11-річної гімназії закінчив коледж з трьома ступенями.

Танішк Абрахем закінчив коледж у віці 11 років. Він отримав три асоційовані ступені з Американського річкового коледжу в Сакраменто. Хлопці навчали математику, природну науку та іноземну мову.

Як Абрахам написав на Twitter, він відчуває "территу" як він завершив перші кроки до великої мети. Якщо все йде за планом, Tanishk хоче стати медичним дослідником, лауреатом Нобелівської премії та президентом США. Зараз він має намір отримати ступінь бакалавра, повідомляє портал UNN.

"Ми зробили це, як сім'я, як команда," мати хлопчика ділиться враженнями. Танішк додає: Я просто побачила свою пристрасть, моя пристрасть до навчання. І що призвело мене до цього результату. й

У 2014 році, коли він став одним із наймолодших випускників вищої школи. Він отримав привітання від президента Барака Обами.

Танішк Абрахем був офіційно прийнята до університету Сакраменто у віці 9. А батьки продигії сказали, що їх син почав показувати неймовірні здібності, коли він почав відвідувати дитячу. У віці 4 років молода Америка була прийнята в організацію, яка об’єднує людей з високим рівнем інтелекту. У першому класі, Танішк вже опанував всю шкільну навчальну програму і відмінно пропустив всі іспити.