985
Робота з енергіями четвертого виміру.
Аналіз подій другої половини січня 2016 року і обмін інформацією з людьми, які проживають в різних країнах, я знову прийшов до висновку, що висновки підтверджують важливість поточних змін на фізичному площині Землі як реакція на нову енергію космосу. Для початку я даю опис цих Енергій і реакції на них з космічної школи TERRA ALTAIR Group 20.01.2016: «Зберігаючи навколишнє середовище нового енергоблоку перебудовує всю систему енергоблоків.» Вібрації, імпульси, частоти зміни енергетичних утворень. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Продовжуємо роботу з інформаційною сферою планети та мозку людини.
Життєва речовина переходить в стан енергії і передається в якості квазітронного випромінювання. Це дуже серйозна інформація, яка попереджає про велику евакуацію населення. Концентрація енергетичної плазми в космосі починається в середземноморському морі для вибору нижнього виробництва цивілізації світу. Готова плазма передається в атмосферу планети. Саме тому в Середземному морі знімається нижня деградована частина населення. Де виникають воєнні конфлікти, є прибирання. Але вхідна плазма душі в простір атмосфери створює натяг на зовнішній оболонці планети, що викликає атмосферні аномалії. Комплексні речі відбуваються на планеті і до нас. Вам необхідно бути дуже уважним для того, що відбувається і спробувати змінити простір навколо вас в кращу сторону. Події наступних двох років до кінця 2017 року принесуть нам великі зміни як на фізичному площині Землі, так і в енергії людей. Уже багато людей, які цікавляться як, через молитву, медитація або іншим чином, ви можете змінити події в особистому просторі в Тут і зараз. Я хочу поділитися своїм досвідом в цьому напрямку, особливо з тих пір, коли відбувається зміна особистого простору, може бути сальваційним для багатьох людей в несприятливій ситуації. Хочу попередити вас, що зміна особистого простору і внесення четвертого виміру можливо тільки в разі виконання базового закону Всесвіту - всі дії повинні виконуватися за принципом НЕ МОЖЕТЕ з використанням енергії універсального кохання. Першим кроком є заповнення простору навколо вас з енергією універсальної любові наступним чином: Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я висловлюю чистий свідомий намір і за допомогою Receiving Energy я перетворю всі негативні низькочастотні енергії, присутні в космосі навколо мене в Тут і зараз в Енергетику Універсальної Божественної Любові. Амен! На другому етапі ми змінюємо наш персональний простір наступним чином: EXACT, Справжній чистий дитин Підпишіться на розсилку Я висловлюю чистий переконливий намір і змінити мій простір в Тут і зараз... (Докладно описати те, що ви хочете зробити і подивитися в новому оновленому просторі в Тут і в даний момент). Амен! Ваш простір, таким чином, змінений, проявляється миттєво або в межах обмеження часу, чітко визначеного вами. Працює тільки з пробудженими людьми, які обрали шлях до Світла. Спробуйте, навчаючи – за звітами від багатьох людей, ця техніка чудово працює.
Дощове поле можливості. Місце вирощування зображень, бажань, створення.
Молодий мама купив сніданок для бездомного чоловіка, і він залишив її замітку з шоковим визнанням