392
Практика “з’ясування розуму до відповідей”
Закрийте очі і уявіть білий і білий екран. Це може бути прохолодною дошкою, листом Watman або будь-яким.
Зніміть очі (замкнено, звичайно) вгору, зазначивши, що екран піднімається високою, навіть край не видно.
Потім подивіться, переконайтеся, що нижній екран охоплює весь горизонт.
З правою і лівою сторінкою.
Тепер подивіться місто. Ви помітили? Екран більше не білий. На ній є деякі розмиті зображення, деякі силуети, фотографії.
Візьміть змивальну (або щітку і білу фарбу, або розпилювач, або «Мр. М'язи» в кінці) і стирайте (фарбуйте, розчиніть) ці фотографії, які з'явилися.
У вас буде більше приходу. Ви протріть їх швидко, теж.
Упродовж трьох або чотирьох хвилин ваш мозок почне кинути все на екрані в жаху.
Фотографії стануть яскравішими, цікавіше, стануть більш об'ємними і схожими на мультфільми. Неважливо, як захоплюючі сюжети, незалежно від того, скільки ви не хочете бачити «що відбудеться далі», не пошкоджуючи все. Миття і миття.
Ваша робота полягає в тому, щоб зберегти екран білого кольору. Найцікавіше, що разом з зображеннями ви далите свій внутрішній діалог.
Коли залишилися майже не картинки, починається другий етап війни: ви раптом пам'ятаєте, що вам терміново потрібно викликати Сергій Васильович або Глафира Івановна, або ви починаєте надплічувати блискучі думки, муси починають кинути вірші, які ви хочете відразу писати.
Помилки
Ваша мета тепер полягає в тому, щоб зберегти екран білого кольору. Якщо ви навчитеся ловити цей стан «білого екрану», то будуть повторені відкриття та вірші. Так, ручайте рогатку і промийте її. Я думаю так. Центр прозорий. Але потім ви помітили, що зображення почали виходити з боків. Дестрой. Всі
Я дуже впевнений, що ви вже гасите. Ваш мозок, відлякуваний цим станом тиші, викинув вас в сон. Що робити? Повторити цю вправу кожен день і один день екран залишиться білим.
Після тижня таких занять, в даний момент, коли ви сидите з комфортом, запитайте, що вас цікавить. Наприклад: «Де я втратив кільце трьома топазами?» або «Щоб купити дешевий тигр для Москвича?» Концентрат на цьому. А потім запустіть очищення екрана. У якийсь момент ви раптом розумієте, розумієте, відчуєте, відчуєте, що ви знаєте відповідь на питання. Він може бути зображенням, словом, звуком, що-небудь, і ви не можете реалізувати спочатку, що це відповідь. Головне, що ваш підсвідомий зрозумілий, що ви готові слухати. Запит надіслано на душу, і зараз буде легше і простіше отримувати відповіді на питання.
Поступово ви дізнаєтеся, щоб намалювати білий екран практично миттєво, в той час як в метро, в ліфті або на килимі з босами. А потім ви усвідомлюєте, що відчуження скрізь. Ви навчитеся слухати світ.