11 фактів про Winnie Pooh - найвідоміший ведмедик у світі

18 січня світ відсвяткував незвичайний і смішний відпочинок - Всесвітній Вінні Поох День. Цього року відзначає 130 років з дня народження автора творів про пригоди смішного ведмедя – Алана Мілна. Веб-сайт- Не виняток! Ми пропонуємо Вам короткий перелік цікавих деталей з життя Вінні Поох.

1,1 км Вінні-По Згодом назва ведмедя дещо змінила. Коли перша книга Milne з'явилася, назва персонажа була Winnie-The-Pooh, але коли Дісней придбав права анімації на персонажі, гіфен був видалений, щоб зробити ім'я коротше.

2,2 км Winnie The Pooh Stories є одним з кращих світових книг.

Історії про Winnie Pooh дуже популярні у всьому світі. Книги про ведмедика опубліковані в десятках мов, і латинський переклад 1958 року став першим неанглійською книгою, щоб зробити список кращих книг Нью-Йорка.

3. У Вінніпег - Канадський чорний ведмедик з Лондонського зоопарку

«Вінні Поу» може звучати як дещо дивне ім’я для ведмедя куба, але це те, що син Мілне, Крістофер Робін, був дійсно названий. Плюшева іграшка була названа на честь Winnipeg, канадського чорного ведмедя з Лондонського зоопарку, а також лебедя, названого Поохом, яким сім'я колись зустрічалася під час відпочинку. До того, як іграшка отримала свою знамениту назву, вона була спочатку продана в магазинах Harrods під назвою Edward Bear. Що стосується книги Мілен.

4. У Всупереч роммерам, Вінні не пісочниці. Ця думка стала дуже поширеною, тому що над дверима будинку Поаг висить знак, що говорить «Сандерс». Тим не менш, вважається, що це останнє ім'я попереднього власника будинку, і Пуху було просто лаці, щоб змінити знак.

5. Умань Більшість інших персонажів також були названі на альбомі Крістофера Робіна у 1977 році. Хоча б не сова, кролик і куля. Сова і кролик були створені Міленом і ілюстратором Ernest Shepard виключно для додавання трохи більш різноманітності до списку персонажів. У 1977 році, коли Дісней прокоментував анімаційний серіал «Нові пригоди Вінні Поху».

6. Жнівень Тепер ви можете побачити всі реальні іграшки Крістофера Робін в публічній бібліотеці Нью-Йорка. З одним винятком, Крістофер Робін втратив teddy kangaroo в 1930-ті роки, тому колекція тепер неповна.

Херсон

7. Про нас Також в реальному житті можна відвідати більшість місць з історії. The Drowsy Forest і більшість інших знакових місць, які можна знайти в книгах Milne мають реальний прототип - Ashdown Forest на півдні Англії (Sussex), де Milne купили заміський будинок в 1925 році.

8. У Крістофер Робін не був захоплений про успіх історії батька. По-перше, його невдоволення виникло в дитинстві, коли хлопчик почав гасити дітей в школі. Як Крістофер Робін виріс старшим, він звинуватив його батьком «похилого сходження моїх плечів, вкрасивши моє гарне ім'я від мене, і не залишаючи нічого, але порожній полум'я. й

9. Навігація Російська версія мультфільму є найближчим до оригінального Дісней при зйомки мультфільмів насправді досить багато змінювалася як образ Вінні Поу і сюжети історії. Цікаво, що російська версія анімаційних фільмів про ведмедя – це найближче до оригінального. Що стосується Дісней, компанія заробляє на бренді Winnie the Pooh так само, як і на Mickey Mouse, Donald, Goofy і Pluto - класичні герої мультфільмів Дісней.

10. У книзі «Тао Вінні Поох», де письменник, за допомогою героїв Мілне, популярно пояснює філософію Таоізму. Ю. Т. Вільямс використовували образ ведмедя в Позі і філософія сатирів, в тому числі твори Дескарте, Плуто і Ніцше. Frederick Crews, за допомогою образу Вінні в книгах «Вінні Пои Дедлок» і «Посучасні Вінні Пои», позбавлено постмодернізм.

11. Щорічний Кубок світу Winnie Pooh залишив свій знак на реальному світі. У Варшаву та Будапешті на ім’я його. Також зараз є спорт, який був взятий з книг, гру Похам, в якому гравці кидають палички в річку з місту і чекають, чия паличка перетнена лінія спочатку. «Блюстерс» навіть проводить щорічну чемпіонат світу з Оксфордширу.

www.kulturologia.ru/blogs/180116/28077/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное