Практика показує, що ця дія є найбільш важливою в процесі аналізу різних проблемних ситуацій і захворювань, оскільки все, що ми маємо в нашому житті, створеному нашими думками і поведінкою. Для початку можна трохи налаштувати: вибрати місце, де ніхто не занурить вас протягом 20-30 хвилин, комфортно сидіти, але щоб не закохатися. Закрийте очі і перевірте дихання протягом декількох хвилин.
Ви можете розраховувати довжину дихання і видиху, ви можете розраховувати дихання, ви можете звернутися в в вухо - прагнути відрізнити всі звуки навколо вас. Або спробуйте цей метод концентрації: уявіть номер «3» (Я нагадую вам, що ви сидите з закритими очима), ви можете навіть ментально повторити кілька разів: «Трій-три». Не забудьте продихати спокійно і глибоко. Далі візуалізуємо два. Далі Мета цих дій – заспокоїти потік думок, розслаблення та концентрування на екрані «внутрішнє». До речі, багато хто підсвідомих відповідей приходять на фотографії, тому досвід візуалізації не буде зайвим – це напевно. Але коли ми скажемо “секран”, ми не просто не маємо на увазі зображення. Ви можете просто послухати свій внутрішній голос.
Чи працює він? Тепер ви готові говорити про вашу підсвідомість. І це працює на декількох стадіях.
Перший етап – визначення проблеми (вибір). На цьому етапі необхідно визначити всі ваші скарги, пов’язані з хворобою, при цьому медичні діагнози не важливі. Це, визначає для себе те, що хвороба некомфортна для вас, де болить, що заважає вам робити і т.д.
Другий етап – створення образу. Тут необхідно візуалізувати частину підсвідомого, відповідального за створення проблеми (вибір). Подумайте про те, що вона може виглядати, що вона виглядає як. Поставити себе, «Який предмет, феномен, образ асоціюється з частиною мене, що створив цю проблему для мене, щоб дізнатися? й
Третій етап – отримання відповідей «Є» та «Ні». Тут потрібно візуалізувати зображення за словами «Так» і «Ні». Так само як ви побачили зображення, що відповідають частині підсвідомості, які створили проблему. Тут ви можете здійснити попередню перевірку на готовності Вашої підсвідомості до вас. Поставити себе, “Я мій підсвідомий розум готовий говорити про проблему?” Так ви поглиблюєте себе, і в той же час перевірте відповіді - "Так" і "No".
«Що?» Запитайте перше питання: «Мій підсвідомий розум, нехай я знаю, що я створив / відтворив це захворювання (проблем)?» Які думки, емоції, поведінки? Після того, як питання запитують, розумово перетворюються на ваш минулий - далекий, або, можливо, не дуже. Після того, як в минулому, з вашими думками і запереченнями, ви створили передумови виникнення проблемної ситуації в даний час. Ви можете побачити певні фотографії або «суддя» запам’ятовувані події. Послухайте їх і запам'ятовуйте їх.
5 етапу – другий магічний питання: «Для чого? На цьому етапі ми дізнаємося, що проблема для. Скажіть собі, «Мій підсвідомий розум, нехай мені знати, що ти робить для мене позитивним наміром, створивши цю проблемну ситуацію для мене?» Ми можемо сказати в інших словах: “Що таке ситуація вчить мене, що це добре про це, що я повинен вчитися з неї? й
Етап Шість - це третій магічний питання: "Як?" На цьому етапі потрібно попросити підсвідомий розум, щоб створити три нові поведінки. Запитати, «Як вирішити проблему?» Які нові способи можна відреагувати в світ навколо мене?
Сьомий етап – екологічне тестування. На цьому етапі ми попросимо себе, «Чи всі частини мого підсвідомого розуму згодні з новими шаблонами поведінки?» Якщо ви отримуєте позитивну відповідь, ви можете перейти на наступний етап. Коли ви отримуєте відповідь «НЕ», запитайте себе: «Що ж частини підсвідомого, що об’єкт до нових моделей з’єднує частина, яка створила нові моделі, робить їх доповненнями». Вони згодні і нехай вони знають. Після того, як були зроблені зміни, ми попросимо себе знову, «Чи всі частини підсвідомого зараз погоджуються з цими візерунками?» Продовжити це до повного договору.
Восьмий етап приєднується до майбутнього. Тут ми повинні переконатися, що ці нові моделі працюють в житті. «Я підсвідомий розум, що ви будете нести відповідальність за реалізацію нових поведінок у моєму житті в потрібний час, в правому місці і з правими людьми?» Після того, як ваш підсвідомий розум готовий взяти відповідальність за реалізацію моделей, він дасть відповідь «Так». й
Ніжний крок - перевірити зміни. Тепер ми можемо перевізити зображення частини підсвідомості, які створили проблему. Повернутися до етапу два і подивитися, що зображення цієї частини підсвідомого виглядає як зараз. Як правило, це зображення зазнало значних змін: колір, об'єм, форма, щільність, вага об'єктів, які асоціюються з частинами підсвідомості, які створили проблему стає різною.
Що ви отримуєте після цього вправи? Два-в-одному: відмінна діагностика і лікування! Ви знаєте, з практикою вам не потрібно буде пройти всі етапи. Основна робота відбувається при відповіді на три магічні питання, щоб ви могли тільки попросити їх. Але тільки з практикою.
По-перше, зайдіть все! Щиро дякую!
Техніка Sinelnikovа