Поточні джерела енергії. Очищення.

Ви не були “відкриті” з початку року: старі загострені захворювання, жорстокий холод, виросли страхи або емоційні травми минулого? Тоді ми приїжджаємо до вас! Це, мабуть, найбільш точний опис того, що відбувається багато. Я чую про це в семінарах, спілкуючись з друзями, і саму справу з «старими бойовими травмами» від минулих життів.

Коли ми почнемо створювати спокійно: по всьому світу, на великому масштабі, грандіозно, і не так, «в невеликих речах», в звичайному режимі? Коли ми остаточно очищаємо всі рубці минулого! Чистка повинна бути виконана на трьох глобальних рівнях, в той час як існує глобальна шавлія в розумінні очищення: нам необхідно одночасно розширити свідомість, працювати з енергією серця і пам'ятати фізичне тіло, яке також значно впливає на тренування емоційних травм минулого.

Що саме відбувається зараз? Чому так багато людей просто «відкрити»? Травми минулого, які блокують нас, все ще очищають. Ви не вірите в закон карми або причинно-ефектні відносини, або ви просто не розумієте, що обмежує вас, то тренування буде проходити через найбільш видимий ресурс – фізичне тіло! Яким чином? Через хворобу. Ті, хто усвідомлює, що кожна хвороба має психоемоційну причину і часто вона глибоко в минулому і навіть в минулих життіх отримає видимий сигнал через тіло, що їм потрібно зануритися вглибше!

Якщо людина оголошує глобальну мету: жити в радості та гармонії, жити в створенні, жити в достатку, що ви думаєте, починається? Першим є загострення всіх тих проблем і ситуацій в житті, які перешкоджають його від люблячого, створення, радіювання. Це, Душа допомагає очистити ті блоки на рівні свідомості, серця і тіла, які обмежують шлях до того, що простір ви хочете бути в! Для людської свідомості будь-яка складність - це проблема або катастрофа або трагедія; для душі складнощі - це можливість пройти через зміни, трансформацію і стати ще більш цілою, тобто прийняти в себе те, що раніше було відхилено.

Я читаю багато, слухаю багато, і я не знаю, що я скажу улюблену фразу: «Для всіх, вона вже працювала!» Якщо проблема виконана, вона не повернеться назад, то труднощі часто об'ємні, складається з декількох подібних проблем, один працює і вилікується, але інші не схожі. Настає час, коли потрібно працювати з аналогічним завданням, і людина вважає, що він вже працював з ним.

Наприклад, було розроблено задачу додання достатку: десь в минулому, людина, яка володіла фортуною, добровільно дала багатство, а потім загинула в бідності і є травма. Це питання було зроблено, але тема не була виконана - втрата кількості, коли людина береться від того, що він належить під час війни, або революції, вогню або повені.

Час випуску триває, потрібно працювати з звільненням від травм минулого, але «з'єднання» енергія створення, радості та життєвого приводу. Більше не можна тільки зацікавити серйозним обличчям, провести філософські розмови на тему «Я маю таку карма».

Простір створення відкритий, а звідти можна періодично викинути, коли час приходить до вільного себе від великих, глобальних шарів обмежень. Не можна створювати, не бо не дається, але тому що на рівні неприпустимої енергії Божого в межах себе, на рівні відторгнення частин себе. Це дуже глибока робота, яка вимагає міцності, енергії, наполегливості, і зараз ми прийшли до цих глибоких шарів, щоб ми могли рухатися далі.