Енергія старих речей. Енергетика

Ущільнення минулого. Про енергетику старих речей
Старі речі є дуже актуальним питанням. Після того, як у кожного є «пашна» комора в домашніх умовах, в якій можна знайти все з пакету непотрібних журналів до зношеного светра. Це добре або досить погано? Чи можуть речі впливати на долю власника?

Є старі речі, є старі речі. І з них безперечно зберігають інформацію про події, що відбуваються на них, в них і на них.

Старі речі – це рідкісний ручний комод, антикварні страви, старовинні записи мислителів і багато іншого, як старі речі, що зберігаються в панірії – всі без винятку є носіями інформації.

Якщо ви не доторкнулися питання енергії, то я хочу попросити читача – де ще приємніше жити: в ячміні з вебом, забиті старі непотрібні речі, або в просторому світлі кімнаті без зайвих ясен? Відповідність буде очевидною для більшості. Тому я не рекомендую всіх, щоб закупорити полки з непотрібним ярусом, зберігати непотрібні речі в шафах, зберігати старі журнали або газети під ліжком (з думкою «і якщо вони приходять в руки»).

Все, що не використовується, не очищається, не промивається - рано чи пізно переростає згусткою негативної енергії і більш старих речей в будинку, більш загальний негативний від цієї квартири накопичується. Деякі номери та енергозберігаючі: незалежно від того, скільки ви чисте - негативно виходить з старих речей.

Як визначити, які енергетичні речі мають: позитивний або негативний?

Це дуже легко зробити за допомогою біолокації, способу, який в минулому був використаний для визначення місця розташування води і мінералів. Біолокації 4000 до 7000 років – вчені все ще торгують. Фахівці, які виконали таку роботу, назвали «свінгерами». Це були енергійно чисті люди, які, використовуючи прості прути вен (вива, джзель, ельм, клен і навіть бузок), точно визначили розташування води або мінералів. На сьогоднішній день більшість фахівців використовують біолокацію «рамки» різних конфігурацій або ручок. За допомогою такої «рамки» можна знайти різні предмети - і не тільки на місцевості, але і на карті. Фахівці точно визначають місце розташування відсутніх людей, які можуть бути сотні або тисячі кілометрів.

Інша корисна властивість - біолокація дозволяє визначити аномальні і геопатогенні зони землі. Після всього енергія не тільки в невеликих об'єктах, але і в усіх ділянках землі. Довгий час люди говорять про «зад» і «хто» («промен», «необхідні» місця, «місце потужності». Будинки і храми були побудовані в хороших місцях. Вони намагалися уникнути мертвих місць. На жаль, ця корисна традиція зараз втрачається.

Але навіть без володіння біолокацією і не знаючи, яка енергія несе, вона може бути «очищена» за допомогою простих енерготехнік. Нетрені люди повинні чистити більше одного разу, але з часом ви можете досягти гарного результату.

Який матеріал зберігає інформацію про колишнього власника краще: штучний або природний?

Я б сказав, що це здоров'я, щоб носити природні речі. Це пов'язано з кількістю видів енергії в штучних і натуральних матеріалах, і тим, що натуральні матеріали мають натуральні, і головне, перевірені століття, позитивні властивості. Штучні тканини часто «девастат» людина замість «федування» з енергією.

Але інформація зберігає все. Вони натуральні, неприродні, незалежно від того, що.

Якщо виходить, що старий дерев'яний ящик має хорошу енергію, він все ще варто чистити?

Не болить, хоча це не потрібно. Чистить все в домашніх умовах і в комплексі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Але я впевнений, що завтра все буде те ж, що я зробив? Не важко для мене чистити квартиру щодня. І я знаю, що очищення енергії легше і швидше, ніж регулярне очищення з пилососом, ганчіркою і мопом.

З'ясуйте, що речі, знайдені, також занурюються з небезпекою: після того, як вона не відома, яку енергію вони мають. Деякі радять розтопити їх вниз, а деякі - просто змінити їх для нових. Чи є це право? Чому?

Ми можемо сказати: «Це сталося, так що він пішов.» Якщо ви прогулялися по дорозі і випадково знайшли щось, нехай вона також йде без клопотання. Я кажу це на основі популярної мудрості, і в цілому, що можна швидко очистити від негативності. Одним з найбільш потужних методів є вогонь і вода. Утримайте річ під струменем води або ретельно прогорніть на живому вогні - і річ "чистий". Так само можна зробити за допомогою очищення візуальних вправ з вогнем або під струмом водоспаду. Більше способів, ніж ви думаєте. Тим не менш, є матеріали або форми об'єктів, які все ще будуть випромінювати як раніше. Будь-яке оформлення - це радіаційний генератор. Важливо, що прикраса виконана і яка форма її має. Як приклад, я не рекомендую носити інверторний хрін або п'ятикутну зірку.

І якщо виявлений, що не носити, і покласти в тумбочку, наприклад, його вплив знизиться?

По-перше, ви вже можете зв'язатися з пунктом, коли ви забираєте його і перенесете додому. По-друге, якщо річ очищається, неважливо, що променеве випромінювання було раніше. Чи можна зберігати і використовувати в тумбах. Чи негативна форма або негативний вплив кожного дня? Прибрати кілька разів на день і носити його. Я просто хочу запитати, "Чому?"

Ювелірні вироби успадкували від бабусі з важкою долею, також зберігають небезпеку її дочку або бабуся. Що ми робимо з ними? Після того, як ви не хочете «чистити» річ, в якому є як частинка душі коханої людини.

Головне, що любов і пам'ять живуть в серці. І все ще треба чистити. Але візуально ви не відрізняєте «очищені» речі від «брудності». Що буде після очищення? Пристрій для одягу або прикраса стане приємним для носіння, і вони не утворюють нічого негативного. Однак, якщо ви хочете отримати такі ж захворювання, як ваші бабусі - будь ласка, перейдемо без очищення - ваше право.