Людина робить свій власний будинок в печері 250 мільйонів років

Кожна з нас хоча б раз мріяла про те, що від цивілізації та сучасного життя. Анжело Мастропієтро зробив цю мрію реальністю! Він оселився в 250-мільйонно-річна печера в Worcestershire — і зараз, за доступними цінами, вона не відрізняється від міської квартири. Чоловік, який проходив близько £160,000 і близько 1000 годин свого життя, але все одно вдалося довести комфорт до дикого.

Колишній голова австралійської рекрутингової компанії вирішив залишити свій колишній нервовий життя і «на підпілля» в Worcestershire.

Він провів близько $160,000 на ньому після діагностики з декількома склерозами в 2007 році. Він загинув і дробився на той час, але потім сказав собі: "Я хочу жити в місці, де у мене є здоровий і щасливий життя".
р.

Батько двох обручених близько 80 тонн каменю до того, як він зумів зробити свою мрії реальність

Він сказав, що діагноз був «каталистом, який нагадав йому час, щоб поважати здоров’я і життя. й
У 1999 році на цій печері вчився рідний Worcestershire. У 1940-х роках було затримано печеру, яка була використана в якості житла на 300 років.

Анжело купила печеру - найстаріший гірський корпус, що зберігся в Європі до 20 століття - на 62,000 фунтів. З бюджетом £100,000 він скоро перетворився в затишну квартиру. Тільки робота над міжкімнатними дверцятами приймала його 11 днів.
(Б)

Angelo sleep тут. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Розкішна вітальня в печерному будинку.

Стіни в будинку Анжела білі.

На цій фото пан Мастропєтро сидить в ванну, яка повинна бути перетворена в душову кімнату - Анжело реалізувало, що він не може нагрівати достатньо води, щоб заповнити її.

Низькі склепіння стін і прикраси з гальок дають душу неповторний вигляд, а нагрітий рушник тепліше робить його комфортним.

Мастроф'єтро, який самостійно спроектований і побудував цю кухню, відкрив печеру під час приховування з друзями з дощу під час велосипеда.
р.

Стіни і контури будинку ще нагадують, що тут колись була печера, хоча житло прикрашають сучасні матеріали.

5099099 р.

Вода надходить в будинок Анжела з самого початку 80 метрів глибоко. Для виготовлення оболонок використовуються органічні матеріали - дерево і камінь.

Матропітро не потребує планувальних і будівельних дозволів, тому його уява розгорталася у всій красі. На британському телебаченні показала амбітний проект Анжела.

"Я люблю такі складні завдання", - коментує Анжело. Моє ім'я означає "майстр каменів", щоб, ймовірно, мій дзвінок. Я можу сказати, що я зробив це з такою ж пристрастю, що я використовував для інвестування в компанію. Я з гордістю і щасливою. Це справді творче завдання. й
999 р.

Через величезні скляні вікна в будинку постійно отримує світло. На величезній терасі ви зможете насолодитися видами кріпильних рослин на стінах будинку.

Основні особливості будинку - це величезна тераса, затишні відокремлені номери і яскраві стіни. А в цій картині ви побачите верхню частину каміна.
р.

Печера, що утворюється в блокі піщаника, в районі, яка, ймовірно, надихнула професора Толкеена, щоб винахідити світ Середньоземного.

Анжело Мастропієтро кладе в своєму новому домі величезну фізичну працю, яка, серед інших речей, сприяла поліпшенню здоров'я.

Хочу жити в секлюзії і спокійності, Анжело не дала електрики, ходової води або навіть Інтернету. Однак, як каже він, "з усіма зручностями житла, зберігає певну чарівність печери."

: рибакі.net

Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження