Молодий мама купив сніданок для бездомного чоловіка, і він залишив її замітку з шоковим визнанням

Зима - найкращий час для теплих, душ-перервних історій, прямо? На сайті є одна така історія, і ви будете любити її! Логін У Дункіні завітали рибалка, студентка та молода мама. Недалеко від кавового магазину був бездомний чоловік, який намагається зібрати деякі дрібні речі. Через кілька хвилин людина також вирішила піти в ресторан, сподіваючись, що він міг купити щось. Казка вирішила допомогти незнайомцю: купила його каву і тістошник. Вона попросила бездомного сніданку разом.

Спочатку Casey спробувала розпочати розмову. Кріс, назва бездомного чоловіка, відкрита до неї і розповіла про своє життя: він не знав свого батька, його матері померли від раку, і він, ставши наркоманом, втратив все і був на вулиці.

Після розмови з серцем, Кріс попросив дівчину чекати кілька секунд і написав щось на перевірці. Випадкова замітка, але тільки подивилися її в машині. Це повідомлення прокинуло дівчину на ядро. Кріс писав:«Для мене хочу вбити себе, але ви зробили мене думки. Дякую, красива людина.

English, Українська, Français...