Ось 50 речей, які ви не можете зробити без. Вам не потрібно нічого іншого!

Що може бути новим життям в худий рік, коли ми звикли вимірювати всі зміни для найкращої кількості витрачених коштів? Зовсім досить, тепер в Росії, що модний метод на заході буде корисний. Ігор Т., 29-річний маркетолог з Москви, розповідає про свій шестимісячний досвід життя мінімалізму. ІВеб-сайт Я щаслива поділитися своїм читачам.

С ***

Я надихнула дівчина, яка жив з: Вона була класичною фаршированої куркою, і ми воювали весь час. І ось чому. Моя великогабаритна, до речі, була такою ж: під час радянських поганих часів вона накопичила три шифони і перемістила її розум, коли молитва заробила її скарби.

В цілому, коли я нарешті зварився з дівчиною, я залишила те, що я був, просто взяв комп'ютер, і подумав, що це буде чудово, щоб почати з чистого шиферу і пустої валізи. І це те, що я сьогодні.

1,1 км У мене є чотирирічний Macbook Air, він дає все середню людину може знадобитися від комп'ютера. Якщо ви почуєте диск принаймні один раз на місяць, я думаю, що це триватиме ще десять років. Я зберіг архів у хмарі.

2,2 км Flushka Titanium SanDisk на 8 ГБ, вона сто років, але працює без проблем, достатньо для робочих документів.

3. У Наплічник на канцелярію з ноутбуком. Важко вистачить, якщо вона не несе цегли, я почала виготовляти в третій рік постійного зносу. З ним поїхати в офіс, і в басейн, і на площині.

4, 5. Дві прозорі окуляри Ikeev. Вони виготовляються з спекотного скла, здається, принаймні, можуть витримати окропу при заварюванні чаю, також зробити коктейлі в них. Дві склянки досить пити в домашніх умовах з другом або дівчиною, а велика компанія повинна набирати одноразові страви, як на студентських п'ях. Але це ще весело.

6. Жнівень 3-літровий горщик Ікеа - найзручніший обсяг. У ній можна змішати салат або варити суп, потім його їсти протягом трьох днів. Я залишила сковорідку до мого друга, і я не пропустіть її на всіх.

7. Про нас Для яєць, ковбас, каші, обігріву перших і інших дрібниць є чаша з тонкими стінами, вона швидко нагрівається. вона салатна чаша.

8, 9. Набір для 12 суб'єктів ІКЕА, 400 Р. Я купив його, коли я чекав відвідати маму - свою звичку використання одноразових локонів і ложок буде перетерти її. Одного разу, 12 одиниць не обманюють, я залишаю їх власнику квартири, коли я збираюся, і зараз я використовую тільки два.

10. Нож Вікторінокс - ніж, пробка, ажур для пива. Не лякаю, не тьмяне, найкращий подарунок я коли-небудь отримав.

11 12. Два глибоких пластин Ікеа знову. Я використовую для того, щоб забезпечити всі ці мірно-подібні серії пластин, страв, кліщів і чашок, але тепер я розумію, що це все без використання багатозастосувань суб'єктів.

13.00 р. Великий ступінчастий привітний рушник, який мій екс і я купив на свято в Єгипті, здається, єдиний, що нагадує мені про неї. Я використовую їх самостійно, на кухні паперові рушники в рулоні зручніше.

14-17. У мене є iPhone 5S, з останнім оновленням, режим економії енергії, нарешті, почав зберегти акумулятор, але в цілому я приводив багато, не смартфон приймає так довго без заміни. Подруга дав справу з вбудованим акумулятором, він робить телефон трохи важче, але продовжує життя двічі і служить бампером. Добре, зарядка від мережі, куб від iPad, заряджає швидше. Яблуні навушники, їх ціна абсолютно обгрунтована рятувальною та звуковою якістю.

Мій телефон і мій комп'ютер замінив вашу бібліотеку (Я купив Kindle, але ніколи не його використовували, давав її до сестри), тому немає аналогових книг у вашій квартирі взагалі. Щоб вразити 18-річний Фоуклеро вентилятор, звичайно, я не досягне, але я не хочу.

45052.

18, 19, 20. Cowards 3-pack Marks & Spencer, вони мають найкращий співвідношення ціни та якості, які я спробував.

21 22. Монтанові джинси, синій, теплий і темно-сірий Джек & Джонс світліше. В цілому, чим менше речей, тим більш універсальним вони повинні бути так, щоб ви не виглядали як бідна людина. У мене є чорно-хакі.

23. Унікло штани, їх трикотаж дешевий і добре відчуває на тілі.

24-28. Шкарпетки 5-pack чорні.

29. Зимові черевики Rieker - якість прийнятна, ціна відповідна.

30. Я купую однакову модель щороку, вона зношується в рік (весняний, літній і осінній), але це зручно і не потрібно накопичувати колекцію в шафі. Для тренажерного залу, звичайно, вам потрібні кросівки і не менше штани, але тепер я багато роботи і фітнесу не раз.

31-33. Три чорні сорочки Mustang - щільний, не розтягувати, не обтягувати, не змочувати. Так, назавжди.

34-38. П'ять футболок з принтами Зара, Джек і Джонс, Тайський ноунім. Я намагаюся уникати величезних листів і незабутніх фотографії над грудей, тільки суперман може.

39.00 р. Половина-коротки для літа і для будинку - це легко для одного чоловіка, щоб пропустити, так що я зберігаю себе в межах меж і не ходжу додому в моєму нижньому одязі.

40. Біла сорочка Зара, іноді має йти на ділові зустрічі з людьми, які поважають код сукні.

41-42. Дві витяжки Старі ВМС з ізольованою підкладкою на зиму і Pull & Bear lighter.

43. Темно-сірий, з високим горлом, невідомого походження і зважує кілограм і половину, але повністю виправданий в холоді і коли хворий.

44. Довгий веаль Uniqlo, добре древати в холоді.

45. Неповторний чорний куртка & Джонс куртка з резервним копіюванням.

46. Куртка Uniqlo Green - одна з найяскравіших.

47-49. Шапка, шарф і рукавички Springfield і шкіра з неідентифікованою етикеткою.

50.00 р. 2 комплекти постільної білизни Один Ікеа, другий - фантастичний атлас від друзів, як підказка, що це час для мене, щоб подумати про нову дівчину.

Як мій життя змінився з моменту створення мінімалізму? Спочатку я побоююся, що вона стане неперевершеною, і я сидю в порожньому приміщенні, як сиріт. Ніщо, що сталося, навпаки. Я припинив розмноження. голодування на всіх травах, кинути На приміті полігону, Я почав читати більше, падають швидше і фокусуючи більше на те, що я хочу зробити. Коли є Інтернет, він замінює найбільш автономні розваги, і людина прогресує в ньому або деградаціях - це тільки його рішення.

Окрема точка задоволення переміщається. Сімілярні люди кисті, упакують, завантажують свої речі в альтанках, втрачають щось і перерву, піднімаються вгору, тому що вони так переросли з ягнятим, що є патологічним відкинутим. І я збираю рюкзака, два 120 літрових мішків, і я збираю їх на регулярне таксі.

Що я витрачаю збережені гроші? Для здорового харчування та подорожі я купую електронні книги через Amazon. Я їду на концерти, допоможи батькам, кладемо щось біля.

Що я можу порадити вам спробувати мінімалізму? Якщо ви коли-небудь орендували квартиру через Airb'n'b, пам'ятайте, що предмети були там на кухні і в ванній кімнаті, як правило, власники залишають тільки важливе значення.

Ви зрозуміли, що живете власному будинку, ви будете накопичувати більше речей: Здам квартиру з електричним чайником, пральною машиною, лампами, що є, у мене немає транспорту. Коли ви в процесі налаштування вашого будинку,Спробуйте вийти з ейфорії витрат і думки: це те, що ви вже давно бажали, або просто «покупка» на продаж? Як часто ви використовуєте? Наприклад, для класичної духової плити використовується класична духова плита. Чи не краще зберігати три сотні доларів і простір, купуючи поверхню готування і повітряний гриль замість того, або навіть один мультикокер?

Ми, чоловіки, простіше жити, ніж дівчата, які незручні без декору і багато нефункціональних речей. Я консультую їх. РусскийУкраїнськаБеларускаяOʻzbek tiliEnglish Він каже: «Якщо ви щасливі з чимось, залиште його, якщо він не теплий, відкинути його.» Або не купуйте. Це дуже правильний принцип.

Зважаючи на одяг, повірте маркетолога, який пройшов через модернізований курс у психології споживача, кількість ганчірок і взуття у вашому домі безпосередньо пропорційно кількості неврозів у вашій голові. Супермен і роботи і Зукерберг не зносило те ж саме заради образу або мінімізації кількості рішень — вони просто мали більш логічні рецепти, як виконати себе і вразити світ.

за допомогою ножа.media/minimal