Про дружину та дітей, які розкажуть у нього абсолютно іншу людину

Навіть хтось, хто любить KVN, Comedy Club і не подбає про всіх гумористичних шоу, ймовірно, чув ім'я Pavel Voli – знаменитий російський сет-ап привітний, актор і телеведучий. Вентилятори обожнюють унікальний Паша для ігристого гумору і болючого життя жартів, які ви хочете розібрати для котирування.

У травні 2015 року в родині Павел Волі та дружині Лясан Утяшевої народилася друга дитина – дочка Софія. Відверто долучився до журналістів, що довгоочікуваний зовнішній вигляд дочки у світ просто скидання. Лікарі пообіцяли молодого батька, що нічого важливо буде відбуватися в найближчому майбутньому, і він міг би взяти з собою напругу. Він сказав: «Все готове!»

Про те, як його життя змінилася з появою дочки.

Найхолодніші речі, що сталося мені цього року, друзі: мене і Лайсан мав дочку! Щоб сказати, що я не змінився, ймовірно, лежачи. Минулого року я поговорив про сина, і як остудити його, щоб бути батьком. Я був батько, а тепер я тато, тато. Тільки з другою дитиною я відчуваю відповідальну. Я не роблю ніяких божевільних висипань. Я тонкий, але я гаряча! Щоб бути чесним, я використовував, щоб не було гальмів. Боротьба з усіма: для невидимих поглядів, поганих слів. Я не гона це зараз. Я маю багато відповідальності!

Ялову дочку хлопчикам на набір.

З Робертом, як і будь-яка дитина, це набагато простіше. Син, що впав? Чи це кровотеча? Це океї - змащувати бруд, мити штани на наступний рік, це океї. Не можна робити це з дівчиною. Ви знаєте, дівчина схожа на нову модель iPhone. Ви просто купили його і ви боїтеся розбити його. Ви змінюєте покриви кожні півгодини, ви подивитеся на коляска весь час - він розрядився? І хлопчик старий iPhone. Новий вже є, і останній без чохла лежачи кудись. Він втомився від вас, він просто дав його мамі. І дівчина буде просто зітхнути, крі, ви вже працюєте, готовий викликати швидку допомогу і одночасно себе. З двома дітьми ви відчуваєте себе різними.

Якщо у вас є дочка, то це як би ви об'єднали дві людини в одному тілі: батько і бабуся. У вас є батько, і ви відчуваєте себе як бабуся. Ви кинете його і ви думаєте, "Нехай, дочка, прийде!", а потім скажете, "Ой мій Бог, не впаде." Дівчинка - це щось так ніжне, невелике, крихке. Після народження Софії я змінив мій розум про свою квартиру. Я просто недавно виглядав: ось електрика, тут вода - це може порубати, гострі кути, слизькі підлоги - це може зламати, ножі занадто близько - це буде зрізати, там буде ніс, чому я поставив скелі? Як я вижити тут?

І я не помітив його перед, але я почав дивитися на хлопчиків на дитячих майданчиках по-різному. Я не бачу тих панків до, і тепер вони потенційні дружини Софії. Моя краса вже ревно! Це незвичайні почуття, які раніше не існували. Це трохи складно. Може бути, тому що ми намагаємося зробити все самостійно. Хто говорить про те, що батько є простою роботою? Кожна п'ятниця ми йдемо до дачі, щоб діти дихають свіжим повітрям і ходьбою. Я перейде до країни самостійно.

У мене є дні, коли я був Paul Will на Bentley, Paul Will на Cayenne. У мене є драйвер мінібуса. Ми просто не вписуємо в будь-який час! Я відчуваю, що я автобусний драйвер. Поспішно, іноді ви хочете повернутись і вирізати: “Нехай це повний, ми не будемо йти.” Дати народження знову! На 10am починається рух: Я зроблю прогулянку шести вниз і до переміщення всіх речей. Щоразу це виглядає так: є ніпли, розвиваючі іграшки, підгузники, є комбінезони, зміни кімнати, є їжа, молоко, вода, кубики, більше іграшок ...

Тепер це те ж саме для другого. Потім два автокрісла. Тоді я збираю дітей, один в руках, другий по руці. Виявляється знаменита ситуація: «Не впаде» і «Не відступає». Лайсан бере свої речі і грудний насос. Звісно, я знав, що моя дружина була велика жінка, але так багато! Вона супер професіонал в цих материнських речах. Коли ми походимо вниз, це шість вечорами. Коли я втратив ще два кілограми. Я кладаю одну дитину, закріплюю другу, закріплюю свої ремені. Я побачила Лайсан, закривши двері за нею.

Р

І ви знаєте, що я колись думав: натиснути клавішу на гудзику Зак і відпустити звідти. Найголовніше, що у мене немає шкідливих намірів, бо у них є все: мультфільми, iPad, книги, розробки, їжа, підгузки. Вони мають чоловіка, який надає харчування. Ми отримали! Я просто закрию їх і підійшов до пабу через будинок. Сидіння з чоловіками. Хтось ще прийде і скажеш: «Чи ви полю тебе?» Чи можна виставити мікроавтобус? І я збираюся стояти і сказати, "Що таке мікроавтобус?" Я Павло Волинь!

Як я половив себе мислення, я зрозумів, що навіть коли мікроавтобус повний наших дітей, коли він неможливий, і я починаю носити мішки в п'ятницю і закінчити в неділю, я не буду зупинятися і не відступати від автобуса, тому що цей шлях на ліфті з дитячими речами є найважливішим в моєму житті.

6245242р.

Коли у вас є два діти, ви не встигли сексу. Діти. Ви знаєте, що еротичне стимулювання виглядає так, коли у вас є два діти? Так само немає в сторону спальні. Еротичне стимулювання звуку - нудьгувати і сказати, "Знизити мене!"

Я люблю життя, і я не хочу, щоб змінити. Не важливо мені, ніж моя сім'я. Все інше нечудовге, настоянка, викликати жарти. Я люблю сім'ю, мої діти. Коли я повинен залишити їх протягом двох днів, я зроблю божевільний. Я хочу взяти дитину з вулиці, стояти навколо кута з ним і сколите: «Чи ти мій!» Стійка, захопити його, няньте його, пам'ятайте, поки його мама розтріскує її мішок в спині.

Хтось може сказати: мінібус, два діти. Не скеля 'n' валика більше Павлик. У нас немає! Тепер ви не можете очікувати від нього будь-якої партії. Він спить вночі і переходить в нічний режим. Про нас Ви знаєте, що я кажу? Я не просто скеля 'n', я став супер скеля 'n' валиком, коли я мав два діти! Я використовую для того, щоб зупинитися протягом трьох днів. Я не ховала в два роки! І останні шість місяців не блінк так, щоб не пропустити ніякої ситуації.

Наша сім'я неординарна: ми ріжемо квіти з штор, пофарбуємо телевізор з маркерами. Ми не просто скеля 'n' ролики, ми раді! Хіппі будуть їздити на мікроавтобусі і робити все, що вони бажали. Ми любимо нас!

І не залишилося скидання Паша з кустичними жартами. Не варто забувати, що це, ймовірно, його найкраща мова.

:

Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження