Омолодження до зникнення сірого волосся - можливо!

Багато лікарів, говорять про дію стовбурових клітин, відзначають, що разом з позитивним ефектом загоєння певного органу, омолодження шкіри, стрибок енергії, підвищення життєздатності, загальне омолодження до зникнення сірого волосся практично завжди спостерігаються.

З 20-річним досвідом роботи з власним методом застібки від 1 до 5 тижнів я бачу ці ознаки кожен раз, коли я вийшов з голоду. Тож запропонували заступнику директора Кріоцентру для наукових досліджень, доктор біологічних наук Юрій Романов, провести експеримент по собі з вимірюванням кількості стовбурових клітин.

Продовжуючи йти до роботи, вправ і дихальних вправ, я готувався на один тиждень, розпущений на тиждень на воді і вийшов з голоду протягом трьох тижнів.

Кількість стовбурових клітин розраховується до початку семиденного швидкого, на шляху з голоду, один і два тижні після виходу.

Виявилося, що до кінця семи днів кріплень кількість стовбурових клітин в крові знижується. Але після тижня з голоду їх кількість подвоюється, і через два тижні потрійно в порівнянні з числом клітин, виміряних до початку кріплення.

Вперше можна довести, що швидке закріплення сприяє виведенню стовбурових клітин в кров, тобто стимуляції фізіологічних процесів регенерації та росту білкових структур.

Експеримент був проведений за допомогою дорогого обладнання з використанням дорогих реагентів, тому вимірювання довелося перерватися «на найцікавіше», коли зростання стовбурових клітин все ще триває.

Я можу сказати від мого 20-річного досвіду, що позитивний ефект навіть на тиждень-довгої швидко триває кілька місяців.

Виявляється, що швидке зростання стовбурових клітин, може заробляти 15-25 років життя!

Ви можете створити Стельовий стільниковий банк самостійно зберігати з декількох місяців до року саме Ваш Генетичний заповідник здоров'я, тому необхідно для творчого процесу та / або господарської діяльності. Я носила все з мною.

У процесі тривалої застібки організм активно очищається, тобто він позбавляє від усього «обзолете» – ті клітини, які вже не встигнуть жити.

В результаті у тканинах утворюються вільні «апартії» для стовбурових клітин. І так як є квартири, нам потрібна орендаря.

Стовбурові клітини випускають в кров, розщеплені по всьому тілу і сприяють його відновленню. Експериментальні дані, отримані вперше підтвердили біологічну доцільність цього явища.

Саме тому медикаментозне кріплення лікує безліч захворювань за допомогою цього механізму і призводить до явного омолодження і загоєння організму.

Їжа перед сном / Нічний двір.

Підготовлене харчування знаходиться в шлунково-кишковому тракті всю ніч, залишаючи численні токсини. Потім вранці, коли Сон активізує поглинання поживних речовин в кров, легко вбирається величезна доза токсинів і починає знищувати весь організм.

Особливо нервова система страждає від цього. В результаті відразу після прокидання, виникають почуття слабкості, слабкості, втоми і відсутності спокою.