505
Золоті рецепти золи. . .
Згода, що матеріальне благополуччя є важливою складовою нашого життя, тому продовжимо розмову про благополуччя і благополуччя, а саме, як зберегти і збільшити їх. Ми пропонуємо Вам консультацію наших предків.
1,1 км Коли ви відвідуєте заможливу людину, попросіть його за придатком однієї з кімнатних рослин. Повернувшись додому, висаджувати цей Додаток в красивий новий керамічний горщик. Скажіть, «Ви приносили багатство до мого друга, принесіть мені.» Далі подбайте про цю рослину, не дозволяючи її хворим, висихати і ще більше, щоб вмирати. (Чим краще взяти проросток на витоку місяця.)
2,2 км Поставте в вітальню або в коридорі банку (васка, коробка), в якій ви покладете трохи грошей щодня. Наповнення цієї ємності буде символізувати заповнення вашого будинку з фінансами, які сприятимуть залученню енергії грошей. Коли контейнер повний, купіть щось для вашого будинку з цими грошима і знову запустіть гроші.
3. У І ось ще один досить ефективний інструмент: за допомогою стрічки прикріпіть до дзеркала (в якому ви найчастіше дивитеся) кілька будь-яких банкнот. Ця «попередня» не просто привабить гроші до вашого будинку. Цей факт полягає в тому, що постійний візуальний контакт з цими векселями сприятиме зміні мислення та ставлення до грошей. Ви починаєте думати, як дуже багата людина. І це, в свою чергу, буде позитивне повідомлення до Всесвіту, що говорить про необхідність більше грошей.
4. У Коли ти здивуєш, скажеш собі, «Здоров'я!» і «Живий насичений». Слова є матеріалом, тому навіть що невелике повідомлення може сприяти вашому збагаченню.
5. Умань На вирощуванні місяць поставте відкритий гаманець на підвіконня, щоб місячний ліхтар обов'язково знизився на ньому. Скажіть, «Гір, місяць, рости, багаті». Залиште свій гаманець на підвіконня до ранку.
6. Жнівень Як мінімум раз на місяць, допомогти тим, хто потребує. Багато людей відчувають, що вони не можуть допомогти іншим, оскільки вони не мають грошей. Таке положення не приваблює людини великих фінансів. По-перше, тому що це негативне повідомлення до Всесвіту, настрій, який говорить про бідність (і гроші, як кожен знає, йде на гроші). По-друге, гроші, як правило, надходять не тим, хто може врятувати його, але тим, хто також знає, як його витрачати, і не тільки за свою користь.
7. Про нас Щоб запобігти замозі від виходу вашого будинку, не викинути нічого вікна.
8. У Прийміть гроші в борг тільки в екстремальну потребу, інакше поле негативної енергії може формуватися навколо вас, і гроші не хочуть приїхати до вас.
9. Навігація Зробіть «не багатство». У невеликій пластиковій пляшці покласти монети (у будь-якій кількості) і замітку: «Я багата (багата)». Зробляйте дзвіночок з гучними шумами і думають про багатство, як досягнуто: «Я багата!»
10. Таким чином, гроші не передаються від вас, візьміть рахунки з ліворуч, і дайте їм право.
11. Якщо ви випадково відкрили свій гаманець і невелику річ, що з нього з'являється на підлозі, збираємо його правою рукою.
12. Не покласти гаманець на обідній стіл.
13.00 р. Поставте щіпку кориці в гаманець, і чарівний аромат привабить гроші.
14. Не кладуть гроші в кишені, тому що гроші можуть бути відхилені.
15.00 р. Не показуйте свої гроші незнайомцям, щоб не джинс.
16.00 р. Щоб залучити багатство допоможе «Дзеркало Мильйонера». Щоб зробити це, купуйте дзеркала в досить широкому дерев'яному каркасі. Також готують клей і фотографії банкнот, що імітують різні валюти (євро, долари, рублів і т.д., краще вибрати векселі більш тверді, більші). Вони можуть вирізати з журналів, надрукованих з Інтернету і навіть намальовані (якщо це можливо). Далі в спокійному середовищі повністю вставте дзеркальну раму так, щоб на ній не було вільного простору. Ось цей дзеркало, де найчастіше він буде виглядати, і побачити своє відображення майбутнього мільйонера.
Успіхів, багатих і процвітання!
Комплекс для ідеальної фігури - йога асани для новачків!
12 кроків широтності: Дякую тим, хто болить тебе.