можливості краще зрозуміти вашу роботу на тонкій площині, і відчувати себе ще більшою любов, яка глибоко в межах вас.

Однак, якщо ви дуже зіткнетеся з чим-небудь, ви не зможете відчути ці враження трансформуючи вас, ви не зможете відчути свій «точний напрямок» до більшої відкритості свідомості на духовному рівні.

Отже, ми попросимо вас знову і знову: поїдемо все, що було і це не; давайте йти з ваших минулих проблем, ви зможете звільнити енергії, необхідні для того, щоб побудувати те, що ви стаєте, щоб побудувати свій новий майбутній, ваш новий стати.

Коли ви думаєте занадто багато про минуле, є втрата енергії, енергії, яка вам потрібна в цей час великої людської трансформації на всіх рівнях. У цей час велика трансформація всього життя на Землі, а також всього життя у вашій сонячній системі, у вашій галактикі та у Всесвіті.

Що зміниться, ми говорили про це багато разів. Все постійно змінюється в напрямку підвіски. Створення постійно змінюється для кращого, адже Джерело створює в напрямку більшої краси і досконалості.

Світло проникне більше і більше навіть до нижніх рівнів, так що все, що в даний час на нижньому рівні також зросте кілька градусів вгору.

Важливо, щоб ви могли рухатися вперед в новому шляху, який відкриває перед вами. Ви відчуєте його, ви почуєте свій дзвінок. В той час, коли ви більше не хочете шукати, що ви досвідчені в цьому житті і в минулому житті.

За рівнем відкритості Вашої свідомості ви отримаєте і здатні інтегруватися. Ми не означає, що ви не пам'ятаєте нічого, але що всі труднощі, які досвідчені будуть розраховувати, якщо ви шукаєте відкритість свідомості, прийняття і відпускання.

Головне, що таким чином, ви зможете оплачувати труднощі вашого минулого та вашого минулого життя. ?