ПРАВА ПРОГРАМИ ТА РЕТРОЯНС:

Проблемами є можливість знайти інший спосіб розробки нового життя.
Стаття присвячена тим, хто проходить через інтенсивний шлях зміни себе і їх свідомості. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я не знаю, де я був вчора.
«Якщо проблема може бути вирішена, не потрібно турбуватися про це. Якщо проблема неспроможна, це незрівняно, щоб турбуватися про це. й
Dalai Лама

Ми бачимо, як на деякий час наше життя наповнене, динамічним, або раптово...
І здається, що ні в якому разі його можна перенести.
Зліва без дії, без звичайної активності, багато з нас відчувають сумніви, тривожність, настій, розчарування і навіть паніка: «Як жити, якщо все припинилося?»?
Ми хочемо, щоб нові відповіді на старі проблеми, застарілі, повторювані історії з дня до дня ... але є тапочки, повторення, повторення ... наступного дня не приносить бажаних оновлень.
Але, можливо, це в цих паузах, які зміни невидимі до нас.
Якщо всі наші бажання, ідеї та думки з попереднього сценарію життя – це лише коди давньопсихологічної програми, то, перш за все, ми змінюємо наші реакції та наше ставлення до того, що відбувається до нас.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Найпоширеніша реакція викликає стійкість! Виникає, як наслідок наших ненаповнених очікувань, протесту та «проти ніг» на всіх «високих», які ми маємо тут вихід, який не має кінця і ні кінця.
Виділивши пари таким чином, який доступний вам, ви повинні взяти глибокий дихання ... і видихати всю напругу і тривогу. Ми повинні якось прийти до умов з реальністю, що відбувається, прийняти його і пройти через цю зону ігнорування.
Ми не можемо проаналізувати наші думки, ми не можемо назвати те, що не існує форми для нас, але ще не були сформульовані і сформовані.
Чи можливо це те, як накопичується досвід в житті? Для того, щоб народитися знову без помирання!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Відновити і симптоми
1,1 км Здоров'я має деякі інші симптоми не безпосередньо пов'язані з захворюваннями, але тіло часто поводиться дивно (вчитель має свій власний набір, я не буду списатися). Немовлята виникають, пом'якшуючи нас в особливу слабкість, змінюючи ритм сну і прокидається.
Деякі з нас виникають серйозні діагнози і, здається, добре справляються: продовження життя є доказом цього. Механізм загоєння може бути залучений, не без допомоги звичайної медицини.
Деякі ще мають ефект омолодження, без штучних заходів, таких як пластична хірургія або суспендери (...), або є гальмування старіння, як ознака активації ДНК.
Зміна щоденної дієти, смаки, їжа потрібна менше, особливо вона стала помітною – рідше йде в продуктові магазини.
2,2 км Якщо ваші оточення змінилися, або ви не знайдете сили, щоб зберегти ваші старі з'єднання, шанси ваша свідомість змінила вашу координацію. Це говорить про те, що люди, які були у вашому житті, це говорить про вас і ваші зміни в інформаційній галузі вашої свідомості.
3. У Ви не знайдете однакових емоцій і енергії для спілкування з людьми, з якими ви часто і легко спілкуєтеся. Зателефонуйте другу і привітайте їх на день народження! Написати листа до родичів з словами підтримки або показати елементарну увагу стає подяка.
Ми виявили, що зв'язок не тече, що енергія не підтримує старі правила смертності і обряду, не контактує з традиціями і способами вираження себе ще.
Колишні зв’язки і взаємодії з людьми, знайомі, з встановленими навичками, контакт розбився. Іноді вона отримується в дорозі, ви отримуєте ганчірку, як риба, але нічого не можете зробити, просто мовчно дивитися, як ви купите все, що відбувається.
4. У Відмінності виникнуть в активному житті і самоорганізації. Особливо в тих місцях, які підтримали старе замовлення та спосіб життя.
Ми відчуваємо себе в хаосі, який промив нас поза, але не проникне в внутрішній світ.
Все заспокоїлося, і незалежно від того, що відбувається в реальному житті, коли з’явиться і причина: «Ком на шляху, рухатись!» До чого! – якось все погано реагує на ці дзвінки.
Нерідко виглядає як саботаж, необґрунтовано до попередніх поглядів. Цей досвід навіть може бути виражений в самовизначення: «Я не зможу себе», але в той же час, паралельна реальність, нічого не реагує на необхідність і участь.
Як якщо є, ще одна частина мого себе, не має таких потреб, і тому немає когеренції, немає енергії, щоб виконувати дії, необхідні в фізичній реальності ... очікувана синхронізація ще не працює в встановленому режимі.
Яка справа? Хто буде керувати життям, які подбають про життя?
5. Умань Бажання довести і сперечатися не виникає.
Це як мирний внутрішній струм під час хвилювання зовні. Нові відповіді не поспішають відвідати голову, хоча в деякій точці є невеликі інсайти ... і не на всіх, щоб дозволити їх безпосередньо в справу.
Вони просто приходять. Якби відбувається процес розмежування досвіду і всієї накопиченої бази – як жити і що робити. Перше, що відчувається, це дуже з'єднання з живою Entity всередині вас і те, що вона дихає вас в одному ритмі.
Почуття буття без додаткових обов'язків, тестів, доказів ... що відбувається – ви просто. І це нерозумна.
Ви вийшли за межі програми, яка керує вами і організувала своє життя відповідно до правил, написаних кимось іншим.
Зняття відбувається, і зараз ваша свідомість шукає нові шляхи і нові з'єднання для підключення до життя.
Сонце дійсно при бажанні стає дією.

І всі переживання земної особи відсутні в вищому вимірі, ми називаємо цю частину себе, вписану в психологічну програму – розум-єго-боді, який сьогодні відчуває себе покинутим і плутати.
Потрібно подбати про себе по-різному, ніж до... так, що дискомфорт буде розчинятися в теплому і радісному почутті життя.
Для того, щоб дійти, ми переключаємо до іншого способу самоменеджменту, коли свідомість звільняється від соціальних програм, то нова система з'єднань народжується в внутрішньому світі, а Вища частина мого Авто перенаправляє енергію життя через нові канали.
Хочу відчути себе!
Наші бажання змінилися!
І хто ще в стадії завершення і жити бажання він мріяв 10 років тому.
Але вони більше не радять, не теплі... відносини не задовольняються, робота не приносить дохід або просто нудний, вихідні та свята сприймаються формально.
Насолоди, розваги, зустрічі, культурні візити..., поїздки – все це, спадщина від минулого запланованого і бажаного сценарію, і сьогодні вона не дає повноти душі.
Що далі? Якщо ця версія вже проживала, і ми живемо і сповнена аспірацій?
Багато з нас були звільнені від родинних зв’язків (або змінних відносин), вирощених дітей, а також пройшли професійно. Ми отримали більше вільного часу, ми змінили наше ставлення до себе, і зараз чекаємо на нові можливості.
Ми хочемо, щоб відкрити нові можливості, які надихають нам і відкривають нові горизонти. І все це наш внутрішній світ, в якому сьогодні немає попередньої діяльності ... і в цьому, теж ми знаходимо мудрість, розуміння, де ми керуємо нашою діяльністю.
Звичайно, ми відчуваємо глибоко втомлені і ці паузи між майбутніми Хвилями доречні, тому Дух піклується про нас, хоча его може відчути його з точки зору третього рівня.
Ми працюємо з різними шляхами для подальшого розвитку, перетворюючи наше нове життя в нову роль, з новими можливостями, з самолюбом і з довірою в нашій божественній частині.