510
Дивовижна історія хлопчика, яка припинилася до школи
В одній московській школі хлопчик припинив заняття. Це не йде на тиждень, два ... Ліова не мала телефону, а однокласників, за порадою вчителя, вирішила піти в будинок. Мама Левіна відкрив двері. Її обличчя було дуже сумним. Вони сказали, що hello і просили часті:
- Чому немає Леви до школи?
Моя мама сказала:
до Він більше не навчиться з вами. Він мав операцію. Нещастя. Ліва сліпа і не може ходити сама по собі.
У кожного, а потім один з них запропонував:
до Ми візьмемо його до школи в свою чергу.
до І піти додому.
до І ми допоможемо зробити уроки, переривати один одного, однокласники подрібнити.
Моя мати сльози на очах. Вона привів її друзів в приміщення. Трохи пізніше, відчуваючи дорогу з рукою, Лева вийшов до них пов'язкою перед очима. Хлопці заморожують. Тільки тепер вони дійсно усвідомлювали те, що нещастя відбувалася до свого друга. Лива - сказав він:
- Привіт там.
І сталося з усіх боків.
- Я збираю вас завтра і візьміть до школи.
до І я збираюся сказати вам, що ми робили алгебри.
- Я з історії.
Лова не знав, хто слухати, і тільки не відчував голову плутанно. Дівчинці згортають обличчям матері.
Після виїзду хлопці зробили план - хто приходить в той час, хто пояснює, які дисципліни, які пройдуть з Левою і візьмуть його до школи. У школі хлопчик, який сидів з Левою на одному столі, спокійно сказав йому під час класа, що вчитель пише на чорному борту. І як клас заморожувати, коли Лева відповів! Все було щасливо з п'ятами, ще більше, ніж у себе!
Льова навчалася добре. Весь клас отримав краще. Для того, щоб пояснити урок другу в біді, потрібно знати себе. І хлопці спробували. На зиму вони почали їздити Лева на ковзанку. Хлопець любив класичну музику, а однокласники пішли з ним до симфонічних концертів.
Лев закінчив школу з золотою медаллю, потім вступив в інститут. І були друзі, які стали очі. Після того, як інститут, Лев продовжував вчитися і згодом став всесвітньо відомим математиком, академіком Понтарігіном.
Немає людей, які добре дивляться.
Борис Ганаго, "Інсайт"
Від "Діти віри"
Лев Семенович Понтарігін радянський математик, один з найбільших математиків ХХ ст. Він зробив значний внесок у алгебраїчну та диференціальну топологію, теорія коливань, варіаційну калькулюс і теорія управління. У роботі Понтарігінської школи було великий вплив на розвиток теорії управління та варіаційного калулу по всьому світу.
Ви-journal.ru
Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження