У подяки батькові його дочка дав йому першу поїздку.

Фотограф Івона Рожевікц народився в польському селі. Він не залишив Польщі у всьому житті. Але він мріяв піти в подорож. Івона знайшла спосіб подякувати батькові за його тверду роботу і присвячуючи його проектам.

Це був незвичайний фотопроект: Івона подарувала батькам подорож, він мріяв.У подяки батькові його дочка дав йому першу поїздку.

Вона успадкувала її пристрасть для пригод з батька. Він завжди хотів відвідати інші країни. У подяки батькові його дочка дав йому першу поїздку.

Я можу подорожувати багато. У подяки батькові його дочка дав йому першу поїздку.

"Я вирішив, що це час, щоб прийняти Дад на свою першу подорож в його житті", - говорить Івона. У подяки батькові його дочка дав йому першу поїздку.

"У мене було важко працювати, іноді два вакансії, щоб забезпечити нас."У подяки батькові його дочка дав йому першу поїздку.

«На початку року ми забронювали рейс до Сінгапуру і запрошували Даду, щоб приїхати з нами». У подяки батькові його дочка дав йому першу поїздку.

Я мав ідею зробити маленький фотопроект про перше свято батька. У подяки батькові його дочка дав йому першу поїздку.

«Хто було щасливо брати участь у ньому». У подяки батькові його дочка дав йому першу поїздку.

Моє батьківство здивує нашу подорож. У подяки батькові його дочка дав йому першу поїздку.

"Це дивовижне почуття, щоб дивитися його, коли він бачить і намагається щось! У подяки батькові його дочка дав йому першу поїздку. р

Насолоджуйтеся навіть найпростішими речами, такими як відпочинок в басейні. У подяки батькові його дочка дав йому першу поїздку.

Прогулянка по піщаному пляжу і спостерігаючи сонцем в морі - це був весь новий досвід для нього. У подяки батькові його дочка дав йому першу поїздку.

Бажаю, що ця історія буде надихати вас, щоб провести більше часу з родиною. У подяки батькові його дочка дав йому першу поїздку. р.

«Це один з найкрасивіших досвіду життя! У подяки батькові його дочка дав йому першу поїздку.

Переклад Веб-сайт

Син подарував батькові, він мріяв

Хлопець вирішив знайти свою маму другу. І це те, що він зробив.

www.iwonapinkowicz.com/#! A-Trip-of-a-Lifetime/kvgdq/568be2900cf223ef44ca5314