Вони кажуть, що бажання викликати проблеми. Може бути, але якщо немає бажання, проблеми ще більше. Через без бажання життя позбавляється від усього значення і призначення. Тому краще мати бажання. Щоб мати бажання, ви повинні думати про них.
В цілому, вважається, що якщо людина має бажання, він вже знає його. Але від мого досвіду я можу сказати, що це не справа! Тільки найпримітніші, фізіологічні бажання відразу відчуються. І ми проводимо більш складні бажання, ніж ми відчуваємо. Дезір також є своєрідною творчістю, потрібно вразити їх. Не потрібно обмежувати себе цими думками. Навпаки, більше бажань, краще! Якщо у вас є багато бажань, ви зможете досягти будь-якого бажання.
Крім того, в процесі мислення ми можемо чітко визначити, що ми дійсно хочемо. Тому, якщо ми не знаємо чого, то таке бажання просто нереальність. Тому що це незрозуміло, що саме для реалізації. Є різні бажання. Є великі бажання і дрібні. Поруч і далеко. Прості і складні. Наші та громадські. Матеріал і моральний. Коротко, що. Подумайте про все. Взагалі бажано кожного разу, щоб відразу захочеться кілька речей. Потім можна поєднувати різні бажання. Так, щоб побажати приємно з корисними. Ми хочемо, щоб вам було якомога простіше думати про здоров’я.
Якщо ми не хочемо нічого, як ми будемо діяти? Де ми будемо йти? Чому? Наші побажання, які дають сенс до наших дій. Після того, як ми робимо те, що, без бажання, то це деякі безглузді дії, і вони не можуть бути зроблені. Але якщо ми робимо щось, бо ми хочемо зробити щось, то ми також хочемо це зробити! В цілому слід розуміти, що бажання не тільки самопізні бажання. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Тому не боятися бажання боятися самопізнання.
Ви просто хочете щось добре для інших! Ще один цікавий зв'язок між бажанням і депресією. Сьогодні багато людей скаржаться на так звану депресію. Депресія просто відсутність бажання. Точно, ситуація, де ми не придумали одне бажання для себе. У цьому випадку вам просто потрібно вгадати себе – і це!
Це, звичайно, може викликати внутрішній протест. Чи буде сонне бажання бути реальним? Але насправді немає бажання, якщо це правильно задуманий або уявлявся. Ви не можете знати що. Це все. Насправді, звичайно, кожен хоче щось. Точно, кожен хоче.
Через без бажання життя позбавляється від усього значення і призначення. Але не кожен бажаючий. Тому що ви дійсно повинні бути готові. Ви маєте можливість заявити свої бажання. У вас є можливість уявити свої бажання. Не варто боятися одного бажання, але, навпаки, вивчити і знати їх дуже добре.
Почати мислення про ваші бажання якомога частіше. Тоді ви будете знати, скільки ви хочете. Якщо ви хочете багато, то ви можете зробити багато.