528
Людина перетворює 250 млн. років в затишний будинок
Хто серед нас ніколи не мріяв про розкопку цивілізації та сучасного життя? Анжело Мастропієтро зробив цю мрію реальністю! Він оселився в 250-мільйонно-річна печера в Worcestershire — і зараз, за доступними цінами, вона не відрізняється від міської квартири. Він провів близько 160 000 фунтів і близько 1000 годин свого життя, але все одно вдалося довести комфорт до дикого. Веб-сайт Він запрошує своїх читачів переглянути фотографії дивовижної печери.
Колишня голова Австралійської компанії залишила свою нервову роботу для тихого життя в Worcestershire. Він вирішив після того, як він був діагностований з декількома склерозами в 2007 році. Анґо був вбитий і дроблений, але потім сказав собі: «Я хочу жити моє життя в місці, де я буде комфортним і комфортним. й
Батько-два обручився 80 тонн каменю до того, як він зумів зробити свою мрію реальність Анжело стверджує, що його діагноз був «каталіст нагадував йому час, щоб поважати здоров'я і способу життя».
У 1999 році на цій печері вчився рідний Worcestershire. У 1940-х роках використовувався як будинок на 300 років.
Анжело купила печеру - найстаріший гірський корпус, що зберігся в Європі до 20 століття - на 62,000 фунтів. З бюджетом £100,000 він скоро перетворився в затишну квартиру. Тільки робота над міжкімнатними дверцятами приймала його 11 днів.
Angelo sleep тут. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Розкішна вітальня будинку в печері
Стіни в будинку Анжела білі.
На цій фото пан Мастропєтро сидить в ванну, яка повинна бути перетворена в душову кімнату - Анжело реалізувало, що він не може нагрівати достатньо води, щоб заповнити її.
Низькі склепіння стін і прикраси з гальок дають душу неповторний вигляд, а нагрітий рушник тепліше робить його комфортним.
193844
Мастроф'єтро, який самостійно спроектований і побудував цю кухню, відкрив печеру під час приховування з друзями з дощу під час велосипеда.
Стіни і контури будинку ще нагадують, що тут колись була печера, хоча житло прикрашають сучасні матеріали.
р.
Вода надходить в будинок Анжела з самого початку 80 метрів глибоко. Для виготовлення оболонок використовуються органічні матеріали - дерево і камінь.
р.
Матропітро не потребує планувальних і будівельних дозволів, тому його уява розгорталася у всій красі. На британському телебаченні показала амбітний проект Анжела.
"Я люблю такі складні завдання", - коментує Анжело. Моє ім'я означає «майстер каменів», тому це, ймовірно, мій дзвінок. Я можу сказати, що я зробив це з такою ж пристрастю, що я використовував для інвестування в компанію. Я з гордістю і щасливою. Це справді творче завдання. й
Через величезні скляні вікна в будинку постійно отримує світло. На величезній терасі ви зможете насолодитися видами кріпильних рослин на стінах будинку.
Основні особливості будинку - це величезна тераса, затишні відокремлені номери і яскраві стіни. А в цій картині ви побачите верхню частину каміна.
р.
Печера, що утворюється в блокі піщаника, в районі, яка, ймовірно, надихнула професора Толкеена, щоб винахідити світ Середньоземного.
Хочу жити в секлюзії і спокійності, Анжело не дала електрики, ходової води або навіть Інтернету. Однак, як каже він, «з усіма зручностями житла, зберігає чарівність реальної печери. й
English, Українська, Français...
Як люди, які роблять світову політику, виглядають як у молоді: 20 фото
Як перемогти грипу: корисні поради від Д. Комаровського