Прогноз погоди BBC: "F***ing Cold!"

У музиці, на одному з найвідоміших телеканалів у світі, виникла зовнішня і смішна подія. Неперевершений телеведучий по всій країні витертий словом (багато разів) і нічого не було! Редакція Про нас Це дуже смішна історія. Ось:

Почуттєві фрази неодноразово вводили з губ Кароль під час позастудії в прямому ефірі трансляцію з Національного парку Морса в Північно-Йоркширі у відповідь на питання від її колеги Білл Тарнбліл:

до А тепер ми дізнаємося про те, що погода в Каролі, він оголосив. - Кароль, це досить класно там?
- Вронг слово, Біллі, вона відповів.Це ебать холод тут.
- Я шкода, що ви сказали? запитав дещо стрункий Тарнбилил.
- Фак. Як. Це холодне, Кароль, що виповнилося кожне слово.

А потім вона додала:

- Пошкоджений холод. Як ас. Ескімо. Такий дуб, який є абсолютним, повним р*****
- Гаразд, пан Тарнбіл підсумував.
- Ну, можливо, деякі деталі про прогноз погоди.
- Ноп. Загортання холоду. Невеликий дощ в Шотландії і на півночі. Я маю на увазі, я не перевіряв, але це розумне припущення. А тепер, що я сказав вам все це, мені потрібно вийти з цього вітрового плями і знайти тепле місце, щоб мати гарну чашку кави.

Після того, як монолога, Карло впав мікрофон, продовжуючи чути щось про те, що поважний спеціаліст, а не тренувальний пінгвін.

Після інциденту Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Сучасно заявили, що не буде ніяких санкцій проти Міс-Киркову, як Після перегляду всіх обставин ми уклали, що це було дійсно холодно в Північно-Йоркширі на п'ятницю вранці!

через Mixstuff.ru/archives/99018