Стоп їжі протягом 1 дня і це те, що відбувається!

Той факт, що невелике кріплення корисно відомо довго. Але ми намагаємось їсти на час, не даючи голоду йти. І більшість часу вона грає проти нас. Детальніше про це.

Ось чому лікарі говорять про один день щотижня:

до Якщо один день кріпиться один раз на тиждень продовжується протягом року, він поліпшить конституцію людини і врятує його від захворювань.

- Люблю внутрішніх органів значно знімається за один день кріплення. Існує багато випадків, коли м'який ступінь цукрового діабету був залікований тільки через те, що підшлункової залози може відпочити протягом декількох днів швидко.

до Один день застібки омолоджує тіло протягом трьох місяців.
Виявилося, що за допомогою кріплень у давнину лікували пацієнтів Хіппократи, Авіпенна, Параселсу та інших лікарів. В даний час існує вже багато наукових даних, що розкривають механізм лікувального ефекту застібки, що стимулює обмін речовин, омолоджує організм і запобігає старінню.

Під час повного застібки використовується енергія, яка витрачається на травлення їжі для лікування існуючих захворювань і, по суті, для очищення. На особистому досвіді я переконаний, що порожній шлунок справляється з холодом протягом двох днів, з найсильнішим грипом з якоїсь причини в три.

Але якщо в першому випадку можна пересуватися, то грипу супроводжується поперемінно страшним лихоманкою і сонливістю. Найдивовижніше, що після такого лікування ви шукаєте після процедури SPA. Я не знаю, що це про те, але тіло чітко очищається як зовні, так і внутрішньо. До речі, якщо ви вирішили лікувати захворювання з голодом, то в будь-якому випадку не приймати ніяких ліків.

Можна тільки пити воду – часто невеликими порціями. Під час дня потрібно пити 1,5-2 л рідини. Крім чистої води можна пити слабку настій шипшини або трав'яний чай (без цукру!).

Замовити в думці

До речі, короткочасне кріплення, крім очищення і значного поліпшення зовнішнього вигляду, має ще один несподіваний ефект. Він складається з підвищення потужності уяви і здатності створювати. Наприклад, Джон Леннон, один з легендарних Beatles, практикований медитація і був задовольнився швидко. Не тільки талантів і ефективності, але й періодичної відмови щоденного хліба.

Т.А. Тоео, колишній учасник Будинку Речі японського парламенту, настійно рекомендується щотижня один-денний швидкості як спосіб загоєння і реінімації мислення. Він неодноразово підкреслив, що це не просто дієта, тому що завдяки швидкостям, голова працює краще і ідеї постійно виникають.

Єдине, що не варто забувати: перед застібкою, необхідно очистити тіло. Для цього 2 дні до запланованої дати виключіть продукти тварин з раціону. Вирушайте на дієту злаків. Меню повинно складатися з усіх видів круп, овочів і фруктів. Завжди приступайте до не більше 1-2-денного швидко, потім переключіть до 3-денного швидко. До тих пір, поки голод прослужив, так багато чого виходить.

Ви можете по черзі проводити один-, два-, три-денне кріплення, виконання кожного з однаковою тривалістю виходу з процесу. Подальші розширення повинні бути зроблені після більш тривалого перерви. Поступово можна збільшити до 7 днів. Бажано провести 1 раз в 6 місяців. Довгий застібка в домашніх умовах (принаймні до того, як ви правильно опануєте) не рекомендується.

І найголовніше, в процесі самоочищення, дуже важливо оптимістичне ставлення. Почати, вірити в успіх і ви досягнете дивовижних результатів. Тіло впорається з будь-якими захворюваннями самостійно, а при регулярному застібці стає звичкою, ви припините хворі альтанки.

Ефект втрати ваги.

Якщо ви грамотно і якісно підготуватися до щоденного кріплення, і робити їх послідовно, і систематично кожен тиждень, ви можете досягти хороших результатів для схуднення.

Згідно з експертами, м'який стрес, що організм відчуває під час помірного швидкості, позитивно впливає на імунітет і зменшує ймовірність раку. Обов'язкова умова - якщо ви вирішили зірвати, то робити це регулярно і пити воду під час цього процесу.

Що робити?

Почати з розуму. Перш за все, швидко викликає дискомфорт, невеликий стресовий постійний фон і подолати його, необхідно мати достатню мотивацію.

У день перед застібкою, затриманий в їжі, бажано не пити спирт, не їсти багато вночі, не їсти м'ясо ввечері.

Спробуйте знайти щось для цього. Краще, якщо це буде бізнес в свіжому повітрі, в країні, в лісі. Не зайдіть на роботу. Можливі проблеми у вигляді різних неприємних відчуттів - головні болі, запаморочення, слабкість, поганий настрій, неприємний запах, може зіпсувати ваші стосунки з іншими, і зробити його важко швидко. У майбутньому ви зможете відірвати «на роботі» і ніхто не помітить.

Я це:
Неділя. У 18:00 яскрава вечеря, після чого я намагаюся піти на місце рано.
Понеділок. Протягом дня (до 18:00), як я думаю про їжу, я пишу воду.
понеділок 18:00, з голодації. Я зроблю салат з тертої моркви (щодо заправки). Потім можна з'їсти шматочок хліба, бажано грубе шліфування, калі. Через 2 години можна варити кашу (попередньо на воді і без масла).

Виходить з одноденного кріплення

Рекомендації П. Брагча про харчування в період відновлення.
1 день (24 годин) = якщо потрібно, можна додати 1/3 чайну ложку сирого меду і 1 чайну ложку лимонного соку для дистильованої води, це робить воду приємною і розчиняє слизу і токсини.

Наприкінці цього застібки перша їжа повинна бути салатом з свіжих овочів, переважно натертої моркви і натертої капусти. В якості приправи можна використовувати сік лимона або апельсина. Ця страва діє як біхнастик на кишечнику. Після цього можна їсти варені овочі, такі як тушковані томати. Можна їсти різні зелені - хребта, гарбуз, листяна капуста, варена селера або вогненна квасоля. Ви ніколи не перериваєте кріплень з продуктами тваринного походження: м'ясо, сир, риба, горіхи або насіння. Не споживайте ніяких кислотних продуктів протягом 2 діб.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

P.S. І пам'ятайте, що лише змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом!