Дад перетворив свою дочку в казку

Ви пам'ятаєте, коли ви мріяли про затишний будинок? Реддіт користувача radamshome, який вже був присуджений звання «Фетер року» в ночії, зробив казкове дерево для своєї дочки прямо в її приміщенні.

МиВеб-сайт Ми радіти своїй роботі та раді поділитися цією красою.

Моя дочка мріяла про казкове дерево, тому вона могла комфортно сидіти на ній з улюбленою книгою. Дад перетворив свою дочку в казку

«Як виявилося, я був трохи непідготовлений для викликів реалізації ідеї». Дад перетворив свою дочку в казку

Займав батько 18 місяців і 350 годин для завершення проекту. Дад перетворив свою дочку в казку

Починав малювати ескіз і зробити макет. Дад перетворив свою дочку в казку

Мій батько повинен прийняти зварювальні курси, щоб зробити надійний каркас. Дад перетворив свою дочку в казку

Він витратив понад 100 годин зварювання каркасу. Дад перетворив свою дочку в казку

Готова рама була покрита спеціальною сіллю, яка зайняла близько 50 годин. Дад перетворив свою дочку в казку

Потім стовбур дерева покривається спеціальною цементною сумішшю, а гілки - папір-маше. В роботі взяли ще 225 годин. Дад перетворив свою дочку в казку

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Дад перетворив свою дочку в казку

гілочки дерева прикрашають гірляндами, що нагадують зірки та інші милі декоративні елементи. Дад перетворив свою дочку в казку

Дад перетворив свою дочку в казку

Моєю щастя! До речі, дизайн дерева може витримати вагу трьох дорослих. Дад перетворив свою дочку в казку р.

На основі: boredpanda
Фоторепортаж: radamshome

через imgur.com/a/M6V45